Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 дек 2010 21:38

v.r.s. написа:
PB1936 написа:
Пловдив1926 написа:Е то какво излезе? Няма фенове, няма футболисти, няма успехи, ама иначе сте футболен град. По кой критерий по-точно? Айде моля ти се :) А за качеството на живот - като минах табелата Перник и се върнах 20 години назад, няма такава машина на времето :mrgreen:

Край...обиди приказния им град! :mrgreen: Ей сега се почна...

Кой е казал,че няма фенове,имам чувство,че говоря на деца от детската градина и не могат да разберат какво искам да кажа. Вие по колко ходехте миналата година,когато отбора беше в дъното на таблицата,да не говоим,че на мача който играхме в Надежда ви нямаше въобше. Аз казвам,че в сравнение,от преди 10-20,а да не говорим за на което съм бил свидетел през 80-те години,сме отстъпили относно духа който имаше тогава в отбора и това което бяхме като публика. Мислиш ли,че вие ако не бяхте взели лиценза на Велбъжд и като нас ви нямаше 7 години в А група,играейки и няколко години във В група,това нямаше да се отрази.
И какво видя като мина табелата на Перник,ако въобще си идвал де,тъй като казвахте,че сте били 500 души,а бяхте около 200 и може и да си бил от останалите 300 които не присъстваха,но говореха като очевидци за мача.

Аз съм свидетел от 70-те.На мача в Надежда бяхме решили да не ходим,след изпълненията на "нимфата" Галя Тъпото по вашите партита и басейни.В "Б" група сме ходили по 10 хил. на мач.Като минахме табелата "Перник",тази и миналата година,ни замеряха с "камъни и дръве" и трябваше да гоним по-крайните ви фенове из "сокаците" на чудния ви град.Отделно имахме и щети по автомобилите.Айде да не зачекваме темата за гостуванията в Перник,щото не само ние можем да кажем някои неща,сигурен съм ,че и фенове на други отбори ще има кво да кажат.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 дек 2010 22:00

Кой е казал,че няма фенове,имам чувство,че говоря на деца от детската градина и не могат да разберат какво искам да кажа. Вие по колко ходехте миналата година,когато отбора беше в дъното на таблицата,да не говоим,че на мача който играхме в Надежда ви нямаше въобше. Аз казвам,че в сравнение,от преди 10-20,а да не говорим за на което съм бил свидетел през 80-те години,сме отстъпили относно духа който имаше тогава в отбора и това което бяхме като публика. Мислиш ли,че вие ако не бяхте взели лиценза на Велбъжд и като нас ви нямаше 7 години в А група,играейки и няколко години във В група,това нямаше да се отрази.
И какво видя като мина табелата на Перник,ако въобще си идвал де,тъй като казвахте,че сте били 500 души,а бяхте около 200 и може и да си бил от останалите 300 които не присъстваха,но говореха като очевидци за мача.[/quote]

Аз съм свидетел от 70-те.На мача в Надежда бяхме решили да не ходим,след изпълненията на "нимфата" Галя Тъпото по вашите партита и басейни.В "Б" група сме ходили по 10 хил. на мач.Като минахме табелата "Перник",тази и миналата година,ни замеряха с "камъни и дръве" и трябваше да гоним по-крайните ви фенове из "сокаците" на чудния ви град.Отделно имахме и щети по автомобилите.Айде да не зачекваме темата за гостуванията в Перник,щото не само ние можем да кажем някои неща,сигурен съм ,че и фенове на други отбори ще има кво да кажат.[/quote]

Какви крайни фенове и кой сте гонили,хайде стига с тези глупости вече. Това може да го говорите на хора които не знаят за каква полицейска охрана става въпрос по време на мач с голям риск. Най-много някой пубер да е хвърлил нещо,но и това ме съмнява. На нас това за което говориш ни се е случвало в София преди години,когато изпочупиха стъклата на рейсовете.След мач с ЦСКА беше поломена електричката за Перник,като имаше пострадали жени и деца,които просто си седяха в нея и чакаха да потегли.Това става на Централна гара в София,а преди мача бяха намушкани с нож 2-3 момчета на път към стадиона,но никой не е плакал и дори не се е разбрало. Има много неща които са се случвали и с нас,когато сме гостували,но никой от нас не пищи по форумите,нито се оплаква.

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 01 дек 2010 22:05

Аз пък мисля, че Локо с основание претендират, че са много добър отбор в момента. Играят най - приятния за окото футбол в А група. Ще бъда на мача, ама надежди почти нямам. Шанс имаме при положение, че НЕ играят Здравко Лазаров и Дани Златков.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 01 дек 2010 22:47

v.r.s. написа:
Irish stout написа:Да не се обиждат перничани, ама отборът на Миньор не се свързва с нищо футболно, ами по-скоро с нефутболния характер на публиката си. Затова и градът беше класиран като най-лош за живеене град, та чак и кметицата им обърна внимание, като каза, че причината за това е отчасти поведение на литературни герои.

Не зная от колко години гледаш футбол,но явно не са много,след като твърдиш,че отбора на Миньор не се свързва с нищо футболно. Може да не сме били шампиони и да нямаме по предно място от четвърто в историята си,но Перник е бил и ще си остане футболен град,независимо,че в последните 10 години има отстъпление,както от страна на отбора,така и от страна на публиката.
За всичко това е причината е най-вече дългото ни съществуване във В и Б групите.
Това прекъсна нишката между поколенията футболисти,а и също така публика,като за съжаление нито отбора,нито публиката има нещо общо с това което бяха преди този период,а може да се каже,че и самият футбол в България като цяло западна много и това също си оказва влияние.

Да кажем, че от 30 години следя мачове.
Асоциацията на хората из страната, когато чуят за мач на Миньор през 80 години беше москвичи вътре пълни с хора с миньорски каски. Защо? Ми защото така ходеха на мач вашите хора. Това не бяха футболни привърженици, а тумба прости, необразовани хора, тръгнали на мач, щото там могат да се държат както в мината- бой с каските и "*** за гостите".
Да, продължавам да твърдя, че Перник не се асоциира с футбол. По-скоро Благоевград, Плевен, от градове, които не имали шампион, но Перник, едва ли. Перник се асоциира с миньорите. А те не са стока хора, няма какво да се лъжем. Прекъсването с тогавашната ви публика може да бъде само плюс за вас, повярвай ми.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 дек 2010 23:10

v.r.s. написа:
Какви крайни фенове и кой сте гонили,хайде стига с тези глупости вече. Това може да го говорите на хора които не знаят за каква полицейска охрана става въпрос по време на мач с голям риск. Най-много някой пубер да е хвърлил нещо,но и това ме съмнява. На нас това за което говориш ни се е случвало в София преди години,когато изпочупиха стъклата на рейсовете.След мач с ЦСКА беше поломена електричката за Перник,като имаше пострадали жени и деца,които просто си седяха в нея и чакаха да потегли.Това става на Централна гара в София,а преди мача бяха намушкани с нож 2-3 момчета на път към стадиона,но никой не е плакал и дори не се е разбрало. Има много неща които са се случвали и с нас,когато сме гостували,но никой от нас не пищи по форумите,нито се оплаква.

Каква полицейска охрана бе,колега ?! Кви пет лева ? Ами вашите ченгета въобще не са "в час",или пък де да знам,може и нарочно да се правеха на "ударени".Факт е,че на предпоследното гостуване ни замеряха с камъни и по пътя до стадиона,че и на самия стадион някакви "индианци" хвърляха каквото им попадне от баира извън трибуните.На две кръстовища наши фенове с коли спираха и гонеха някакви хора /може и да не са били фенове :roll: /,които ни псуваха и замеряха с камъни.На входа на град Перник преди мача - същата работа.След мача - пак.Седят си някакви с жълти анцузи покрай мантинелите и си хвърлят камъни ей така,за разнообразие - аре бегай...Тази година обаче,част от нашите дойдоха с влака и се изсипаха на гарата в Перник.Аз по това време вече бях на стадиона,та имах възможност да наблюдавам реакцията /паниката/ на "полицейската охрана",когато техен колега се обади от гарата ,че там "става сложно".Всъщност,във Vbox има клипчета по тая тема,виж там ;) Не знам кво ви се е случвало в София,но в Пловдив нещо да е ставало,конкретно при гостувания на Локо ПД ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 дек 2010 23:20

Да кажем, че от 30 години следя мачове.
Асоциацията на хората из страната, когато чуят за мач на Миньор през 80 години беше москвичи вътре пълни с хора с миньорски каски. Защо? Ми защото така ходеха на мач вашите хора. Това не бяха футболни привърженици, а тумба прости, необразовани хора, тръгнали на мач, щото там могат да се държат както в мината- бой с каските и "*** за гостите".
Да, продължавам да твърдя, че Перник не се асоциира с футбол. По-скоро Благоевград, Плевен, от градове, които не имали шампион, но Перник, едва ли. Перник се асоциира с миньорите. А те не са стока хора, няма какво да се лъжем. Прекъсването с тогавашната ви публика може да бъде само плюс за вас, повярвай ми.

Какви каски бе човек,наистина ме разсмя с тези глупости които си написал,а в Пловдив сигурно сте карали мерцедеси тогава и москвича е бил непознат за вас. Идвал ли си на мач в Перник през 80-те години или си чул нещо от някой си.Защо мислиш,че хората в Перник са били или са необразовани в това число слагам и миньорите,какво знаеш за културата в Перник и нейното развитие? Прочети малко информация и тогава се излагай,сега поне в интернет може да се намери такава. Какво знаеш ти за миньорите,влизал ли си в рудник и общувал ли си с такива хора за да даваш квалификации за тях. А това,което ти твърдиш,че Перник не се асоцаира с футбол си е твое мнение и за теб може да е така,но това не означава,че твоето мнение е меродавно и трябва да се приема и от другите,а и не мисля,че някой,който не познава реалностите относно отбора и публиката ни,да казва какво е плюс за нас и какво не. Аз поне не си позволявам да го правя и мисля,че така е нормално.

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 03 дек 2010 18:42

Гледайки цялата пумия в темата си мисля, че ви обърнахме прекалено много внимание, с което ви направихме голям подарък. На приказки и акъл сте невероятни, хайде утре да ви видим на терена колко струвате. :mrgreen:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 03 дек 2010 21:53

PB1936 написа:Гледайки цялата пумия в темата си мисля, че ви обърнахме прекалено много внимание, с което ви направихме голям подарък. На приказки и акъл сте невероятни, хайде утре да ви видим на терена колко струвате. :mrgreen:

О да,ние низшите и необразовани орки и миньори трябва да сме благодарни,че сте ни удостоили с внимание и да го приемем като подарък.
А колкото до мача,в момента като отбор сте по стойностни от нас,а ние не показваме играта от миналият сезон и сте фаворити. Да се получи хубав футбол,пък и дори да ни отстраните,което е най-вероятно,няма да правим трагедии.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 03 дек 2010 22:25

v.r.s. написа:
PB1936 написа:Гледайки цялата пумия в темата си мисля, че ви обърнахме прекалено много внимание, с което ви направихме голям подарък. На приказки и акъл сте невероятни, хайде утре да ви видим на терена колко струвате. :mrgreen:

О да,ние низшите и необразовани орки и миньори трябва да сме благодарни,че сте ни удостоили с внимание и да го приемем като подарък.
А колкото до мача,в момента като отбор сте по стойностни от нас,а ние не показваме играта от миналият сезон и сте фаворити. Да се получи хубав футбол,пък и дори да ни отстраните,което е най-вероятно,няма да правим трагедии.

Може и ти да си изключение но основно генетичния материал е оркоподобен ,що се отнася до мача ще бъде интересно, защото имате нелоши футболисти.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Локо Пловдив”