Съгласен съм, че Челси продаде ненужно няколко важни футболисти като Коул и Карвальо. Жалко за Бенаюн, защото за мен е много интелигентен футболист. Но не мисля, че Реднап направи нещо добро в това отношение. Имаме "широина" само защото никой не искаше да купи Роби Кийн, Павлюченко, Бентли и Джинас . И не се взе нито един свестен нападател от голям калибър. И от това последваха безумните загуби от Уигън, Уулвс и Болтън и хикса с Бирмингам от миналата седмицаа. Всеки уважаващ себе си отбор щеше да спечели този мач с това превъзходство.
Не само ,че Анчелоти продаде все футболисти който напрактика му донесоха дубъл , особено Балак и Карвальо (Джо Коул беше контузен или резерва) , но Балак и Карвальо бяха едни от играчите със основна заслуга за дубъла, а той ги продаде виж говори се ,че е бил принуден да го направи за намаляване на разходите и орязване на бюджета възможно най-скоро тук вече може и да не е виновен той но , ако във действителност греша то той направи грешка ,че не намери адекватни заместници на Балак и Карвальо. Очаквах да бъдат закупени играчи като Давид Луйс и Агуеро но по една или друга причина нито един от двамата не беше привлечен. Иначе нямам много наблюдения върху Тотнъм но си мисля ,че със играчи като Галас и Ван Дер Ваарт , Тотнъм уцели не просто десятката ами незнам ..... тези играчи дават необходимата широчина. А и Тотнъм ясно е показал през годините ,че може да се справи без всеки свой основен играч. Докато при Челси това не е така , видяхме какво представляваме когато Лампард , Есиен , и Тери ги няма, и тук споделям напълно мнението на Борислав Борисов ,че Челси е лидерски тим който прекалено много зависи от свойте лидери.