Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Trickstyle
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Trickstyle » 17 дек 2010 09:07

plovdivram написа:В интерес на истината е че аз съм убеден, че един отбор е този, за който го приемат феновете му и в това се опитвам да убедя "съгражданите" си вече толкова годинио, но пусто те все размахваха едни документи, които си тълкуваха както на тшх им е удобно и според които ние бшхме какви ли не... Сега се получава обратното, но странно как същите неща те ги тъклкуват по съвършено различен начин от тъклкуването им при нас:mrgreen:

Ще ме извинявате, ама е съвършено "плитко" да се каже, че "правото на участие във "В" група" едва ли не се продава на пазара в Раковски... а пък видите ли сегашният Ботев всъщност бил истинският исторически наследник на БотевЪ, а онзи на Христолов бил едва ли не фалшив, само защото Ниновото дружество не било закрито!!! Това са пълни глупости майна!!! Не само са глупости, ами са и пълен абсурд, най-малкото човек като говори такива небивалици трябва да се замисли как тогава "Христоловия Ботев" игра толкова в "А" група на мястото на "истинския Ботев", който по тази логика трябва да е прекратил поне времено дейността си...

Така че пичове... Пак ви казвам... Убеден съм, че щом сте решили, че това е истинския Ботев то това е така.... но спрете да ни убеждавате, че "кюстендилската ни връзка" е различна от "соптската" ви, 'щото ако се нелъжа направихте "пътека" дотам, че и организирахте рейсове... обещахте на хората поне едно-две домакинства там!!!

Ама никой не иска да те убеждава в каквото и да е,по простата причина,че не ни интересувате. Да си видял някъде - където и да е да пуснем тема срещу вас? Интересувате ме толкова,колкото ме интересува кой е шампион на Замбия....Там Кюстендилски връзки и прочие...те са вашия филм,гледайте си го. Просто споделяме,че е малко нагло и интригантско да пуснеш тема в общия форум,която е за Ботев,от локомотивец. Айде със здраве.
SINCE 1912

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 дек 2010 09:24

Живеем в демократична държава, всеки може да си пуска теми и да коментира въпроси, които иска, стига да спазва добрия тон. Къде е казано, че теми относно Ботев трябва да се пускат само от ботевисти? Нали за това е форум, да се обменят различни гледни точки, а не само една, която е "удобна" и "приятна". До вчера всяка втора дума на вас, които грам не се интересувате от Локомотив ви беше Велбъжд, днес направихте абсолютно същото, но с по-ниска успеваемост. Това няма как да не остане незабелязано от цялата футболна общественост не само на нас. Вие бяхте първите, които пренебрегнаха закона, че един отбор е легитимен тогава, когато обществото и хората, обичащи този клуб го признават за такъв. За това сега не се учудвайте, че няма разбиране към вас и се коментират юридическите страни на въпроса, който е от всичко най-малкото юридически. Всичко това е просто поредното доказателство, че поговорката всичко се връща важи в пълна сила в този свят.

Весели празници на всички :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 09:45

Trickstyle написа:Ама никой не иска да те убеждава в каквото и да е,по простата причина,че не ни интересувате. Да си видял някъде - където и да е да пуснем тема срещу вас? Интересувате ме толкова,колкото ме интересува кой е шампион на Замбия....Там Кюстендилски връзки и прочие...те са вашия филм,гледайте си го. Просто споделяме,че е малко нагло и интригантско да пуснеш тема в общия форум,която е за Ботев,от локомотивец. Айде със здраве.

О, интересувате се и още как. Само един бегъл поглед върху мненията в темите ви и на човек му става ясно. Но не това е важно в случая. Всяко отричане е знак за това.

Манталитетът "фурнаджийска лопата" ще ви изиграе лоша шега. Цялата тема и коментарите (ви) по нея показват, че когато човек осъжда нещо, не трябва да изпада в крайности, щото не се знае какво му е подготвила съдбата. А често то се оказва точно това, на което се е присмивал. И както се присмивахте, сега вие сте в подобна, да не кажа и по-неизгодна ситуация, щото обикаляхте и се молихте някой да ви пусне до себе си, само и само да не започнете от окръжните групи.

Не ми се мисли какво ви чака, ако ви се случи всичко, за което се подигравали другите отбори.

Живи и здрави!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 дек 2010 10:40

plovdivram написа:В интерес на истината е че аз съм убеден, че един отбор е този, за който го приемат феновете му и в това се опитвам да убедя "съгражданите" си вече толкова годинио, но пусто те все размахваха едни документи, които си тълкуваха както на тях им е удобно и според които ние бяхме какви ли не... Сега се получава обратното, но странно как същите неща, те ги тъклкуват по съвършено различен начин от тъклкуването им при нас:mrgreen:

Така че пичове... Пак ви казвам... Убеден съм, че щом сте решили, че това е истинския Ботев то това е така.... но спрете да ни убеждавате, че "кюстендилската ни връзка" е различна от "сопотската" ви, 'щото ако се нелъжа направихте "пътека" дотам, че и организирахте рейсове... обещахте на хората поне едно-две домакинства да са в Сопот!!!

Ауу Рам(азан)-а слага думата "съграждани" в кавички :lol: , но като се знае техните предшественици работещи в БДЖ-то откъде са дошли, е прав. За локо-феновете, гражданите на Пловдив са "съграждани" за тях :mrgreen: Кюстендилстака ви връзка, драги ми комплесарчета, за които Ботев уж не съществувал, а все ви е в устите, е много по-различна от т.нар. "сопотска"! Защо ли? Ами много по-просто е дори и от някой стрелочник от БДЖ-то. Защото има едни ОФИЦИАЛНИ документи, в които пише, че отборчето ви (което до момента е средняк в Б) се ЗАКРИВА и кюстендилския Велбъжд просто се мести в друг град. Разликата е огромна, защото текст с подобно съдържание за Ботев НЯМА да намерите и причината е мноооого проста - защото такъв НЯМА! Това, че някакъв си там Металик се влял в нас... на кой му дреме?!!

P.S. Драги ми рам, колкото и често да използваш думата "майна", това изобщо, ама ИЧ няма да те направи по-пловдивчанин!!!

Irish stout написа:Не ми се мисли какво ви чака, ако ви се случи всичко, за което се подигравали другите отбори.

Няма начин момко! Ние си плащаме тока :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 дек 2010 10:48

Raoul_Duke, вас съда ви обяви в несъстоятелност, а БФС ви изкл. от структурите си това са фактите ;)
А колкото за кавичките на рама ами нормално да ги слага всички знаем, че в голямата си част сте от родопската яка, от Маноле Царацово и т.н. около пловдивски села ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 17 дек 2010 10:56

Не е никак случайно че ФИФА и УЕФА не допускат намесата на държавата във футболните федерации. Те/федерациите/ са държави в държавите. Листът който феновете на Ботев/или Металик вече/ подхвърлят е без никаква стойност. ФК Локомотив НЕ Е изклюван от БФС. Докато с Ботев,Спартак Варна и Рилецо например това се случва. Тоест те наистина прекратяват дейността си като ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ. И престанете с това сдружение. След като сте се насочили към ПРОФЕСИОНАЛНИЯ футбол, то е редно да знаете, че за там ви трябва...... АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО! Точно за това и вие сте на път да регистрирате едно ЧИСТО НОВО Ак Д-во, за да може догановия наместник да ви вземе официално. Днешно време футболен клуб е равносилен на АД. Тоест с приказките за ликвидирането на "Христоловото АД" са камъни във вашата градина. Точно ФУТБОЛНИЯ КЛУБ Ботев излиза от аналите на БФС което си означава ФУТБОЛНА СМЪРТ отвсякъде. Това означава че сте направили мнооооооого по-голяма глупост от тая между Локомотив и Велбъжд. Иначе казано ПРЕЦАКАХТЕ СЕ ВЗЕРСКИ и то сами! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 11:04

Raoul_Duke написа: Ауу Рам(азан)-а слага думата "съграждани" в кавички :lol: , но като се знае техните предшественици работещи в БДЖ-то откъде са дошли, е прав. За локо-феновете, гражданите на Пловдив са "съграждани" за тях :mrgreen: Кюстендилстака ви връзка, драги ми комплесарчета, за които Ботев уж не съществувал, а все ви е в устите, е много по-различна от т.нар. "сопотска"! Защо ли? Ами много по-просто е дори и от някой стрелочник от БДЖ-то. Защото има едни ОФИЦИАЛНИ документи, в които пише, че отборчето ви (което до момента е средняк в Б) се ЗАКРИВА и кюстендилския Велбъжд просто се мести в друг град. Разликата е огромна, защото текст с подобно съдържание за Ботев НЯМА да намерите и причината е мноооого проста - защото такъв НЯМА! Това, че някакъв си там Металик се влял в нас... на кой му дреме?!!

P.S. Драги ми рам, колкото и често да използваш думата "майна", това изобщо, ама ИЧ няма да те направи по-пловдивчанин!!!

айдее.... :mrgreen: пак "комплексарчета"..... "закривания".... "стрелочници".... :mrgreen:
Добре бе майна.... Защо?!!!

Ами тогава.... като ще си говорим по този начин.... Кажи ми защо при положение, че "сагата" е прясна и всички бяхме свидетели как свърши:
http://sport.plovdiv24.bg/179692.html... Вие продължавате с глупостите си?

Кажи ми сега... Поне ще изпълните ли обещанието да играете поне две домакинства в Сопот?!
Изображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 дек 2010 11:06

Raoul_Duke написа: Юридическите дружества - АД-та, Сдружения или каквито са там са ВРЕМЕННИ! Клубът е вечен!

Тук съм съгласен напълно с теб, юридическата форма и разни други юридически врътки са ала бала важни са феновете и кой те припознават за свой клуб само се чудя що чак сега го разбирате а се налагаше 9 г да ви слушаме простотиите по наш адрес.

П.С. Като ги виждаш нещата така да очаквам ли поне от теб да не споменаваш Кюстендил или искам прекалено много :mrgreen:
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 17 дек 2010 11:08

1926 написа:Не е никак случайно че ФИФА и УЕФА не допускат намесата на държавата във футболните федерации. Те/федерациите/ са държави в държавите. Листът който феновете на Ботев/или Металик вече/ подхвърлят е без никаква стойност. ФК Локомотив НЕ Е изклюван от БФС. Докато с Ботев,Спартак Варна и Рилецо например това се случва. Тоест те наистина прекратяват дейността си като ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ. И престанете с това сдружение. След като сте се насочили към ПРОФЕСИОНАЛНИЯ футбол, то е редно да знаете, че за там ви трябва...... АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО! Точно за това и вие сте на път да регистрирате едно ЧИСТО НОВО Ак Д-во, за да може догановия наместник да ви вземе официално. Днешно време футболен клуб е равносилен на АД. Тоест с приказките за ликвидирането на "Христоловото АД" са камъни във вашата градина. Точно ФУТБОЛНИЯ КЛУБ Ботев излиза от аналите на БФС което си означава ФУТБОЛНА СМЪРТ отвсякъде. Това означава че сте направили мнооооооого по-голяма глупост от тая между Локомотив и Велбъжд. Иначе казано ПРЕЦАКАХТЕ СЕ ВЗЕРСКИ и то сами! :mrgreen: :mrgreen:

Хахахах верваш ли си?
Само щото ти ли го казваш, или на теб така ти иска черната душичка, да престанем наистина да съществуваме като клуб?
КОЙ СЕ СЪСТЕЗАВА ВЪВ "В" група тогава?
Колкото и да плюеш не можеш да промениш факта че тази година която си сложил на аватара 1926 БОТЕВ СТАВА ГРАДСКИ ПЪРВЕНЕЦ

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 дек 2010 11:10

Raoul_Duke написа:
Irish stout написа:Не ми се мисли какво ви чака, ако ви се случи всичко, за което се подигравали другите отбори.

Няма начин момко! Ние си плащаме тока :mrgreen:

То вече им се случи - новото им сдружение с нестопанска цел което открадна лиценза на Металик поритва там където им е мястото.
Щото сте много отворени, затова сега съдбата ви отреди вечно забвенние и ходене по села и паланки - там където сте се чувствали винаги най-добре, а пловдивския любимец гордо защитава честа на Пловдив като четвъртфиналист за купата на България и е в подножието на върха в класирането на А група. Ето това се случи...
Последна промяна от drughi на 17 дек 2010 11:18, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”