Los Che написа: fcb_bg,
а Вие сигурен ли сте че Хаби не е "мрънкал" миналата година? Или нито "Гонг" нито 7 дни с пор не е писало по случая. Защото статията оплюваща класацията още си стои в архива на Ел Мундо с писмена от Кройф, Рер ...
Не държа особено на Вие-то, сребърните прибори и всичките останали неща от рода. И съм сигурен, че съм изчел доста спортна преса, но Шави не съм видял някъде да циври.
Чудя се как да отговоря на предния ти пост... ще карам както ти:
Аз съм си изказал мнението, че Снайдер, ако не победител в класацията, трябваше да е 2-ри.
Да, смятам, че заслужено Валдес е бил повикан в Ла Фурия, с оглед Самори-те и факта, че играе с двойката централни защитници на Испания през целия сезон.
Погледнато като единици играчи и потенциал, Аржентина, може би беше най-класният отбор на Световното, дори си позволиха да не вземат играчи от ЕКШ. Но с треньор, който грам понятие си няма какво да прави, освен да се перчи на журналята, те нямаше как да стигнат по-далече. Имаха шанс ако играеха с Англия, Италия... но срещу отбори-колективи, нямаха никакъв шанс. Меси на каква позиция игра знаеш ли? Той, не че има стого определена такава на терена, но да се връща да поема топката, да организира атаката, да се стреми да вкара (защото според много "специалисти" щом Меси не е вкарал, нищо не е играл), а ако му остане време и да разбива играта на съперника, сигурно трябваше... Същото го слушахме и за Стоичков и за Бербатов. Единия си доказа, че не е треньор, другия го изгонихме. Сигурно и Меси трябва да не играе за гаучосите, може пък да се оправят по-добре без него. Интересно щеше да ми е, Д. Милито да го бяха натоварили със задачата му на Мондиала, как щеше да се справи.
Не, Испания, не стана шампион заради гръбнака на Барса, всички дадоха своя принос. Но не може да се оспори факта, че голяма част от национала им е от този отбор.
Вия пъл, винаги адски много съм го харесвал като играч, и исках да го привлечем по-рано. Да, има по-малко голове до момента от миналата година, но имаше ужасния късмет да цели гредите, но в Барса той не обира парсата от нападението, както във Валенсия.
Иначе си продължавай да сипваш бълвоч по отбора, проблема си е твой.