Liverpool forever_95
Абе брато ти кво ни разправяш тука с кого си се скарал и с кого не Защо ни разказваш за личния си живот нз? Ясно ми е, че ти е гадно, но във форума на Ливърпул да ни разправяш за личния си живот... Малко на тъпо ми дъни
Ливърпул завинаги,къде отиде коледната доброта???? Защо трябваше с такива думи да засрещнеш момчето? Момчето ЯСНО ТИ КАЗВА ЗАЩО ТУК СПОДЕЛЯ ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ-
А ливърпул не е само отборът, не е само Анфийлд,не е само Мелууд. ЛИВЪРПУЛ Е ПРЕДИ ВСИЧКО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ОТБОРА,КОИТО СА КАТО ЕДНО СЕМИЙСТВО, в добри и в лощи дни!ЛИВЪРПУЛ ЗНАЧИ ДА ЧУВСТВАШ НЕПРЕКЪСНАТО ПОДКРЕПАТА И СЪЧУВСТВИЕТО НА ТЕЗИ С КОИТО ВЪРВИМ ЗАЕДНО В БУРИТЕ НАПРЕД! С такава цел ТВОЯТ СЪФОРУМНИК ,който също е привърженик на Ливърпул fearbless сподели личните си неблагополучия с едничката цел поне да не го хокаш,щом съчувствие не се откъсва от коравото ти и мъжко сърце!Ама иначе на приказки сигурно ще се перчиш с думите на Ливърбърда за посоката в бурята, за пътя в морето и други бля,бля,бля. Но съчувствие към нещастието на този вървящ до тебе не можа да намериш,блага дума на най-светлия празник не изрече! И ти се наричаш фен на Ливърпул завинаги ..........само Пуул ми остана...