ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот edmon_dantes » 03 дек 2010 00:16

emi_loko_plovdiv_usa написа:а аз ще помоля феновете които пуснаха бомбичките които и да са те да не стъпват повече на стадиона. Заради такива фенове ще ни дадът сериозна санкция. Вие с тези неща правете много лошо за отбора.

Че ще навредят на отбора - ще навредят, но по-важното е, че може някой да бъде наранен, и то много сериозно. Ето това е по-значимото.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 дек 2010 01:36

mertezaker написа:
emi_loko_plovdiv_usa на 03 Дек 2010 00:39
а аз ще помоля феновете които пуснаха бомбичките които и да са те да не стъпват повече на стадиона. Заради такива фенове ще ни дадът сериозна санкция. Вие с тези неща правете много лошо за отбора

Това са умствено изостанали момчета, даже не са и фенове

Това съм сигурен че са банда изнудвачи, я от шайката на Дучето, я някви други звезди, които искат пари за да не хвърлят бомбички. Такива има и в "агитката" на Левски. Това не са фенове а терористи и трябват сериозни санкции за тях. Ако не могат да си платят глобите - тогава затвор. Да видим ще хвърли ли някой бомбичка на мач. А не после да глобят клубовете по 20-30-50 хиляди евро и да се чудят хората що ни е такова нивото на футбола. Ами защото умственото ниво ни е такова.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 03 дек 2010 03:58

Сега се връщам от мача , и си мисля за едно : Как паднахме , но нека започна от по-дълбоко : ЗАЩО ПАДНАХМЕ ? Футболистите още с мача с Академик показаха че обръщат спецялно внимание на евромачовете , и не си дават мн зор с/у малките отборчета (Акаденик , Раковски ). Публиката (незнам защо )не ми хареса. Само Г пълен , очаквах и В да е понапълнен , но нестана така. Футболистите , дали имат силата да се противопоставят на Гути и компания (явно не , нали паднахме ), НО :
Делев , тази палка подлога която запред всички е ГОЛЯМ ФЕН НА ЦСКА , който искаше да играе в ЦСКА за 1 барака в панчерево , и 1000лв заплата се насра днес. От стадиона се видя как той провали отбора. Радуканов започна с много добра тактика , сложи футболистита на местата ( от много време не бях виждам Тошко като дефанзивен полузащитник ) та всичко добре , но ДЕЛЕВ да излезе 3пъти срещу вратаря , и да не вкара си е престъпление ! Нали Наполи го искаха , нали Лацио идва за него ... К'ва Италия бре спасчо , та ти вратата не уцели днес !
Искам да допълня още нещо - Браво момчета , всички ние подкрепяхме отбора и когато беше 0:1 и когато беше 0:2 ! Това е похвално , за това сме ние , да даваме крила! Крила които да печелят мачове !
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 03 дек 2010 07:43

http://www.sportni.bg/image.php?path=L2 ... cGc=&w=560 :shock:
Да не би да е имало фенове на Локото в агитката на турците ?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 дек 2010 08:07

Ей така като почнете да приказвате за Делев, направо ме изкарвате от нерви!!! Да не говорим, че се изписаха един куп лъжи спрямо Платини, който, съвсем случайно, беше най-добрия на терена!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 дек 2010 08:14

BPFC1912 написа:http://www.sportni.bg/image.php?path=L25pZGF0YS9hcHBzL3Nwb3J0bmkuYmcvd3d3L211bHRpbWVkaWEvcGhvdG9zLzIwMTAuMDIuMTJjc2thYmVzaGlrdGFzZmFucy80TDZBMjgzMC5qcGc=&w=560 :shock:
Да не би да е имало фенове на Локото в агитката на турците ?

:o :o :o
YA GUNNERS YA

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 дек 2010 09:39

Жалко, че не достигнахте до Х!
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2010 09:39

Гледам сте заръфали (без)Делев(защо ли не съм изненадан?).Никой,обаче,не отбелязва "страхотното" представяне на Александър "Сеск" Тонев.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 дек 2010 10:15

crap написа:Ей така като почнете да приказвате за Делев, направо ме изкарвате от нерви!!! Да не говорим, че се изписаха един куп лъжи спрямо Платини, който, съвсем случайно, беше най-добрия на терена!

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ! Платини от мача с Фулъм не е направил НИЩО за ЦСКА .

jorovg
Контакти:

Подкрепа за отбора ли беше сектор Г?

Мнениеот jorovg » 03 дек 2010 10:48

Поредното безумие на няколко безумци в сектор Г. Дори се стигна снощи сектор А да освирква сектор Г. Пълна тъпотия с тези бомби. Искам някой, който е хвърлял такива снощи да ми каже с какъв мотив го прави - вдига се духа от отбора, публиката се амбицира за по-голяма подкрепа, сплашваме съперника или нещо друго, което дори и не подозирам? Може би пистата на националния е за смяна, че на тази не мога да тренират атлетите и публиката им помага в борбата за нова. Или пък толкова сме се нагледали и отегчили от евро мачове по нашите стадиони, че искаме да си изкараме наказание, за да пропуснем няколко и да имаме повече време за дрога и алкохол.
Толкова ли е трудно да се сложат 3, 5, 10 ако трябва камери да следят през целия мач и на излизане да си ги прибират тези .....френи.

Върни се в “Архив”