Мдам.При теб случая е доста сериозен.Намирай лекари, хапчета и прочие.А и малко футбол погледай.
Ей ти анализ.
Локомотив - ЦСКА.
При видимо по-слаб съперник, който беше унищожен първото полувреме, какво се прави?
А)Излизаш да го доутрепаш.
Б)Връщаш се да пазиш резултат.
Правилен отговор - А).Какво направи Васев? Върна ги в защита.Това е причина.А следствието от причината е дузпата, която направи Кичо.
НЯМА отбор на тази или друга планета, който като се върне в глуха защита да не допусне грешка.Ерго - ако не се бяха прибрали да пазят двата гола, можеше и да не се налага да се разиграва "Опълчнците на Шипка" 30 минути и да не се стига до дузпа.И това ако намериш как да го извъртиш - ще те призная.
Литекс - Локомотив.
Извинявай но ти наистина футбол гледал ли си?Да си видял някой, някога, някъде да пада от такова задържане, от което Иванов падна?(Като изключим откровенната симулация).Аз не съм виждал, няма и да видя.Хората играят мъжката по света.Тук за най-леко докосване и се пада и се въргаля все едно снайперисти има по последните редове.
Изгледай си пак положението и ми кажи дали Иванов нямаше да я стигне тая топка, ако се беше хвърлил, вместо да ми се прави на ощипан?И само да ти кажа - топката е в движение, докато съдията не свири.Ако не свири съдията - играта тече.
Локо - Локо.
Да дадеш на човек, който е пропилял лекомислено една дузпа в мача, да бие още една - ами това си е чиста проба идиотизъм.Който и да бие, стига да не е той.Да не говорим, че можеше и да пропусне тоя мач Генков.Последните два мача си личеше, че не е във физическо състояние.
[offtopic]А и ако ще спориш мен, спори само с мен.Не ми се обръщай към другите да те защитават, защото това издава, че тезите ти са въздух под налягане.[/offtopic]
Айде със здраве.Аз отивам да си тупам тъпана и да си мълча.А и да ти реша дилемата.
Не ми обръщай внимание.Изразявай си мнението и си продължавай.Така, както се опитвам да правя и аз.