daniel875 написа:Dust написа:daniel875 и какво общо има работата му с това, че е седнал като последният бастун пиян зад волана?
По принцип не съм съгласен с много неща, които казваш, но от гледна точка на примера, от това, че е известен човек, той трябва да се държи като такъв. Той и Моуриньо трябва да се държи за пример пред света, но всички го жалят нали? Като цяло такива хора трябва да ги изхвърлят от спорта ако наистина се докаже, че са виновни.
Едно е да си нахален,арогантен ,със самочувствие (в голямата си част,при Моуриньо е с покритие), с това да се качиш пиян зад волана и да станеш потенциален убиец. Никаква милост и прошка за такъв човек, без значение дали се казва Дембеле, Роналдо , Лампард и т.н. Също така, на мен страшно много ми харесва, как на Запад някоя звезда като направи някое провниение и веднага се осъжда на обществено полезен труд. Милиардерката Парис Хилтън беше хваната пияна и за нея нямаше компромис, пари под масата или споразумение. Осъдиха я да боядисва и засажда дръвчета и я показваха по цяла Америка. Това има много голям психологически ефект,защото всички,без значение звезди или не, разбират,че законът важи за всеки и няма да има милост към никой