plovdivram написа:В интерес на истината е че аз съм убеден, че един отбор е този, за който го приемат феновете му и в това се опитвам да убедя "съгражданите" си вече толкова годинио, но пусто те все размахваха едни документи, които си тълкуваха както на тшх им е удобно и според които ние бшхме какви ли не... Сега се получава обратното, но странно как същите неща те ги тъклкуват по съвършено различен начин от тъклкуването им при нас:mrgreen:
Ще ме извинявате, ама е съвършено "плитко" да се каже, че "правото на участие във "В" група" едва ли не се продава на пазара в Раковски... а пък видите ли сегашният Ботев всъщност бил истинският исторически наследник на БотевЪ, а онзи на Христолов бил едва ли не фалшив, само защото Ниновото дружество не било закрито!!! Това са пълни глупости майна!!! Не само са глупости, ами са и пълен абсурд, най-малкото човек като говори такива небивалици трябва да се замисли как тогава "Христоловия Ботев" игра толкова в "А" група на мястото на "истинския Ботев", който по тази логика трябва да е прекратил поне времено дейността си...
Така че пичове... Пак ви казвам... Убеден съм, че щом сте решили, че това е истинския Ботев то това е така.... но спрете да ни убеждавате, че "кюстендилската ни връзка" е различна от "соптската" ви, 'щото ако се нелъжа направихте "пътека" дотам, че и организирахте рейсове... обещахте на хората поне едно-две домакинства там!!!
Ама никой не иска да те убеждава в каквото и да е,по простата причина,че не ни интересувате. Да си видял някъде - където и да е да пуснем тема срещу вас? Интересувате ме толкова,колкото ме интересува кой е шампион на Замбия....Там Кюстендилски връзки и прочие...те са вашия филм,гледайте си го. Просто споделяме,че е малко нагло и интригантско да пуснеш тема в общия форум,която е за Ботев,от локомотивец. Айде със здраве.