Заслужава ли си да се правят опити за задържане на М'Боли

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Заслужава ли си да се правят опити за задържане на М'Боли

Мнениеот TristaNNN » 08 дек 2010 02:30

redpride написа:Лично мене ми стана много неприятно от отговорите на Мболи. Той се обадил на президента си В.Стефанов, а ЦСКА да са разбрали. Е, така не става! Бях готов да се скарам със всеки на мача с Бешикташ, който обиждаше вратаря, макар да нямаше чак толкова желаещи. Сега вече не искам Мболи да остава, добър е, но не уважава клуба, съотборниците, да не говорим нас феновете. Вдигнахме го до небето, а той ни провали в най-важния мач и по комичен начин. И други вратари през годините са грешали и са плащали висока цена за това. Иво Иванов заради втория гол срещу Стяула, Хмарук заради двата гола от Ливърпул, Лукич заради головете на Левски на финала за купата на Овча купел. Караджов, какъвто и да е знае, какво е ЦСКА и именно той трябва да пази през пролетта, а не наемник без грам трепване на сърцето. Ако все пак Титан купят друг силен вратар няма да се сърдя, но Мболи доказа, че не желае да е в ЦСКА и съм сигурен, че много ще сгреши. Не му пожелавам нищо лошо, но и не го искам! Затова сбогом Мболи имаше шанс да станеш звезда, но ще си останеш само националния вратар на Алжир и на никому неивестния бг. тим Славия.

[offtopic]Пич, не мислиш ли че тука има нещо гнило... :roll: Аз лично предполагам, че "инструкциите" идват от началството. Как така цял полусезон Мболи беше пример за професионалист, а за 1 ден стана Юда :?: ...нещо не се връзва. Все си мисля, че е имало натиск оттук-оттам, може и червен четал да се е намесил и на човека да му е писнало...поне така си обяснявам гола срещу турците :roll:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Славист от1966
Контакти:

Мнениеот Славист от1966 » 08 дек 2010 10:58

Поне десетина мнения, които прочетох вчера, днес липсват от форума!
Господа, истината боли, защо се залъгвате, че като са изтрити мненията, не са прочетени вече от много фенове?
"В Ловеч трябва да има смъртен случай, за да свирят дузпа" Венци Стефанов

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 дек 2010 21:01

pumpo написа:
vanko99 написа: Нека да се връща в Славия, а оттам бате Венци може да го продаде в поредният руски или турски слабак или в Китай, Корея или Нова Зеландия. За големият футбол М'Боли доказа че не става, не поради липса на качества, а поради манталитета си.

A къде биха го продали от ЦСКА??? :lol: :lol: :lol: Аааааа забравих, ЦСКА всеки трансферен прозорец продава футболистите си в Португалия, Испания, Бундеслигата, Франция и Англиската Висша Лига :lol: :lol: :lol:

Ти от Дунав ли си, от Левски ли си?Левски кой продаде малко по на запад от Диарбекир кажи ми 5 и ми кажи 3 дет са се наложили в отборите си :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 дек 2010 17:40

Честно казано вече ми писна от Мболи. Ето сега няма да ходи с другите в Микрево, защо? Ако аз бях треньор щях да го извадя и от групата за Порто. Ще видите, че никъде няма да отиде, а ще си остане в Славия. Има сериозни качества, но като всеки африканец е несериозен, мързелив и кръшкач. Миналата година в групите пазеше Караджов, сега ако му се даде шанс ще разбере, че на него ще се разчита и ще даде всичко от себе си. Дано шефовете на ЦСКА си оправят бакиите и да вземем още един добър вратар, а не да се молим на този неблагодарник Мболи. Не му го пожелавам, но една дълга и ползотворна кариера на Овча Купел ще го направи бяла легенда завинаги!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 дек 2010 18:26

Истината е, че на Райс не му се играе в България, тука и да се заяждаме междуклубно, все тая ... Нито вие имате пари да го вземете, нито той иска да играе за Славия, ходи му се в чужбина и това е ;)
Само не приемам обидите към него, след като ви извади в сума ти мачове, вие повечето наистина сте адски неблагодарни фенове и напълно си заслужавате Титаните ;)
Изображение

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 10 дек 2010 19:28

Viktor4o_Rs написа:Истината е, че на Райс не му се играе в България, тука и да се заяждаме междуклубно, все тая ... Нито вие имате пари да го вземете, нито той иска да играе за Славия, ходи му се в чужбина и това е ;)

Тука си прав ама с това свое поведение и отношение към отбора, в които играе кой стабилен европейски отбор ще го вземе? А и след тези грешки на мача с Бешикташ направо съсъипа доброто впечатление, което направи в останалите мачове в Европа.
Като си го вземете напролет и ако Стефанов не успее да го продаде ще започне да прави същите номера и в Славия. Да видим тогава как ще коментираш.

Върни се в “ЦСКА”