Кой да е новия треньор на Локо Сф?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8
Контакти:

Re: Кой да е новия треньор на Локо Сф?

Мнениеот favaca8 » 25 ное 2010 16:05

Павел Дочев едва ли ше се навие да води Локо .
Диян Петков си остава ,като го уволнят ( или по-скоро пуснат в отпуска ) идва Рендето, после Прасковата, после Коилов и така до края на света.Гигов,Тонев,Чаво и сие ВСИЧКО ДА СЕ ИЗМЕТЕ :evil:

САМО НИЕ,САМО ЛОКО !!!

krali marko
Контакти:

Мнениеот krali marko » 29 ное 2010 14:32

....И защо се е съгласил Васев да води отбора, ако му е бил реден състава и нямало да има селекция? И защо чак сега се обажда, когато паднахме?Докато биехме защо не каза, че не реди той състава?:lol: Пак Гигов виновен. :lol: Виновен си е Васев "Реаниматора"........

Е ноо си тъп ,Сашееееее, те точно за това го махнаха,щото не слуша НИКОЙ !!! Ако това не си го разбрал...ходи гледай художествена гимнастика !!!
Това е първия тренер дето го махат щото реши да защити интересите на отбора,а не финансовата антиполитика на шефовете! Чешете си само езиците,размърдайте си мозъците!

krali marko
Контакти:

Мнениеот krali marko » 29 ное 2010 14:37

мойте уважения към Бай Гроздан,човека си вършеше съвестно работата,ама се сетете той с какви футболисти разполаше и че беше махнат по подобен повод-несъгласия с ръководството и менъжерската политика...много бели петна са налегнали някои колеги съфорумци

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 29 ное 2010 17:01

krali marko написа:
Е ноо си тъп ,Сашееееее, те точно за това го махнаха,щото не слуша НИКОЙ !!! Ако това не си го разбрал...ходи гледай художествена гимнастика !!!
Това е първия тренер дето го махат щото реши да защити интересите на отбора,а не финансовата антиполитика на шефовете! Чешете си само езиците,размърдайте си мозъците!

Класа си бате.Хапсулютна Ентелегенция.Тая "финансова антиполитика" ни държи в А група.
Не слуша никой?Че то работата му не е да "слуша", а да бие противниците.А пък и ако са слаби - става ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.А не на почивката да си пусне "Назад, назад, моме..."

И викаш - мъжката постъпка (типично българска) да излезе и да каже, че всички освен него са виновни, викаш ти ги уважаваш тия работи.Е, верно е Сашеееее, нооо си тъп.

Ама и какво да ти обяснявам.То и сляп да си ще го видиш.

Мноо поздрави от гимнастичките!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 29 ное 2010 18:36

Когато,някои хора от този сайт, постигнат поне половината от успехите на М.Васев тогава могат да го критикуват иначе марш при Илиана Раева на "Герена"
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

krali marko
Контакти:

Мнениеот krali marko » 02 дек 2010 22:45

Вождек,ти,баце,си ноо странен тип...малко ми четеш като Дявола- "евангелието",като Евреин -"нацистки наръчник ",за ква вина копаш...??? вина ,че отпаднаха при 0:0 с дузпи ли,вина ,че с Литекс ни закла съдията, че с ЦСКА Добрев без да иска направи дузпа в 93-тата ли...толкова си злобен и неразбиращ ,брат,че не знам защо въобще ти обръщам внимание.Добре че има фенове,дето се опитват да анализират трезво ситуацията...ти ставаш само за тъпана...и да си траеш.!! Сори,ама така мисля за тебе! Единствените слаби мачове тоя сезон бяха с Пирин и с Академик-единия паднаха,но другия го спасиха.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 03 дек 2010 15:26

Мдам.При теб случая е доста сериозен.Намирай лекари, хапчета и прочие.А и малко футбол погледай.

Ей ти анализ.

Локомотив - ЦСКА.
При видимо по-слаб съперник, който беше унищожен първото полувреме, какво се прави?

А)Излизаш да го доутрепаш.
Б)Връщаш се да пазиш резултат.

Правилен отговор - А).Какво направи Васев? Върна ги в защита.Това е причина.А следствието от причината е дузпата, която направи Кичо.НЯМА отбор на тази или друга планета, който като се върне в глуха защита да не допусне грешка.Ерго - ако не се бяха прибрали да пазят двата гола, можеше и да не се налага да се разиграва "Опълчнците на Шипка" 30 минути и да не се стига до дузпа.И това ако намериш как да го извъртиш - ще те призная. :lol:

Литекс - Локомотив.

Извинявай но ти наистина футбол гледал ли си?Да си видял някой, някога, някъде да пада от такова задържане, от което Иванов падна?(Като изключим откровенната симулация).Аз не съм виждал, няма и да видя.Хората играят мъжката по света.Тук за най-леко докосване и се пада и се въргаля все едно снайперисти има по последните редове.
Изгледай си пак положението и ми кажи дали Иванов нямаше да я стигне тая топка, ако се беше хвърлил, вместо да ми се прави на ощипан?И само да ти кажа - топката е в движение, докато съдията не свири.Ако не свири съдията - играта тече.

Локо - Локо.
Да дадеш на човек, който е пропилял лекомислено една дузпа в мача, да бие още една - ами това си е чиста проба идиотизъм.Който и да бие, стига да не е той.Да не говорим, че можеше и да пропусне тоя мач Генков.Последните два мача си личеше, че не е във физическо състояние.

[offtopic]А и ако ще спориш мен, спори само с мен.Не ми се обръщай към другите да те защитават, защото това издава, че тезите ти са въздух под налягане.[/offtopic]

Айде със здраве.Аз отивам да си тупам тъпана и да си мълча.А и да ти реша дилемата.Не ми обръщай внимание.Изразявай си мнението и си продължавай.Така, както се опитвам да правя и аз. :!:

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 03 дек 2010 16:09

А бе Vojdek, от теб би излезнал сташен депутат,ти си една самовлюбена душа,на която цял свят е виновен и само ти си гениалния разбирач.Но приеми го най-после,че от футбол не разбираш,още по малко си локомотивец,ние сме позитивни хора,радваме се и на малките успехи и уважаваме хората,които са дали нещо за тоя отбор,докато ти непрекъснато ги плюваш.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 03 дек 2010 18:11

Нали се разбрахме да не се занимаваш с мен вече?

1. Не е учтиво да променяш по какъвто и да е било обиден или саркастичен начин псевдонима на друг колега от форума.
2. Не ме познавате за да кажете какъв съм или не съм.Това е признак на ниска култура.
3. Личи си кой крив, кой прав.Аз ви говоря с факти по темата, вие ме обиждате на лична основа.ЛИПСА НА КУЛТУРА.ЛИПСА на аргументи.

Хайде сега и двамата ( krali_marko и loko29) намерете си някакво друго занимание в живота, освен мен.Прочетете какъв е смисълът на форумите.Това - онова.Гледайте филми, или не дай си боже - елате на мач някога?

ДРЕМЕ МИ какво ще правите, само не ме занимавайте, ако нямате някакви аргументи или доказателства за да докажете правотата си.

'Айде, със здраве!

Върни се в “Локо София”