Мнениеот shumnaliq » 03 дек 2010 03:58
Сега се връщам от мача , и си мисля за едно : Как паднахме , но нека започна от по-дълбоко : ЗАЩО ПАДНАХМЕ ? Футболистите още с мача с Академик показаха че обръщат спецялно внимание на евромачовете , и не си дават мн зор с/у малките отборчета (Акаденик , Раковски ). Публиката (незнам защо )не ми хареса. Само Г пълен , очаквах и В да е понапълнен , но нестана така. Футболистите , дали имат силата да се противопоставят на Гути и компания (явно не , нали паднахме ), НО :
Делев , тази палка подлога която запред всички е ГОЛЯМ ФЕН НА ЦСКА , който искаше да играе в ЦСКА за 1 барака в панчерево , и 1000лв заплата се насра днес. От стадиона се видя как той провали отбора. Радуканов започна с много добра тактика , сложи футболистита на местата ( от много време не бях виждам Тошко като дефанзивен полузащитник ) та всичко добре , но ДЕЛЕВ да излезе 3пъти срещу вратаря , и да не вкара си е престъпление ! Нали Наполи го искаха , нали Лацио идва за него ... К'ва Италия бре спасчо , та ти вратата не уцели днес !
Искам да допълня още нещо - Браво момчета , всички ние подкрепяхме отбора и когато беше 0:1 и когато беше 0:2 ! Това е похвално , за това сме ние , да даваме крила! Крила които да печелят мачове !
Re:
"българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...