Мнениеот metodito » 02 дек 2010 10:12
РАВНОСМЕТКАТА
Лично за мен, това бе едно неуспешно представяне на отбора ни в ЛЕ. Независимо от резултата в последният мач. Не знам защо толкова се ядосват някои на мнението на football.total. Без определението нагли... може би. Макар, че Гонзо да излиза с думите наистина всеки път: "Градим отбор" втора поредна година (!).
Позитивите
Ми... не видях. Аз ако съм на мястото на Грийн си хващам шапчицата и изчезвам. На мига. На късмет са го намерили, сигурен съм. Той просто няма смисъл да играе у нас, не и под ръководството на Ясен, с Гонзо за директор и Тошко "Артуров" за шеф. Митрев... изключителен мач. Това е разликата между вратар за големи мачове и сносния вратар. Ако ще вторият да е шампион на Холандия и играе в ШЛ. Изборът да го задържат като втори вратар на Мъри и Наско и да бият шута на синковеца е правилен. Отиваше на разлика мача с всеки един вратар. Не и с Божката. Той не е Божидар Митрев. Той е Божката! Нали знаете на кои им викат на прякор?! На тея дето се запомнят. Като с Гонзо, Гунди, Ицо. Сигурен съм, че стига да не го застопорят на пейката ясенчовци и ратковци, това е Новият ни вратар. Отборът има потенциал, но...
Негативите
...няма да го развие, понеже Ясен ще бъде оставен да работи от Гонзо, понеже е "млад специалист"...Тотално сбъркани управленски решения на спортния ни директор в последните 2 години. Изборът на Ратко, а след това и оставянето му "до дупка" с риск да загум шансове за Европа. Усети се Гонзо и го махна. Спиране на интеграцията на млади футболисти в първият отбор, кризата с вратарският пост и медицинският щаб. Назначението на Ясен. Той беше треньор на последното читаво поколение национални футболисти.Като треньор на младежите се провали с гръм и трясък. Страхлив треньор, без дългосрочна визия, нерешителен и като Ратко почна с оправданията. Той не просто не е за Герена. Той не е треньор за цял сезон. Играем най-добре от последните два сезона. Е, и?! Та ние при Ратко нищо не играхме. При Кокала, ако не бе Гонзо...
Песимист съм за бъдещето с Ясен начело, но отборът има потенциал и оставката на Ясен би "вдигнала" тима! Но иначе Ясен е износен.
Сори, Яска! Не ме кефиш.
П.С. +1 за мнението на football.total. Довечера съм с едни приятели цесекари и ще викаме мощно! Вчера пак бях с тях и единият от тях викаше и го беше много яд. Те такова като видим и по стадионите, тогава ще бием отбори като Гент като гости!