redpride написа:Лично мене ми стана много неприятно от отговорите на Мболи. Той се обадил на президента си В.Стефанов, а ЦСКА да са разбрали. Е, така не става! Бях готов да се скарам със всеки на мача с Бешикташ, който обиждаше вратаря, макар да нямаше чак толкова желаещи. Сега вече не искам Мболи да остава, добър е, но не уважава клуба, съотборниците, да не говорим нас феновете. Вдигнахме го до небето, а той ни провали в най-важния мач и по комичен начин. И други вратари през годините са грешали и са плащали висока цена за това. Иво Иванов заради втория гол срещу Стяула, Хмарук заради двата гола от Ливърпул, Лукич заради головете на Левски на финала за купата на Овча купел. Караджов, какъвто и да е знае, какво е ЦСКА и именно той трябва да пази през пролетта, а не наемник без грам трепване на сърцето. Ако все пак Титан купят друг силен вратар няма да се сърдя, но Мболи доказа, че не желае да е в ЦСКА и съм сигурен, че много ще сгреши. Не му пожелавам нищо лошо, но и не го искам! Затова сбогом Мболи имаше шанс да станеш звезда, но ще си останеш само националния вратар на Алжир и на никому неивестния бг. тим Славия.
[offtopic]Пич, не мислиш ли че тука има нещо гнило...