mistreated написа:Пускам си компютъра тази сутрин и отварям спортните сайтове и оставам... ИЗУМЕНУбеден съм, че снощи гледах мача на Левски с Гент в Белгия (гледане е силно казано с тези кафе-паузи, заради прекъсванията на картината). Убеден съм и че от това, което видях, двата отбора направиха горе долу равностойно първо полувреме, а второто Гент просто прегази сините и физически и футболно и само късмета спаси Левски от голяма загуба. Да, ама не. Явно съм гледал друг мач, защото всички сини футболисти и ръководители (че и някои сини журналисти) ме убеждават, че Левски е стоял много добре на терена, не е бил надигран по никакъв начин, имали са МНОГО и то ОТЛИЧНИ положения за гол (аз лично помня само едно в третата минута и след това явно имам амнезия) и просто късметът е помогнал на белгийците да вкарат и да победят. Е ай сиктир, бе! Тия на за малоумни ли ни взимат?! Това не е смешно, ами направо жалко.
Братле, те за това са на тоя хал. Когато човек има комплекс, защитната функция на мозъка е да отрича всичко негативно, а те това което го пишат, вярвай ми и си го вярват! Винаги по слабия има комплекс от силния навсякъде и това не се лекува!