Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот Santiago Munezz » 02 дек 2010 09:47

mistreated написа:Не разбирам защо левскарите се дразнят, че ние оплюваме дебелоочието на футболистите и ръководителите на Левски след снощното мачкане от страна на белгийците. Не могат ли като мъже да застанат пред микрофона и да кажат да, заслужена победа на Гент, играхме много слабо второто полувреме и нямахме почти никакви положения за гол. Да кажат истината, която цяла България видя. Защо трябва да се опитват да ни убеждават в техните глупости?! И после ние сме злобеели...

А защо е толко важно за теб какво ще кажат НАШИТЕ футболисти ??След мача с Порто вашите играчи като казаха,че сте ги надиграли.....тогава май всички бяхте сложили очилата и си мислехте че сте ги изпуснали.Айде ти не ни давай акъл какво да говорим след мач !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 дек 2010 09:54

sostenere написа:Абе много сте зле някои... какво толкова е станало снощи ? Левски просто не се класира напред, някакъв ми дава примери с Лех, Арис и не знам си кой... е къде бяха тези отбори, когато ние стигнахме 1/4 финал за УЕФА ? Реал онази вечер бяха унижени, е какво да закриват отбора ли ? Аман от такива разбирачи, да знаете на Герена без вас със Спортинг и Берое ще ни е 300 пъти по-добре !

Не ми викай "някакъв"!Колко години минаха от тоя 1/4 финал,като червените ли ще ставаме,да са радваме на успехи отпреди 1000 години?!Според тебе добре ли е за Левски,че когато побеждавахме в Европа не бяхме чували за тези отбори,а сега те продължават напред?Не се ли сещаш,че точно в това е проблема,другите се развиват а ние си седим на едно място?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 дек 2010 09:54

Santiago Munezz написа:
mistreated написа:Не разбирам защо левскарите се дразнят, че ние оплюваме дебелоочието на футболистите и ръководителите на Левски след снощното мачкане от страна на белгийците. Не могат ли като мъже да застанат пред микрофона и да кажат да, заслужена победа на Гент, играхме много слабо второто полувреме и нямахме почти никакви положения за гол. Да кажат истината, която цяла България видя. Защо трябва да се опитват да ни убеждават в техните глупости?! И после ние сме злобеели...

А защо е толко важно за теб какво ще кажат НАШИТЕ футболисти ??След мача с Порто вашите играчи като казаха,че сте ги надиграли.....тогава май всички бяхте сложили очилата и си мислехте че сте ги изпуснали.Айде ти не ни давай акъл какво да говорим след мач !!!

Ами явно не си гледал мачът на ЦСКА срещу Порто, защото със сигурност имаше защо да се ядосваме. Не съм чул някой да е казал, че сме ги надиграли, просто наистина имахме няколко отлични шанса да изравним. Веднага отварям скоба, че Порто се разхождаха на терена второто полувреме, но това няма никакво значение, фактът е, че изпуснахме добри положения. Ти спомняш ли си снощи Левски колко положения за гол имаха? Гент с късмет ли победиха?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 дек 2010 10:08

Еми вашия комендант Гьоре кво каза след мача бе "Надиграхме Порто",а ти спомняш ли си Порто тогава на ходом и пак имаха 4-5 стопроцентови ....и да ти кажа нещо:Левски отпадна но тази есен в Европа наистина имаше незабравими мигове,няколко незабравими сини вечери,а такива като теб вместо да се занимават с това какво казал някой от Левски след мача ни снощи ще е наистина по-добре да си гледат в своя двор
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2010 10:09

mistreated написа:
Santiago Munezz написа:

Ами явно не си гледал мачът на ЦСКА срещу Порто, защото със сигурност имаше защо да се ядосваме. Не съм чул някой да е казал, че сме ги надиграли, просто наистина имахме няколко отлични шанса да изравним. Веднага отварям скоба, че Порто се разхождаха на терена второто полувреме, но това няма никакво значение, фактът е, че изпуснахме добри положения. Ти спомняш ли си снощи Левски колко положения за гол имаха? Гент с късмет ли победиха?

Порто целия мач се разхождаха и това има значение ! Ако бяха решили да играят,още първото полувреме отивахте на разлика! Имахте положения,така е,но ако Порто искаха,нямаше да минете центъра !Ясно е,че такива леки детайли вие ги подминавате с лека ръка,за да може да изпъкне "армейския героизъм и себераздаване" и т.н. ,но като стане въпрос за Левски,всеки детайл е важен...странно :roll: А никой тук не си прави илюзии,че Гент са ни били с късмет,просто ни смазаха второто полувреме,това че нашите играчи са гледали друг мач си е техен проблем ! Феновете на Левски,голямата част от нас,видяхме за кво става въпрос и си признахме истината,че не заслужавахме да спечелим,и са кво ???
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 дек 2010 10:12

РАВНОСМЕТКАТА
Лично за мен, това бе едно неуспешно представяне на отбора ни в ЛЕ. Независимо от резултата в последният мач. Не знам защо толкова се ядосват някои на мнението на football.total. Без определението нагли... може би. Макар, че Гонзо да излиза с думите наистина всеки път: "Градим отбор" втора поредна година (!).
Позитивите
Ми... не видях. Аз ако съм на мястото на Грийн си хващам шапчицата и изчезвам. На мига. На късмет са го намерили, сигурен съм. Той просто няма смисъл да играе у нас, не и под ръководството на Ясен, с Гонзо за директор и Тошко "Артуров" за шеф. Митрев... изключителен мач. Това е разликата между вратар за големи мачове и сносния вратар. Ако ще вторият да е шампион на Холандия и играе в ШЛ. Изборът да го задържат като втори вратар на Мъри и Наско и да бият шута на синковеца е правилен. Отиваше на разлика мача с всеки един вратар. Не и с Божката. Той не е Божидар Митрев. Той е Божката! Нали знаете на кои им викат на прякор?! На тея дето се запомнят. Като с Гонзо, Гунди, Ицо. Сигурен съм, че стига да не го застопорят на пейката ясенчовци и ратковци, това е Новият ни вратар. Отборът има потенциал, но...
Негативите
...няма да го развие, понеже Ясен ще бъде оставен да работи от Гонзо, понеже е "млад специалист"...Тотално сбъркани управленски решения на спортния ни директор в последните 2 години. Изборът на Ратко, а след това и оставянето му "до дупка" с риск да загум шансове за Европа. Усети се Гонзо и го махна. Спиране на интеграцията на млади футболисти в първият отбор, кризата с вратарският пост и медицинският щаб. Назначението на Ясен. Той беше треньор на последното читаво поколение национални футболисти.Като треньор на младежите се провали с гръм и трясък. Страхлив треньор, без дългосрочна визия, нерешителен и като Ратко почна с оправданията. Той не просто не е за Герена. Той не е треньор за цял сезон. Играем най-добре от последните два сезона. Е, и?! Та ние при Ратко нищо не играхме. При Кокала, ако не бе Гонзо...
Песимист съм за бъдещето с Ясен начело, но отборът има потенциал и оставката на Ясен би "вдигнала" тима! Но иначе Ясен е износен.
Сори, Яска! Не ме кефиш.
П.С. +1 за мнението на football.total. Довечера съм с едни приятели цесекари и ще викаме мощно! Вчера пак бях с тях и единият от тях викаше и го беше много яд. Те такова като видим и по стадионите, тогава ще бием отбори като Гент като гости!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 02 дек 2010 10:21

Ми като заключение може да се каже, че Спортинг ще доидат на екскурзия тука по студовете, вече класирали се...с по - важни мачове в Португалия.Може да ги ударим.Нещо като последния мач миналата година с тази разлика , че сега е домакински.И ако направим 7 точки сигорно пак , ще сме последни заради по - лоша голова разлика.Като цяло и миналата година бяхме последни и тази.Ама тази поне със 7 точки а миналата едва с 3.А дори и тази да завършим с 5 или 4 не е зле...Имаите предвид , че до последно нямахме сигурност , че ще играем в Европа... ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 дек 2010 10:25

mormona написа:Ми като заключение може да се каже, че Спортинг ще доидат на екскурзия тука по студовете, вече класирали се...с по - важни мачове в Португалия.Може да ги ударим.Нещо като последния мач миналата година с тази разлика , че сега е домакински.И ако направим 7 точки сигорно пак , ще сме последни заради по - лоша голова разлика.Като цяло и миналата година бяхме последни и тази.Ама тази поне със 7 точки а миналата едва с 3.А дори и тази да завършим с 5 или 4 не е зле...Имаите предвид , че до последно нямахме сигурност , че ще играем в Европа... ;)

Недей така, човек. Не може така. Не е това тавана на този отбор. Това е поредният ни загубен полусезон. С тотално объркани решения на Гонзо и поредният слаб треньор в лицето на Ясен. Помисли как би изглеждал отбора без Гара. Ясен отдавна нямаше да е тренер.

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 02 дек 2010 10:34

Всички ни е яд за пропуснатия шанс, но това са реалностите! А и вчера определено беше ясно, че който вкара пръв той ще спечели. Само ме е яд за начина, по който играха 2то полувреме. Ако бяха продължили да са компактни както през 1та 1аст всичко щеше да е ОК!

http://naploshtada.ovo.bg/news/ptja_ot_ ... 0-12-02-59
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2010 10:44

То верно цесекарите били като хипопотама:затънали до шия ама устите им-големи!Аз,пък,в общи линии,съм доволен от представянето на отбора в Европа.Това не са само мачовете в групата,а и преди това!Сега ще наизлязат разни "анализатори",които ще ревнат:"Ама аз предупреждавах!Ама аз прогнозирах!Ама аз ви разправях!"И аз бях писал,че без ПЕРФЕКТНА физическа подготовка никакви "походи в Европа" няма да се случат,ако ще в отбора да имаме 11 Меси-та!Но няма да тръгна в тази посока.В понеделник вечер един мегаотбор(Реал М) беше направен да изглежда като махленско отборче.Вижте изказванията след мача!
Ние,на снежната "пързалка" в Гент загубихме с 1-0.И веднага-някакви апокалиптични картини,призиви и т.н.Аз питам:
1.Кой друг български отбор,тази година,е направил повече или е играл по-добре?
2.Как играхме миналата година,сравнено с тази?
Впрочем Ювентус също отпаднаха от ЛЕ,нали?Там треньор НЕ Е Ясен Петров!

Върни се в “Архив”