Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян

Мнениеот daniel875 » 03 дек 2010 12:33

Dust написа:daniel875 и какво общо има работата му с това, че е седнал като последният бастун пиян зад волана?

По принцип не съм съгласен с много неща, които казваш, но от гледна точка на примера, от това, че е известен човек, той трябва да се държи като такъв. Той и Моуриньо трябва да се държи за пример пред света, но всички го жалят нали? Като цяло такива хора трябва да ги изхвърлят от спорта ако наистина се докаже, че са виновни.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 дек 2010 12:35

Айде сега да видим как тончо ще накажат от МВР Гарата... Защото ако хванат някой от нас - пишещите във този форум да шофира с толкова много алкохол в кръвта не само, че ще ни вземат книжката, но и ще ни осъдят по бързата прецедура!

Ще има ли отново двойни стандарти?! :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 дек 2010 12:37

megan fox написа:Айде сега да видим как тончо ще накажат от МВР Гарата... Защото ако хванат някой от нас - пишещите във този форум да шофира с толкова много алкохол в кръвта не само, че ще ни вземат книжката, но и ще ни осъдят по бързата прецедура!

Вместо да ми приказвате глупости, я ми кажете защо Джерард и Рио Фърдинанд не са в затвора. Да не продължавам, че той списъкът с играчи в Англия е дълъг. Евентуално това може да е причина Гара да иска да отиде да играе в Англия.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 дек 2010 12:38

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... EO%29.html

А бе момци каква е тази кал в София бре, все едно е снимано някъде в края на селото.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 дек 2010 12:39

daniel875 написа:
Dust написа:daniel875 и какво общо има работата му с това, че е седнал като последният бастун пиян зад волана?

По принцип не съм съгласен с много неща, които казваш, но от гледна точка на примера, от това, че е известен човек, той трябва да се държи като такъв. Той и Моуриньо трябва да се държи за пример пред света, но всички го жалят нали? Като цяло такива хора трябва да ги изхвърлят от спорта ако наистина се докаже, че са виновни.

Да ги изхвърлят от спорта??? Ти луд ли си? Има си закони и ще се действа по тях. За какво изхвърляне бълнуваш? Ако почнат така да изхвърлят трябва да редуцират отборите в А група на 6 защото няма да съберат играчи за повече.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2010 12:39

vvessel написа:
blue avalanche написа:"Директорът на Левски Георги Иванов е задал конкретен въпрос на Гарра Дембеле дали иска да остане на „Герена", след като към нападателя има голям интерес от страна на редица клубове, включително от държави като Англия, Германия, Италия и Франция.

Нападателят е обяснил: „Искам да остана поне до лятото. В Левски се чувствам прекрасно и по всичко личи, че кариерата ми върви стремглаво нагоре. Не искам толкова скоро, след като дойдох в Левски, да сменям клуба. За мен ще е по-добре да остана поне още шест месеца в отбора.

Гара се чувства прекрасно в Левски, но още по-добре се чувства по дискотеките в студентски град. Абе кво им става на тия футболисти, колко пъти трябва да ги хващат в издънка за да се научат, че като пият не трябва да карат. Има толкова таксита в София. А с парите които изкарва може и шофьор да си наеме.

"Ум царува,ум робува,ум патки пасе!"

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 03 дек 2010 12:39

daniel875 написа:
megan fox написа:Айде сега да видим как тончо ще накажат от МВР Гарата... Защото ако хванат някой от нас - пишещите във този форум да шофира с толкова много алкохол в кръвта не само, че ще ни вземат книжката, но и ще ни осъдят по бързата прецедура!

Вместо да ми приказвате глупости, я ми кажете защо Джерард и Рио Фърдинанд не са в затвора. Да не продължавам, че той списъкът с играчи в Англия е дълъг. Евентуално това може да е причина Гара да иска да отиде да играе в Англия.

Честно казано аз не помня , играч от Англия да е хванат пиян , за Изнасилваният и Бойща знам , обаче да са казали че Лампард е карал на 1 Бутилка Уиски не съм го чувал никъде и никога !

Иначе е ясно, какво ще стана и то е НИЩО !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 дек 2010 12:41

vvessel написа:
daniel875 написа:

Да ги изхвърлят от спорта??? Ти луд ли си? Или си чорбар? Има си закони и ще се действа по тях. За какво изхвърляне бълнуваш? Ако почнат така да изхвърлят трябва да редуцират отборите в А група на 6 защото няма да съберат играчи за повече.

Не съм чорбар, просто съм за закона ако наистина новината е вярна. Защото много не вярвам на всичко, което пише. Спортистите са хора, които са посланици пред света. Те трябва да спазват като войниците режим, трябва да се държат на положение, да не се излагат, защото са пример за подражание пред обществото. Затова навремето комунизма беше добро нещо за България, защото през онези години това не беше възможно. Години по - късно излизаха разни партенки за легенди и на двата отбора, че пиели, но това не беше възможно в онези години.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 дек 2010 12:45

Колко са наивниците които вярват, че ще бъде наказан по закона? Я вдигнете ръка да ви преброим
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 дек 2010 12:45

daniel875 написа:

Едно е да си нахален,арогантен ,със самочувствие (в голямата си част,при Моуриньо е с покритие), с това да се качиш пиян зад волана и да станеш потенциален убиец. Никаква милост и прошка за такъв човек, без значение дали се казва Дембеле, Роналдо , Лампард и т.н. Също така, на мен страшно много ми харесва, как на Запад някоя звезда като направи някое провниение и веднага се осъжда на обществено полезен труд. Милиардерката Парис Хилтън беше хваната пияна и за нея нямаше компромис, пари под масата или споразумение. Осъдиха я да боядисва и засажда дръвчета и я показваха по цяла Америка. Това има много голям психологически ефект,защото всички,без значение звезди или не, разбират,че законът важи за всеки и няма да има милост към никой ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”