Блекпул-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool-Angel
Контакти:

Re: Блекпул-Ливърпул

Мнениеот Liverpool-Angel » 25 дек 2010 17:49

Честито Рождество на целея форум!
Liverpool forever_95

Абе брато ти кво ни разправяш тука с кого си се скарал и с кого не Защо ни разказваш за личния си живот нз? Ясно ми е, че ти е гадно, но във форума на Ливърпул да ни разправяш за личния си живот... Малко на тъпо ми дъни

Ливърпул завинаги,къде отиде коледната доброта???? Защо трябваше с такива думи да засрещнеш момчето? Момчето ЯСНО ТИ КАЗВА ЗАЩО ТУК СПОДЕЛЯ ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ-
само Пуул ми остана...
А ливърпул не е само отборът, не е само Анфийлд,не е само Мелууд. ЛИВЪРПУЛ Е ПРЕДИ ВСИЧКО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ОТБОРА,КОИТО СА КАТО ЕДНО СЕМИЙСТВО, в добри и в лощи дни!ЛИВЪРПУЛ ЗНАЧИ ДА ЧУВСТВАШ НЕПРЕКЪСНАТО ПОДКРЕПАТА И СЪЧУВСТВИЕТО НА ТЕЗИ С КОИТО ВЪРВИМ ЗАЕДНО В БУРИТЕ НАПРЕД! С такава цел ТВОЯТ СЪФОРУМНИК ,който също е привърженик на Ливърпул fearbless сподели личните си неблагополучия с едничката цел поне да не го хокаш,щом съчувствие не се откъсва от коравото ти и мъжко сърце!Ама иначе на приказки сигурно ще се перчиш с думите на Ливърбърда за посоката в бурята, за пътя в морето и други бля,бля,бля. Но съчувствие към нещастието на този вървящ до тебе не можа да намериш,блага дума на най-светлия празник не изрече! И ти се наричаш фен на Ливърпул завинаги ..........

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 25 дек 2010 19:03

Време е Ливърпул да спре негативната си серия от 4-последователни неуспеха като гост и да вземе 3точки от ''Блуумфийлд Роуд'' . 1:3!

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 25 дек 2010 19:04

Liverpool-Angel написа:Честито Рождество на целея форум!
Liverpool forever_95

Абе брато ти кво ни разправяш тука с кого си се скарал и с кого не Защо ни разказваш за личния си живот нз? Ясно ми е, че ти е гадно, но във форума на Ливърпул да ни разправяш за личния си живот... Малко на тъпо ми дъни

Ливърпул завинаги,къде отиде коледната доброта???? Защо трябваше с такива думи да засрещнеш момчето? Момчето ЯСНО ТИ КАЗВА ЗАЩО ТУК СПОДЕЛЯ ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ-
само Пуул ми остана...
А ливърпул не е само отборът, не е само Анфийлд,не е само Мелууд. ЛИВЪРПУЛ Е ПРЕДИ ВСИЧКО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ОТБОРА,КОИТО СА КАТО ЕДНО СЕМИЙСТВО, в добри и в лощи дни!ЛИВЪРПУЛ ЗНАЧИ ДА ЧУВСТВАШ НЕПРЕКЪСНАТО ПОДКРЕПАТА И СЪЧУВСТВИЕТО НА ТЕЗИ С КОИТО ВЪРВИМ ЗАЕДНО В БУРИТЕ НАПРЕД! С такава цел ТВОЯТ СЪФОРУМНИК ,който също е привърженик на Ливърпул fearbless сподели личните си неблагополучия с едничката цел поне да не го хокаш,щом съчувствие не се откъсва от коравото ти и мъжко сърце!Ама иначе на приказки сигурно ще се перчиш с думите на Ливърбърда за посоката в бурята, за пътя в морето и други бля,бля,бля. Но съчувствие към нещастието на този вървящ до тебе не можа да намериш,блага дума на най-светлия празник не изрече! И ти се наричаш фен на Ливърпул завинаги ..........

+1

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 дек 2010 19:52

Liverpool-Angel написа:Честито Рождество на целея форум!
Liverpool forever_95

само Пуул ми остана...

По-тъпо нещо не бях чел!!!! Еми според мен не е правилно да обеснява във форума на Ливърпул с коя приятелка се е скарал и с коя не, но както и да е. И ако погледнеш накрая съм написал, че искам да се сдобрят и да изгладят отношенията, но както и да е. И после ми говори че не се откъсва съчувствие от коравото ми и мъжко сърце. И защото съм казал това ме изкара че не съм фен на Пуул. Омг. Това е възможно най-тъпото нещо, което съм чел.

Liverpool-Angel
Контакти:

Мнениеот Liverpool-Angel » 25 дек 2010 20:17

Liverpool forever_95

По-тъпо нещо не бях чел!!!! Това е възможно най-тъпото нещо, което съм чел
Доста от първите седем години на възпитание са пропуснали родителите ти! Май са пропуснали всичките! За което не си виновен ,на тях трябва да се сърдиш за това че си един непоправим егоист.Толкова по въпроса за възпитанието на един от участниците във форума и по съвместителство привърженик на Ливърпул.Никой никъде не те е изкарал НЕФЕН на Ливърпул,по твоите приказки. Ако по-внимателно прочетеш още веднаж какво е написано по-горе,може и да разбереш за какво иде реч.Не е сигурно това вследствие на показания капацитет ,но все пак опитай......

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 25 дек 2010 20:26

За Бога да не сме на пазар или можеби на панаир ? ПРЕСТАНЕТЕ тук сме всички да коментираме Ливърпул. Отборът който сме избрали да подкрепяме по една или друга причина и когато видях темата реших да пиша в нея но не го направих заради хора като този горе "форевъра" ти християнин ли си или не изобщо знаеш ли за какво се наричаме всички ние така за това че си се скарал с феърблес не значи че трябва всяка тема която направи и всеки проблем който сподели и който иска да сподели да намираш и най-малкия проблем и да правиш от мухата слон защото споделил как се чувства това какво те засяга теб ако можеж да ми кажеж ! всяко нещо е написано заради края си можеж да видиш как е завършил своята прогнозза за мача и тогава да даваш некомпетентното си мнение навсякъде ! LIVERPOOL FOREVER!!! само Пуул ми остана... !!!!! Що за човек си ти "форевъре" след като или не виждаш или си напълно обладан от свойте проблеми че не искаш да погледнеш малко по надалеч от теб !! Когато видя за какво става дума само по форумите и ми става мъчно става ми гадно че има такива хора !! Просто не мога да разбера хората които правят това... не мога ! Весели празници на ВСИЧКИ ! И нека утре на Boxing day момчетата да ни зарадват и да гледаме едно добро представяне на Коледа !! Единственото което искам за Коледа е 3 точки на Блуумфийлд Роуд !!! Весели празници момчета и момичета :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 дек 2010 21:57

Liverpool-Angel написа:Liverpool forever_95

По-тъпо нещо не бях чел!!!! Това е възможно най-тъпото нещо, което съм чел
Доста от първите седем години на възпитание са пропуснали родителите ти! Май са пропуснали всичките! За което не си виновен ,на тях трябва да се сърдиш за това че си един непоправим егоист.Толкова по въпроса за възпитанието на един от участниците във форума и по съвместителство привърженик на Ливърпул.Никой никъде не те е изкарал НЕФЕН на Ливърпул,по твоите приказки. Ако по-внимателно прочетеш още веднаж какво е написано по-горе,може и да разбереш за какво иде реч.Не е сигурно това вследствие на показания капацитет ,но все пак опитай......

Аве я се успокой малко ве. казвам му на fearbless, че според мен не е редно във форума на Ливърпул не е редно да говори с кого се кара и с кого не. Пък ти ми говориш, че ми липсват първите 7 години. Все пак темата е Блекпул-Ливърпул. А не с кого се караме и с кого не. Все едно аз да тръгна да говоря кое момиче харесвам и кое не. Ние сме тук за да коментираме Ливърпул. И си мери приказките ясно ли ти е ? ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Казах след това че искам всичко с тях двамата да се оправи и вие продулжавате тука да ми се нахвърляте, в това число си и ти. Е, господине, пролича си колко сте умен и Вие. Кръгла 0. И пак ти кавам: Първо помисли и тогава пиши.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 дек 2010 22:04

KingKenny написа:За Бога да не сме на пазар или можеби на панаир ? ПРЕСТАНЕТЕ тук сме всички да коментираме Ливърпул. Отборът който сме избрали да подкрепяме по една или друга причина и когато видях темата реших да пиша в нея но не го направих заради хора като този горе "форевъра" ти християнин ли си или не изобщо знаеш ли за какво се наричаме всички ние така за това че си се скарал с феърблес не значи че трябва всяка тема която направи и всеки проблем който сподели и който иска да сподели да намираш и най-малкия проблем и да правиш от мухата слон защото споделил как се чувства това какво те засяга теб ако можеж да ми кажеж ! всяко нещо е написано заради края си можеж да видиш как е завършил своята прогнозза за мача и тогава да даваш некомпетентното си мнение навсякъде ! LIVERPOOL FOREVER!!! само Пуул ми остана... !!!!! Що за човек си ти "форевъре" след като или не виждаш или си напълно обладан от свойте проблеми че не искаш да погледнеш малко по надалеч от теб !! Когато видя за какво става дума само по форумите и ми става мъчно става ми гадно че има такива хора !! Просто не мога да разбера хората които правят това... не мога ! Весели празници на ВСИЧКИ ! И нека утре на Boxing day момчетата да ни зарадват и да гледаме едно добро представяне на Коледа !! Единственото което искам за Коледа е 3 точки на Блуумфийлд Роуд !!! Весели празници момчета и момичета :)

НАй-малко пък от теб приемам критики. А като знаеш много защо не погледнеш и аз как съм завършил бе Кинг Кени. Искам всичко да се оправи с тях и да си изгладят отношенията. Айде критикувай ме сега. Не можеш нали? Така че не приемам критики от хора, които не могат да мислят като нормално. Темата е Блекпул и Ливърпул. Айде осъзнайте се малко и тогава критикувайте, защото вече почнахте да ми лазите по нервите многознайковци. Ако аз започна да казвам на кого му липсват първите 7 години и на кого не и да казвам кой да ходи да се лекува, то къде ще му излезе края а?

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 26 дек 2010 12:06

Блекпул-Ливърпул първият отменен мач за 19 кръг и може би единственият! :x :x :x :x
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 26 дек 2010 12:12

The game has been rescheduled for 8pm on January 12.
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”