Капа ще облича националите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Капа ще облича националите
Може пък повече късмет да ни донесЪт 

От националните отбори сме Ние.... и Jamaica
с Каppa

Dust написа:Те националите да играят добре, пък ако ще да се обличат с Adibas

http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА
MoNteSo написа:Абе дано най-накрая да ги пуснат в официална продажба, защото сигурно сме единствените фенове, които не могат да си закупят фланелка на националният отбор...
В магазините на Пума досега ги продаваха, иначе Капа е добре, Пума не ме кефят като марка и не правят хубави футболни екипи, мое мнение
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
А кой ще доставя гипсовите ботуши за националите?

I'M BLIND!IMPRESS ME!
football.total написа:ПУМА в Мола в Бургас (сигурно най скапания Мол в България) в спортния им магазин долу... Мисля Спорт Депо беше или някакъв друг спорт. Не му помня името.
А за три годишния си син няма да намериш никъде просто защото ПУМА не произвежда детска колекция на националните отбори поради слабото търсене. Има само на Италия, което е разбираемо. Работя директно със бизнеспартньори в централата на ПУМА в Херцо (Германия) и им познавам колекциите. За българският национален отбор има само фанелки в нормалните размери на пазара. Никакви детски екипи, нито анцузи итн. И с Каппа няма да е друго приятел, просто няма кой да ги купува тия неща за жалост...
Извинявам се, но в Бургас не съм ходил от 2003

Благодаря за инфото все пак и успешен ден!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- football.total
- Контакти:
MCMXIII написа:football.total написа:ПУМА в Мола в Бургас (сигурно най скапания Мол в България) в спортния им магазин долу... Мисля Спорт Депо беше или някакъв друг спорт. Не му помня името.
А за три годишния си син няма да намериш никъде просто защото ПУМА не произвежда детска колекция на националните отбори поради слабото търсене. Има само на Италия, което е разбираемо. Работя директно със бизнеспартньори в централата на ПУМА в Херцо (Германия) и им познавам колекциите. За българският национален отбор има само фанелки в нормалните размери на пазара. Никакви детски екипи, нито анцузи итн. И с Каппа няма да е друго приятел, просто няма кой да ги купува тия неща за жалост...
Извинявам се, но в Бургас не съм ходил от 2003![]()
Аз исках просто да ти кажа че случайно я видях в Мола в Бургас. А като се има предвид че то не е Мол това а по скоро магазин 1001 стоки съм сигурен че във всички други големи градове по Моловете ще ги има екипите на ПУМА. Ако толкова не можеш да си намериш пиши ми на лични ще ти поръчам от ПУМА в Херцо една, трябва да видя просто каталожните цени в момента.
Puma последно време никак не ми харесват , последнта ми тяхна фанелка беше на Тотнъм на Д.Бербатов и много ме дразни материята и кройката на фанелката . Имам няколко на Атл. М (Nike) и на Испания (Adidas) и са на светлинни години по-качествени от Puma-та .
football.total написа:MCMXIII написа:football.total написа:ПУМА в Мола в Бургас (сигурно най скапания Мол в България) в спортния им магазин долу... Мисля Спорт Депо беше или някакъв друг спорт. Не му помня името.
Извинявам се, но в Бургас не съм ходил от 2003![]()
Аз исках просто да ти кажа че случайно я видях в Мола в Бургас. А като се има предвид че то не е Мол това а по скоро магазин 1001 стоки съм сигурен че във всички други големи градове по Моловете ще ги има екипите на ПУМА. Ако толкова не можеш да си намериш пиши ми на лични ще ти поръчам от ПУМА в Херцо една, трябва да видя просто каталожните цени в момента.
АМи ти хубаво в Бургас си намерил,аз в София не съм все още....

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Ето така горе-долу ще изглеждат новите ни екипи:

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!