Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

lokopd forever
Контакти:

Re: Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив

Мнениеот lokopd forever » 05 дек 2010 20:24

Всичко изглежда от ония неща:прекалено е хубаво,за да е истина,но кой знае?!Дано тези хора не се ограничат само до изпълнението на проекта за осветление!Това ще е добре за любимия ЛОКОМОТИВ,а и за футбола в България!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2010 20:25

Jeff Ament написа:
Турското знаме знаеш за какво беше ,"уайт..." :lol: Както и да е. ;)

:lol: И ти знаеш чия е КТБ,нали ? Айде да не спамиме повече,темата е друга. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 дек 2010 20:28

Модератор ЛокоПД написа:
Jeff Ament написа:
Турското знаме знаеш за какво беше ,"уайт..." :lol: Както и да е. ;)

:lol: И ти знаеш чия е КТБ,нали ? Айде да не спамиме повече,темата е друга. :idea:

[offtopic]В една банка има всякакви пари.Не можеш да кажеш със сигурност откъде идват.Съжалявам за спама.[/offtopic]
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2010 20:43

Jeff Ament написа:
[offtopic]В една банка има всякакви пари.Не можеш да кажеш със сигурност откъде идват.Съжалявам за спама.[/offtopic]

:lol: И в СИБанк има "всякакви пари"...Обаче всички знаем на кой е,нали така :?: За Уникредит също се знае.За застрахователните дружества - също.Виж,Джеф,средноинтелигентните хора в БГ не пасат трева,кво остава за останалите... :roll: България е малка държава и всичко се знае.Друг е въпроса,че някои се правят на незнаещи,или "паднали от небето",щото така им отърва ;) .Как да стане тая работа ?!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 05 дек 2010 21:08

Смятам, че темата вече е тотално осрана от сини,червени,жълти, резедави и всякакви... Вижда се,че менталното развитие на българина е далеч от желаното. Завистлив и шибан народ сме. На другите да им е зле, пък на нас квото' дойде.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 дек 2010 21:09

А дано!
Дай, Боже да стане!

То за толкова пари ще построим чисто нов стадион бе. :)
Трябваше според мен тази новина да се опази, докато няма официално подписан договор...то с толкова "доброжелатели", някои може да запълнят местата в психиатричната клиника от завист и яд. :mrgreen:

Локомотииииив...не ще умре!Локомотив не щеее умрееее,не ще умре, той е вечееен!Локомотив не ще умрееееее! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2010 21:23

Ще отговоря задочно на един потребител,чието мнение беше изтрито не от мен.Ставаше въпрос защо съм нарекъл един от пишещите тук "клоун" - защото е фен на Челси/може би и на Левски :roll: /.И като такъв,да пише за "парите на комунягите" е яко разсмиващо...знаем кой е Абрамович,за Батков също всичко се знае.По втората част на въпроса - за парите на Жоро "морския".Естествено,знаем какви са парите и никога не сме го отричали,щото сме начетени момчета.За разлика от някои други,които се правят на "паднали от небето" и въобще изобщо не знаят с какви пари се финансира "новия "Ботев"

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 05 дек 2010 21:52

Модератор ЛокоПД написа:Ще отговоря задочно на един потребител,чието мнение беше изтрито не от мен.Ставаше въпрос защо съм нарекъл един от пишещите тук "клоун" - защото е фен на Челси/може би и на Левски :roll: /.И като такъв,да пише за "парите на комунягите" е яко разсмиващо...знаем кой е Абрамович,за Батков също всичко се знае.По втората част на въпроса - за парите на Жоро "морския".Естествено,знаем какви са парите и никога не сме го отричали,щото сме начетени момчета.За разлика от някои други,които се правят на "паднали от небето" и въобще изобщо не знаят с какви пари се финансира "новия "Ботев"

По прав няма накъде. +1.

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 05 дек 2010 22:28

Модератор ЛокоПД написа:Ще отговоря задочно на един потребител,чието мнение беше изтрито не от мен.Ставаше въпрос защо съм нарекъл един от пишещите тук "клоун" - защото е фен на Челси/може би и на Левски :roll: /.И като такъв,да пише за "парите на комунягите" е яко разсмиващо...знаем кой е Абрамович,за Батков също всичко се знае.По втората част на въпроса - за парите на Жоро "морския".Естествено,знаем какви са парите и никога не сме го отричали,щото сме начетени момчета.За разлика от някои други,които се правят на "паднали от небето" и въобще изобщо не знаят с какви пари се финансира "новия "Ботев"

Ха ха, абе въртиш сучиш, все Ботев ти е в главата. Новината е добра за вас, Ботев го остави на нас. ;) И ти много неща не знаеш, ама... да не се отклоняваме.

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 05 дек 2010 22:31

Arto написа:

По прав няма накъде. +1.

Много навътре вземате някое различно мнение.Този форум се е напълнил с много начетени момчета и потребителчета.

Върни се в “Локо Пловдив”