Снайдер без златна топка?Трябва да се шегувате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Снайдер без златна топка?Трябва да се шегувате.

Мнениеот fcb_bg » 07 дек 2010 16:00

Los Che написа: fcb_bg,
а Вие сигурен ли сте че Хаби не е "мрънкал" миналата година? Или нито "Гонг" нито 7 дни с пор не е писало по случая. Защото статията оплюваща класацията още си стои в архива на Ел Мундо с писмена от Кройф, Рер ...

Не държа особено на Вие-то, сребърните прибори и всичките останали неща от рода. И съм сигурен, че съм изчел доста спортна преса, но Шави не съм видял някъде да циври.
Чудя се как да отговоря на предния ти пост... ще карам както ти:
Аз съм си изказал мнението, че Снайдер, ако не победител в класацията, трябваше да е 2-ри.
Да, смятам, че заслужено Валдес е бил повикан в Ла Фурия, с оглед Самори-те и факта, че играе с двойката централни защитници на Испания през целия сезон.
Погледнато като единици играчи и потенциал, Аржентина, може би беше най-класният отбор на Световното, дори си позволиха да не вземат играчи от ЕКШ. Но с треньор, който грам понятие си няма какво да прави, освен да се перчи на журналята, те нямаше как да стигнат по-далече. Имаха шанс ако играеха с Англия, Италия... но срещу отбори-колективи, нямаха никакъв шанс. Меси на каква позиция игра знаеш ли? Той, не че има стого определена такава на терена, но да се връща да поема топката, да организира атаката, да се стреми да вкара (защото според много "специалисти" щом Меси не е вкарал, нищо не е играл), а ако му остане време и да разбива играта на съперника, сигурно трябваше... Същото го слушахме и за Стоичков и за Бербатов. Единия си доказа, че не е треньор, другия го изгонихме. Сигурно и Меси трябва да не играе за гаучосите, може пък да се оправят по-добре без него. Интересно щеше да ми е, Д. Милито да го бяха натоварили със задачата му на Мондиала, как щеше да се справи.
Не, Испания, не стана шампион заради гръбнака на Барса, всички дадоха своя принос. Но не може да се оспори факта, че голяма част от национала им е от този отбор.
Вия пъл, винаги адски много съм го харесвал като играч, и исках да го привлечем по-рано. Да, има по-малко голове до момента от миналата година, но имаше ужасния късмет да цели гредите, но в Барса той не обира парсата от нападението, както във Валенсия.
Иначе си продължавай да сипваш бълвоч по отбора, проблема си е твой.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Снайдер без златна топка?Трябва да се шегувате.

Мнениеот fcb_bg » 07 дек 2010 16:10

Madridist написа:
fcb_bg написа: Нищо не е правил бе, нали казах. Освен, че е донесъл 10 231 шишета вода на съотборниците си и чисти след тернировките...

Много вътрешно го приемаш ;) . Да не би Снайдер вода да е носил в Интер :?: Аз пък, ще изкажа малко по-различна гледна точка от повечето тук. За мен, тройката трябва да е Шави, Снайдер и Меси. Иниеста е страхотен футболист, но беше в половината сезон контузен(ест. той няма никаква вина за това). Също така, точно след гола му срещу Холандия на финала, започна да се говори в публичното пространство,че Иниеста се превръща в основен фаворит за "Златната топка". Добре,ако тогава Навас, Пике или Йоренте бяха отбелязали този гол, те ли щяха да са във финалната тройка. :roll:

Не знам, дали Йоренте примерно, щеше да е там, и за мен Иниеста не е за тройката. Тази формация, трябваше да е за миналия тираж, Снайдер поне 2-ри сега. Но, ако наистина се гледа представянето до 6-ти декември, това е натежало доста.
Полемики винаги е имало и винаги ще има, особено ако годината се падне четна. Играчите не ги определят Платини и Блатер, така, че мераците на всички за Снайдер и намесата на мафията оставят висящи във въздуха.
Просто на някои им идва в повече, че Барселона държи форма въпреки всичко. Малдини явно е голям глупак, щом каза, че Меси заслужава всяка година Топката.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Снайдер без златна топка?Трябва да се шегувате

Мнениеот Madridist » 07 дек 2010 16:15

Това е ясно,че където има класация, който и да се избере,винаги ще има скандали и недоволни. Примери,колкото искаш. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 дек 2010 16:27

Madridist написа:Това е ясно,че където има класация, който и да се избере,винаги ще има скандали и недоволни. Примери,колкото искаш. ;)

Знаеш ли кое ми е най-интересното? Ето това:

Снайдер - 23 гласа 22%

Шави - 28 гласа 27%

Иниеста - 11 гласа 10%

Меси - 23 гласа 22%

Форлан 16 гласа 15%

Дори и при всичкото защитаване на Снайдер, цифрите са такива.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 дек 2010 16:34

Можеш ли да гарантираш че няма грам фенщина във тази анкета, а и виж къде е единия от финалистите с 10% ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 дек 2010 16:37

аз например не гласувах за Форлан, въпреки че е от Атлетико, а гласувах за Снайдер, защото мисля че той повече я заслужава, но бих наредил Диего веднага след него... Колко от феновете на Барса са гласували за друг освен техни играчи, или всички мислите че Снайдер нищо не е направил ?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 07 дек 2010 16:42

Истината е, че Снайдер заслужаваше много тази година. Все пак се гледа постоянството, представянето и успехите за цялата година. Мисля, че момчето си заслужава, ако не първо, то минимум второ място. Не разбирам, какво прави в тройката Меси?! Да, като индивидуални качества е номер едно, страхотен е и в доста мачове, но все пак тази година се провали и нациолния му отбор и а клубния отпадна рано от шампионската лига. Но колкото и да си говорим, никой не ни пита. Затова и не харесвам субективните класации, резултатите казват истината!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 дек 2010 16:47

fcb_bg, ами моето мнение е,че анкетата във форума отразява точно това,което смятам и аз за тройката - Шави, Снайдер, Меси. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gi_Ru
Контакти:

Мнениеот Gi_Ru » 07 дек 2010 16:56

Определено Шави ще спечели. Все пак е на годинки а други такива шансове едва ли ще има, а приносът му за Барса и Испания е очевиден.
Въпреки всичко наградата се дава на футолист, не на отбор. Шнайдер дърпаше Интер и Холандия към успехите им, докато Меси е просто част от колектива. Верно важна част, ама видяхме с Аржентина до къде стигна. Снайдер можа да издърпа отбора си до финала, Меси не можа. Може да е велик, магически .... но Снайдер направи повече от него.
Не знам кой трябва да спечели, кой да е втори и кой трети, но Снайдер заслужаваше да е в тройката.

П.С. Айде сега си припомнете как Меси рева като вдовица за к*р през 2008, когато дадоха златната топка на Роналдо.
Винаги ще има недоволнен, но наистина, АМА НАИСТИНА Снайдер заслужаваше поне 3-ката :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 дек 2010 17:01

JackPackage написа:аз например не гласувах за Форлан, въпреки че е от Атлетико, а гласувах за Снайдер, защото мисля че той повече я заслужава, но бих наредил Диего веднага след него... Колко от феновете на Барса са гласували за друг освен техни играчи, или всички мислите че Снайдер нищо не е направил ?!

След финала на ШЛ,доста хора бяха единодушни,че Снайдер ще спечели трофея. След финала на световното, към фаворитите, напълно очаквано,бяха добавени и доста испанци. Два слаби месеца за Интер, накараха доста хора да забравят за феноменалните игри на Снайдер преди лятото. Сигурен съм,че много от хората,които са се колебаели,кой да изберат в гласуването, подсъзнателно са били повлияни и от играното само преди една седмица Ел Класико, в което каталунците изнесоха наистина страхотен мач. В което няма нищо лошо,както се казва: "Глас народен, глас божи" ;)

Върни се в “Интер”