Тотнъм Хотспър - Челси 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспърс - Челси

Мнениеот SuperSpurs » 10 дек 2010 00:22

Ballancee написа:
durex написа:Всички се смяха когато Тотнъм би Интер,но ето че Тотнъм има ебахти отбора и ще се бори отново за класиране в ШЛ,а след някой и друга година защо не и за шампион! Имат прекрасни футболисти,които умеят да бележат по-много.На Челси ще им бъде доста трудно и ако си тръгнат с хикс ще е късмет

Е чак пък ''смях'' по-скоро удивление заради начина по-който Тотнъм победи Интер. Тоест със огромна лекота . Иначе Тотнъм е доказал ,че може да победи абсолютно всеки отбор , но и могат да паднат от всеки. Бъдещето на този тим се казва Хари Худини.

Ех, иска ми се да си прав, но...Хари Худини е от старата школа - като Браян Клъф лека му памет. Никаква тактика, никакви адекватни смени. Пуска 2-ма нападатели и 3-ма атакуващи халфа и само сочи напред (без оглед домакин/гост...противник) :). Който и да е среднограмотен треньор ще го надлъже без проблеми.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 10 дек 2010 00:24

Бих приел контузиите на Челси за аргумент срещу всеки отбор, но не и срещу Тотнъм. В момента са контузени Ледли Кинг, Джонатан Уудгейт и Кабул - титулярната защита барабар с капитана. И двама от тях почти не играят още от миналия сезон. Също така от халфовете Том Хъдълстоун и Ван Дер Ваарт а Лука Модрич е болен и е под въпрос. Трайно контузен е и Джейми О"Хара а във Вторник се контузиха Джърмейн Джинас и Нико Кранчар. И като говорим за контузии от по-рано да не забравяме, че Дефоу и Доусън отсъстваха по 3 месеца, Чорлука и той поне месец не игра.
Та за контузиите няма никакво оправдание, не и за Челси.
Иначе очаквам твърда победа на Челси както обикновено .... или поне от 1993-та година насам. Особено ако Модрич и ВДВ не играят а се пусне Уилсън Паласиос. Той горкия пас на 1 метър не може да даде да не говорим да се бори с тази халфова линия на Челси.

Тук се вижда работата на мениджърите през лятото. Реднап е намерил подходящи заместници , с който да компенсира липсващите играчи. Докато Анчелоти продаде (Балак, Джо Коул , Белети, Стох, Деко, Рикардо Карвальо) и взе само двама (Рамирес и Бенаюн) , израелеца е аут до края така ,че остава само дефактно с едно ново попълнение и допълнение към миналогодишния състав. Този сезон се опитва незнам дали във действителност той или човек от клуба му нареди да налага повече младоци , и да направи широчина в състава чрез въпросните младоци но той явно неможе да работи с млади играчи и сега отбора изглежда прекалено къс за подобна 9-месечна надпревара като включим и въпросните контузии , който са все на основни играчи и е нормално всички ние да ''ревем'' ,че с настоящия състав отбора няма шанс за дублиране на титлата или за нещо във Европа , това са нашите доводи.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 10 дек 2010 00:32

Ballancee написа:
Бих приел контузиите на Челси за аргумент срещу всеки отбор, но не и срещу Тотнъм. В момента са контузени Ледли Кинг, Джонатан Уудгейт и Кабул - титулярната защита барабар с капитана. И двама от тях почти не играят още от миналия сезон. Също така от халфовете Том Хъдълстоун и Ван Дер Ваарт а Лука Модрич е болен и е под въпрос. Трайно контузен е и Джейми О"Хара а във Вторник се контузиха Джърмейн Джинас и Нико Кранчар. И като говорим за контузии от по-рано да не забравяме, че Дефоу и Доусън отсъстваха по 3 месеца, Чорлука и той поне месец не игра.
Та за контузиите няма никакво оправдание, не и за Челси.
Иначе очаквам твърда победа на Челси както обикновено .... или поне от 1993-та година насам. Особено ако Модрич и ВДВ не играят а се пусне Уилсън Паласиос. Той горкия пас на 1 метър не може да даде да не говорим да се бори с тази халфова линия на Челси.

Тук се вижда работата на мениджърите през лятото. Реднап е намерил подходящи заместници , с който да компенсира липсващите играчи. Докато Анчелоти продаде (Балак, Джо Коул , Белети, Стох, Деко, Рикардо Карвальо) и взе само двама (Рамирес и Бенаюн) , израелеца е аут до края така ,че остава само дефактно с едно ново попълнение и допълнение към миналогодишния състав. Този сезон се опитва незнам дали във действителност той или човек от клуба му нареди да налага повече младоци , и да направи широчина в състава чрез въпросните младоци но той явно неможе да работи с млади играчи и сега отбора изглежда прекалено къс за подобна 9-месечна надпревара като включим и въпросните контузии , който са все на основни играчи и е нормално всички ние да ''ревем'' ,че с настоящия състав отбора няма шанс за дублиране на титлата или за нещо във Европа , това са нашите доводи.

Съгласен съм, че Челси продаде ненужно няколко важни футболисти като Коул и Карвальо. Жалко за Бенаюн, защото за мен е много интелигентен футболист. Но не мисля, че Реднап направи нещо добро в това отношение. Имаме "широина" само защото никой не искаше да купи Роби Кийн, Павлюченко, Бентли и Джинас :). И не се взе нито един свестен нападател от голям калибър. И от това последваха безумните загуби от Уигън, Уулвс и Болтън и хикса с Бирмингам от миналата седмицаа. Всеки уважаващ себе си отбор щеше да спечели този мач с това превъзходство.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 10 дек 2010 00:41

Съгласен съм, че Челси продаде ненужно няколко важни футболисти като Коул и Карвальо. Жалко за Бенаюн, защото за мен е много интелигентен футболист. Но не мисля, че Реднап направи нещо добро в това отношение. Имаме "широина" само защото никой не искаше да купи Роби Кийн, Павлюченко, Бентли и Джинас . И не се взе нито един свестен нападател от голям калибър. И от това последваха безумните загуби от Уигън, Уулвс и Болтън и хикса с Бирмингам от миналата седмицаа. Всеки уважаващ себе си отбор щеше да спечели този мач с това превъзходство.

Не само ,че Анчелоти продаде все футболисти който напрактика му донесоха дубъл , особено Балак и Карвальо (Джо Коул беше контузен или резерва) , но Балак и Карвальо бяха едни от играчите със основна заслуга за дубъла, а той ги продаде виж говори се ,че е бил принуден да го направи за намаляване на разходите и орязване на бюджета възможно най-скоро тук вече може и да не е виновен той но , ако във действителност греша то той направи грешка ,че не намери адекватни заместници на Балак и Карвальо. Очаквах да бъдат закупени играчи като Давид Луйс и Агуеро но по една или друга причина нито един от двамата не беше привлечен. Иначе нямам много наблюдения върху Тотнъм но си мисля ,че със играчи като Галас и Ван Дер Ваарт , Тотнъм уцели не просто десятката ами незнам ..... тези играчи дават необходимата широчина. А и Тотнъм ясно е показал през годините ,че може да се справи без всеки свой основен играч. Докато при Челси това не е така , видяхме какво представляваме когато Лампард , Есиен , и Тери ги няма, и тук споделям напълно мнението на Борислав Борисов ,че Челси е лидерски тим който прекалено много зависи от свойте лидери.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2010 00:42

мача си го взимаме с лекота,а що се отнася до преките ни конкуренти МЮ и Арсенал,не си мислете,4е тяхната програма е по-лесна от нашата.Така 4е нещата сдугите двубои са на кантар
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2010 00:47

Ballancee написа:
Съгласен съм, че Челси продаде ненужно няколко важни футболисти като Коул и Карвальо. Жалко за Бенаюн, защото за мен е много интелигентен футболист. Но не мисля, че Реднап направи нещо добро в това отношение. Имаме "широина" само защото никой не искаше да купи Роби Кийн, Павлюченко, Бентли и Джинас . И не се взе нито един свестен нападател от голям калибър. И от това последваха безумните загуби от Уигън, Уулвс и Болтън и хикса с Бирмингам от миналата седмицаа. Всеки уважаващ себе си отбор щеше да спечели този мач с това превъзходство.

Не само ,че Анчелоти продаде все футболисти който напрактика му донесоха дубъл , особено Балак и Карвальо (Джо Коул беше контузен или резерва) , но Балак и Карвальо бяха едни от играчите със основна заслуга за дубъла, а той ги продаде виж говори се ,че е бил принуден да го направи за намаляване на разходите и орязване на бюджета възможно най-скоро тук вече може и да не е виновен той но , ако във действителност греша то той направи грешка ,че не намери адекватни заместници на Балак и Карвальо. Очаквах да бъдат закупени играчи като Давид Луйс и Агуеро но по една или друга причина нито един от двамата не беше привлечен. Иначе нямам много наблюдения върху Тотнъм но си мисля ,че със играчи като Галас и Ван Дер Ваарт , Тотнъм уцели не просто десятката ами незнам ..... тези играчи дават необходимата широчина. А и Тотнъм ясно е показал през годините ,че може да се справи без всеки свой основен играч. Докато при Челси това не е така , видяхме какво представляваме когато Лампард , Есиен , и Тери ги няма, и тук споделям напълно мнението на Борислав Борисов ,че Челси е лидерски тим който прекалено много зависи от свойте лидери.

Доколкото съм запознат,трансферите в Челси не зависят от мениджъра.Той може само да предложи какви и кои футболисти му трябват,но решенията не ги взима той.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 10 дек 2010 00:54

Доколкото съм запознат,трансферите в Челси не зависят от мениджъра.Той може само да предложи какви и кои футболисти му трябват,но решенията не ги взима той.

Ами след като Абрамович не е дал цялата власт що се отнася за трансферите на Анчелоти тогава няма право да му иска сметка ,защо отбора играе слабо , Анчелоти сигурно е дал списъка със играчи но са му били купени само Рамирес и Бенаюн и за нещастие единия се контузи и ще е аут до края на кампания. Тоест Анчелоти е със вързани ръце , може би точно заради това преди около няколко седмици обяви ,че той е само мениджър и не държи цялата власт в клуба както Фъргюсън , има някаква логика все пак. А и като добавим ,че евентуално е бил принуден да се раздели със играчи който са взимали високи заплати и ето проблемите лъснаха. Иначе доброто начало на сезона според мен се дължи благодарение на инерецията от миналият. А и нека не забравяме ,че този състав е изцеден , той е заедно от 2004г , със малки корекции разбирасе . Челси има нужда от точно определени играчи като добър централен нападател , крило , централен защитник и добра алтернатива на Чех, но със свитите ръце на Абрамович относно трансфери и възможно по-малко даване на пари си мисля ,че едвали ще има такива през Януари , и тук ми изниква още нещо Анчелоти обяви ,че няма да харчи пари не защото състава е достатъчно добър а защото няма да му бъдат предоставени.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Челси

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2010 03:54

И аз съм на това мнение,даже си мисля 4е то4но заради това Моу направи така,4е да го уволнят.Защото по онова време той искаше да се купят защитници и тогава Абрамович не му даде пари,а вместо това купи Шевченко за баснословна сума и дори искаше мениджъра да го налага в състава при положение 4е по това време имаше достатъ4но офанзивни футболисти и той не пасваше на тактиката му.И за капак на всичко последваха контузиите на Чех и Тери .Но въпреки всичко аз съм оптимист за предстоящия ма4 и ми се струва 4е ще развенчаем слуховете за добрата форма на Тотнъм и 4е не можем да сме шампиони тази година.Предстоят ни ма4овете на истината :!:

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 10 дек 2010 05:13

Ако Тотнъм бият вече спокойно можем да ги броим за претендент за титлата.От друга страна Челси може да победи ама доста трудно,но ако го направят ще си върнат самочуствието преди дербито следващата седмица.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 дек 2010 07:35

Мисля ,че мача е 2-2

Върни се в “Челси”