v.r.s. написа:PB1936 написа:Пловдив1926 написа:Е то какво излезе? Няма фенове, няма футболисти, няма успехи, ама иначе сте футболен град. По кой критерий по-точно? Айде моля ти сеА за качеството на живот - като минах табелата Перник и се върнах 20 години назад, няма такава машина на времето
Край...обиди приказния им град!Ей сега се почна...
Кой е казал,че няма фенове,имам чувство,че говоря на деца от детската градина и не могат да разберат какво искам да кажа. Вие по колко ходехте миналата година,когато отбора беше в дъното на таблицата,да не говоим,че на мача който играхме в Надежда ви нямаше въобше. Аз казвам,че в сравнение,от преди 10-20,а да не говорим за на което съм бил свидетел през 80-те години,сме отстъпили относно духа който имаше тогава в отбора и това което бяхме като публика. Мислиш ли,че вие ако не бяхте взели лиценза на Велбъжд и като нас ви нямаше 7 години в А група,играейки и няколко години във В група,това нямаше да се отрази.
И какво видя като мина табелата на Перник,ако въобще си идвал де,тъй като казвахте,че сте били 500 души,а бяхте около 200 и може и да си бил от останалите 300 които не присъстваха,но говореха като очевидци за мача.
Аз съм свидетел от 70-те.На мача в Надежда бяхме решили да не ходим,след изпълненията на "нимфата" Галя Тъпото по вашите партита и басейни.В "Б" група сме ходили по 10 хил. на мач.Като минахме табелата "Перник",тази и миналата година,ни замеряха с "камъни и дръве" и трябваше да гоним по-крайните ви фенове из "сокаците" на чудния ви град.Отделно имахме и щети по автомобилите.Айде да не зачекваме темата за гостуванията в Перник,щото не само ние можем да кажем някои неща,сигурен съм ,че и фенове на други отбори ще има кво да кажат.