Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
lokopd forever
- Контакти:
Re: Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив
Всичко изглежда от ония неща:прекалено е хубаво,за да е истина,но кой знае?!Дано тези хора не се ограничат само до изпълнението на проекта за осветление!Това ще е добре за любимия ЛОКОМОТИВ,а и за футбола в България!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Jeff Ament написа:
Турското знаме знаеш за какво беше ,"уайт..."Както и да е.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Jeff Ament
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Jeff Ament написа:
Турското знаме знаеш за какво беше ,"уайт..."Както и да е.
И ти знаеш чия е КТБ,нали ? Айде да не спамиме повече,темата е друга.
[offtopic]В една банка има всякакви пари.Не можеш да кажеш със сигурност откъде идват.Съжалявам за спама.[/offtopic]
12 март 1912 г.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Jeff Ament написа:
[offtopic]В една банка има всякакви пари.Не можеш да кажеш със сигурност откъде идват.Съжалявам за спама.[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Смятам, че темата вече е тотално осрана от сини,червени,жълти, резедави и всякакви... Вижда се,че менталното развитие на българина е далеч от желаното. Завистлив и шибан народ сме. На другите да им е зле, пък на нас квото' дойде.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
А дано!
Дай, Боже да стане!
То за толкова пари ще построим чисто нов стадион бе.
Трябваше според мен тази новина да се опази, докато няма официално подписан договор...то с толкова "доброжелатели", някои може да запълнят местата в психиатричната клиника от завист и яд.
Локомотииииив...не ще умре!Локомотив не щеее умрееее,не ще умре, той е вечееен!Локомотив не ще умрееееее!
Дай, Боже да стане!
То за толкова пари ще построим чисто нов стадион бе.
Трябваше според мен тази новина да се опази, докато няма официално подписан договор...то с толкова "доброжелатели", някои може да запълнят местата в психиатричната клиника от завист и яд.
Локомотииииив...не ще умре!Локомотив не щеее умрееее,не ще умре, той е вечееен!Локомотив не ще умрееееее!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ще отговоря задочно на един потребител,чието мнение беше изтрито не от мен.Ставаше въпрос защо съм нарекъл един от пишещите тук "клоун" - защото е фен на Челси/може би и на Левски
/.И като такъв,да пише за "парите на комунягите" е яко разсмиващо...знаем кой е Абрамович,за Батков също всичко се знае.По втората част на въпроса - за парите на Жоро "морския".Естествено,знаем какви са парите и никога не сме го отричали,щото сме начетени момчета.За разлика от някои други,които се правят на "паднали от небето" и въобще изобщо не знаят с какви пари се финансира "новия "Ботев"
Модератор ЛокоПД написа:Ще отговоря задочно на един потребител,чието мнение беше изтрито не от мен.Ставаше въпрос защо съм нарекъл един от пишещите тук "клоун" - защото е фен на Челси/може би и на Левски/.И като такъв,да пише за "парите на комунягите" е яко разсмиващо...знаем кой е Абрамович,за Батков също всичко се знае.По втората част на въпроса - за парите на Жоро "морския".Естествено,знаем какви са парите и никога не сме го отричали,щото сме начетени момчета.За разлика от някои други,които се правят на "паднали от небето" и въобще изобщо не знаят с какви пари се финансира "новия "Ботев"
По прав няма накъде. +1.
Модератор ЛокоПД написа:Ще отговоря задочно на един потребител,чието мнение беше изтрито не от мен.Ставаше въпрос защо съм нарекъл един от пишещите тук "клоун" - защото е фен на Челси/може би и на Левски/.И като такъв,да пише за "парите на комунягите" е яко разсмиващо...знаем кой е Абрамович,за Батков също всичко се знае.По втората част на въпроса - за парите на Жоро "морския".Естествено,знаем какви са парите и никога не сме го отричали,щото сме начетени момчета.За разлика от някои други,които се правят на "паднали от небето" и въобще изобщо не знаят с какви пари се финансира "новия "Ботев"
Ха ха, абе въртиш сучиш, все Ботев ти е в главата. Новината е добра за вас, Ботев го остави на нас.
-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
Arto написа:Модератор ЛокоПД написа:Ще отговоря задочно на един потребител,чието мнение беше изтрито не от мен.Ставаше въпрос защо съм нарекъл един от пишещите тук "клоун" - защото е фен на Челси/може би и на Левски/.И като такъв,да пише за "парите на комунягите" е яко разсмиващо...знаем кой е Абрамович,за Батков също всичко се знае.По втората част на въпроса - за парите на Жоро "морския".Естествено,знаем какви са парите и никога не сме го отричали,щото сме начетени момчета.За разлика от някои други,които се правят на "паднали от небето" и въобще изобщо не знаят с какви пари се финансира "новия "Ботев"
По прав няма накъде. +1.
Много навътре вземате някое различно мнение.Този форум се е напълнил с много начетени момчета и потребителчета.