Мнениеот bobonikolov » 16 дек 2010 18:54
Добре хубаво дали са срок и от ръководството трябва да докажат,че могат да платят задълженията и да го направят.Направят ли го всичко се урежда.Българинът се дисциплинира като му бръкнеш в джоба и го притиснеш до стената.ЦСКА няма да бъде изхвърлен сигурен съм.Само че нашео БФС да вземе да погне и Левски и Литекс и останалите 5 отбора дето бяха с тях в кюпа да си платят данъците на държавата дето скриха,защото това също за мен е задължение след като е доказано.Всички си мислят в тая държава,че само ЦСКА не плаща а всички други си плащат редовно.Друг път.Посочените по-горе отбори са светъл пример.Но тях никой не ги пипна за нищо,когато се откриха нарушенията им.Нито глоби платиха,нито дължимите суми на държавата.Та точно ръководителите на тези отбори реват,че ЦСКА са най-големият длъжник в тая държава.Тези хора,които реват тук срещу ЦСКА и са фенове на горе посочените отбори да вземат сега да кажат дали приветстват документните престъпления,извършени от ръководителите на техните любими отбори.Между другото тези хора трябваше да бъдат съдени за документните престъпления,но уви пак закон нямаше за тях.А всички дружно сочат с пръст ЦСКА като най-големият грешник в тази държава.Да видим ако изхвърлят ЦСКА от първенството какво ще стане.Сигурен съм ,че тогава Батков и Гришата направо ще си издерат очите.Просто комунистическата школовка на адвоката няма да му позовли да се остави да бъде победен.