ЦСКА пред изваждане от първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

levski_777
Контакти:

Re: ЦСКА пред изваждане от първенството

Мнениеот levski_777 » 16 дек 2010 18:18

3 месеца?! :o ... После БФС било "синьо". В друга държава срока ще бъде 2 седмици максимум!!! :evil:

mark bolan
Контакти:

Мнениеот mark bolan » 16 дек 2010 18:27

Не обичам ЦСКА, но без тях ще ми е скучно!

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 16 дек 2010 18:28

Не е честно наистина. Толкова време ги траят Цска а вижте как процедират с другите клубове:
7. Ботев Пд, Спартак Варна и Рилски спортист са обявени в несъстоятелност и неизплатените им задължения по глоби и такси са гласувани като несъбираеми. На следващия конгрес тези 3 клуба ще бъдат изключени от системата на БФС.
http://bfunion.bg/bg/5?news_id=1800

От днес вече Спартак Варна и Ботев Пловдив вече официално ги няма на футболната карта! :o :roll: :cry:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 дек 2010 18:32

delqnski47 написа:Вай вай вай!За стотен път ще ни ''изваждат'' от първенството....!
От четири години слушам едно и също и ми писна братче...

и не само на теб му е писноло... Да ви вадят веднъж за винаги и толкоз...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 дек 2010 18:35

Като нема новина и мечтата става новина в България ,докато не се спре да се показва пристрасноста в политиката и журналистиката оправия нема да е има .
само да вметна знам от сигурен човек че Левски не се се разплатили още за Миро Антонов.не са много пари около 80 000 лева са но уви не са никак малко за отбор от Б група
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

cherep
Контакти:

Мнениеот cherep » 16 дек 2010 18:50

Аз немога да разбера.Какви са тия отбори който чакат на нашите пари че да се издържат.Те тогава за какво са в А група като нямат пари.Или ще кажат че с тия 100 000 лв. ще изкарат 2-3 сезона. Айде стига глупости. :o

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 дек 2010 18:54

Добре хубаво дали са срок и от ръководството трябва да докажат,че могат да платят задълженията и да го направят.Направят ли го всичко се урежда.Българинът се дисциплинира като му бръкнеш в джоба и го притиснеш до стената.ЦСКА няма да бъде изхвърлен сигурен съм.Само че нашео БФС да вземе да погне и Левски и Литекс и останалите 5 отбора дето бяха с тях в кюпа да си платят данъците на държавата дето скриха,защото това също за мен е задължение след като е доказано.Всички си мислят в тая държава,че само ЦСКА не плаща а всички други си плащат редовно.Друг път.Посочените по-горе отбори са светъл пример.Но тях никой не ги пипна за нищо,когато се откриха нарушенията им.Нито глоби платиха,нито дължимите суми на държавата.Та точно ръководителите на тези отбори реват,че ЦСКА са най-големият длъжник в тая държава.Тези хора,които реват тук срещу ЦСКА и са фенове на горе посочените отбори да вземат сега да кажат дали приветстват документните престъпления,извършени от ръководителите на техните любими отбори.Между другото тези хора трябваше да бъдат съдени за документните престъпления,но уви пак закон нямаше за тях.А всички дружно сочат с пръст ЦСКА като най-големият грешник в тази държава.Да видим ако изхвърлят ЦСКА от първенството какво ще стане.Сигурен съм ,че тогава Батков и Гришата направо ще си издерат очите.Просто комунистическата школовка на адвоката няма да му позовли да се остави да бъде победен.

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 16 дек 2010 18:58

Много шум за нищо,жалко за отборите които имат да получават пари.Определено този отбор един ден ще бъде закрит колкото по рано толкова по добре всичко създадено по изкуствен начин се самоунищожава.
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 16 дек 2010 19:11

ми нека ни извадят дано тъман ще фалират по бързо тъман 10 отбора в убитата ни а група а итереса на телевизията към В група ще се покачи шесторно 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 16 дек 2010 19:13

Накрая ще си останат 10 отбора в А -група и всичко ше бъде наред ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”