Капа ще облича националите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Капа ще облича националите

Мнениеот Ballancee » 17 дек 2010 01:11

Може пък повече късмет да ни донесЪт :twisted:

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 17 дек 2010 01:32

От националните отбори сме Ние.... и Jamaica :) :) :) с Каppa

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 17 дек 2010 02:04

Dust написа:Те националите да играят добре, пък ако ще да се обличат с Adibas

:lol: :lol: :lol: браво това е истината
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 дек 2010 04:16

MoNteSo написа:Абе дано най-накрая да ги пуснат в официална продажба, защото сигурно сме единствените фенове, които не могат да си закупят фланелка на националният отбор...

В магазините на Пума досега ги продаваха, иначе Капа е добре, Пума не ме кефят като марка и не правят хубави футболни екипи, мое мнение
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 17 дек 2010 07:58

А кой ще доставя гипсовите ботуши за националите? :P :P :P
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 дек 2010 08:55

football.total написа:ПУМА в Мола в Бургас (сигурно най скапания Мол в България) в спортния им магазин долу... Мисля Спорт Депо беше или някакъв друг спорт. Не му помня името.
А за три годишния си син няма да намериш никъде просто защото ПУМА не произвежда детска колекция на националните отбори поради слабото търсене. Има само на Италия, което е разбираемо. Работя директно със бизнеспартньори в централата на ПУМА в Херцо (Германия) и им познавам колекциите. За българският национален отбор има само фанелки в нормалните размери на пазара. Никакви детски екипи, нито анцузи итн. И с Каппа няма да е друго приятел, просто няма кой да ги купува тия неща за жалост...

Извинявам се, но в Бургас не съм ходил от 2003 ;)
Благодаря за инфото все пак и успешен ден!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 17 дек 2010 12:36

MCMXIII написа:
football.total написа:ПУМА в Мола в Бургас (сигурно най скапания Мол в България) в спортния им магазин долу... Мисля Спорт Депо беше или някакъв друг спорт. Не му помня името.
А за три годишния си син няма да намериш никъде просто защото ПУМА не произвежда детска колекция на националните отбори поради слабото търсене. Има само на Италия, което е разбираемо. Работя директно със бизнеспартньори в централата на ПУМА в Херцо (Германия) и им познавам колекциите. За българският национален отбор има само фанелки в нормалните размери на пазара. Никакви детски екипи, нито анцузи итн. И с Каппа няма да е друго приятел, просто няма кой да ги купува тия неща за жалост...

Аз исках просто да ти кажа че случайно я видях в Мола в Бургас. А като се има предвид че то не е Мол това а по скоро магазин 1001 стоки съм сигурен че във всички други големи градове по Моловете ще ги има екипите на ПУМА. Ако толкова не можеш да си намериш пиши ми на лични ще ти поръчам от ПУМА в Херцо една, трябва да видя просто каталожните цени в момента.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 дек 2010 15:55

Puma последно време никак не ми харесват , последнта ми тяхна фанелка беше на Тотнъм на Д.Бербатов и много ме дразни материята и кройката на фанелката . Имам няколко на Атл. М (Nike) и на Испания (Adidas) и са на светлинни години по-качествени от Puma-та .

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 18 дек 2010 12:00

football.total написа:
MCMXIII написа:

Аз исках просто да ти кажа че случайно я видях в Мола в Бургас. А като се има предвид че то не е Мол това а по скоро магазин 1001 стоки съм сигурен че във всички други големи градове по Моловете ще ги има екипите на ПУМА. Ако толкова не можеш да си намериш пиши ми на лични ще ти поръчам от ПУМА в Херцо една, трябва да видя просто каталожните цени в момента.

АМи ти хубаво в Бургас си намерил,аз в София не съм все още....
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 дек 2010 00:16

Ето така горе-долу ще изглеждат новите ни екипи:
Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Национален отбор”