Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот cska - maina » 02 дек 2010 09:19

mistreated написа:Пускам си компютъра тази сутрин и отварям спортните сайтове и оставам... ИЗУМЕН :shock: Убеден съм, че снощи гледах мача на Левски с Гент в Белгия (гледане е силно казано с тези кафе-паузи, заради прекъсванията на картината). Убеден съм и че от това, което видях, двата отбора направиха горе долу равностойно първо полувреме, а второто Гент просто прегази сините и физически и футболно и само късмета спаси Левски от голяма загуба. Да, ама не. Явно съм гледал друг мач, защото всички сини футболисти и ръководители (че и някои сини журналисти) ме убеждават, че Левски е стоял много добре на терена, не е бил надигран по никакъв начин, имали са МНОГО и то ОТЛИЧНИ положения за гол (аз лично помня само едно в третата минута и след това явно имам амнезия) и просто късметът е помогнал на белгийците да вкарат и да победят. Е ай сиктир, бе! Тия на за малоумни ли ни взимат?! Това не е смешно, ами направо жалко.

Братле, те за това са на тоя хал. Когато човек има комплекс, защитната функция на мозъка е да отрича всичко негативно, а те това което го пишат, вярвай ми и си го вярват! Винаги по слабия има комплекс от силния навсякъде и това не се лекува!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2010 09:22

delqnski47 написа:
Blue_Lion написа:
delqnski47 написа:Не сме на нивото на Белгия!Тия имат стадиони,школи,футболисти мама си е*ало....

Левски и ЦСКА играят на мускули...рано или късно този балон се пука ;)

Кат бием един път през 2 години някой отбор от нашата черга в Европа(Динамо(Москва),Гент,АИК ли кви бяха ония дет ги отстранихте...) и като почнат едни хвалбиии,едни дуенияяя,едни пъченияяя направоо до втръсване!Спомням си кат отстранихме руснаците кво беше....абе все едно бяхме спечелили ГТ(Галактическата Титла)!И тогава си казах ''абе от това хвалене ще направят някоя простотия''!И се оказах прав за нещастиеееее...!Тия манекени се осраха до челото......!''Миньоро е отборооо'''.....пеех аз от гняв няколко месеца след великия мач в Русия!
А сега случая с ''Левски'',когато остранихте АИК мисля че бяха същата история!2-3 месеца летене и след това така почва леееко спускане,след което скоростта стократно се увеличава(петицата от Спортинг) и накрая завършваме с безславен и тъжен сгромолясък на Земята!Типичен БЕГЕ сценарии просто!Гледали сме го много,много пъти......

Ми то ние найстина на всяка победа трябва да се радваме...Гент не са кой знае какъв отбор,или Рапид Виена или който и да е отбор от този калибър ! Левски и ЦСКА спокойно могат да ги бият,НО при положение,че се работи по съвременни методи и имаме юношеска школа,която да създава играчи ! Сега,тия отбори ни бият като маче у дирек ! Скоро няма да се оправим...
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2010 09:23

cska - maina написа:
Love_ написа:
football.total написа:БЕЗСИЛНИ, БЕЗЗЪБИ, НАГЛИ И СЛЕПИ (или поредната синя приказка!)

Четири думички, едно значение... Играта на Левски тази вечер и коментарите на сините след мача. Темата не е за заяждане момчета и момичета. Темата е за това как слепотата и наглостта води до безсилие. С какви очи можеш да се изправиш и да кажеш, играхме добре, биха ни с късмет, не ни надиграха... Когато второто полувреме не си излязъл от наказателното си поле. Когато съперника има 3 положения на ПРАЗНА врата от 2 метра. Когато има купища удари към вратата... Когато дясната зона на Левски се бе превърнала в парад за едно никому неизвестно израелско крило, което утре нищо чудно да бъде провъзгласено за новия Гигс... (Очаквам патетично включване от господина Томислав Русев, за да ни обясни колко силен е всъшност този футболист, и как в момента е в полезрението на Пеп, Моу и Сър-а). Когато нямаш удар по посока на вратата цяло второ полувреме... Не е жалко че сте играли слабо, жалко е че сте безочливи и нагли да приказвате глупости. И докато си вярвате сами на подобни измислици и се радвате на достойните загуби с по 1-0 дето уж ви били с късмет винаги, а измъчените победи с по 3-2 над Еврограндове като Калмар и Гент са титанични успехи, нищо друго освен среднячство не ви чака. Една беззъба, плаха и безидейна игра, нищо повече, и да палите свещи да не дойде втори "Спортинг"... Че днес ако Гент бяха по концентрирани се задаваше пак познатия резултат в Европа... Докато на Герена си приказват глупости, отбори като Берн, Лех и Арис побеждават тимове като Атлетико, Юве и Щутгарт...
Довиждане Левски, на никой в Европа няма да липсваш... Утре идва ред на ЦСКА... Или може би пък не!

P.S. Между другото очаквам купища псувни и простотии по темата... Но в жалката действителност простаците царуват... И всяко едно обективно мнение което не може да бъде оборено се псува и игнорира... Нормално! Нищо друго не може да се очаква.

+1

+2 Това е живата истина, а мечтите са хубаво нещо!

Това важи за целия ни футбол...
Последна промяна от Blue_Lion на 02 дек 2010 09:41, променено общо 1 път.
Изображение

nature
Контакти:

Мнениеот nature » 02 дек 2010 09:24

W84me написа:Не знам за вас,но като гледам репортажите от другите мачове ми става тъжно...Лех Познан правят 1:1 с Ювентус,а Арис побеждават Атлетико Мадрид.Не може ли и нашият отбор да се представя така в гостуванията си?Какво толкова ги мъчи,когато не са на Г.Аспарухов?Последната ни победа,като гост е срещу професионален отбор е срещу Артмедия през 2006г.

Да, може, но ще трябва старите червени номенкалтурни кадри, които са собственици на половината ни А група (вкл. Левски) да направят някои стъпки и да престанат да забиват българския футбол към дъното. Ето някои скромни предложения:
- стоп на мръсните номерца и административно мачкане на определени отбори
- стоп на мечтите за бързи печалби, чрез купуване на африканци на килограм
- стоп на корупцията и подлагането от страна на БФС, ПФЛ, СК... на няколко отбора, вкл и най-вече на Левски
- налагане на млади български играчи от всички БГ отбори
- честна игра истински футбол
Пиша като българин, който се срамува от нивото на отборите ни!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 02 дек 2010 09:24

[offtopic]Спрете със злорадстването.ЦСКА-рите си имаме наш си форум, нека си пишем за нашия си отбор там.Получава се един омагьосан кръг и злобата расте много.[/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 дек 2010 09:37

cska - maina написа:
Love_ написа:
football.total написа:БЕЗСИЛНИ, БЕЗЗЪБИ, НАГЛИ И СЛЕПИ (или поредната синя приказка!)

Четири думички, едно значение... Играта на Левски тази вечер и коментарите на сините след мача. Темата не е за заяждане момчета и момичета. Темата е за това как слепотата и наглостта води до безсилие. С какви очи можеш да се изправиш и да кажеш, играхме добре, биха ни с късмет, не ни надиграха... Когато второто полувреме не си излязъл от наказателното си поле. Когато съперника има 3 положения на ПРАЗНА врата от 2 метра. Когато има купища удари към вратата... Когато дясната зона на Левски се бе превърнала в парад за едно никому неизвестно израелско крило, което утре нищо чудно да бъде провъзгласено за новия Гигс... (Очаквам патетично включване от господина Томислав Русев, за да ни обясни колко силен е всъшност този футболист, и как в момента е в полезрението на Пеп, Моу и Сър-а). Когато нямаш удар по посока на вратата цяло второ полувреме... Не е жалко че сте играли слабо, жалко е че сте безочливи и нагли да приказвате глупости. И докато си вярвате сами на подобни измислици и се радвате на достойните загуби с по 1-0 дето уж ви били с късмет винаги, а измъчените победи с по 3-2 над Еврограндове като Калмар и Гент са титанични успехи, нищо друго освен среднячство не ви чака. Една беззъба, плаха и безидейна игра, нищо повече, и да палите свещи да не дойде втори "Спортинг"... Че днес ако Гент бяха по концентрирани се задаваше пак познатия резултат в Европа... Докато на Герена си приказват глупости, отбори като Берн, Лех и Арис побеждават тимове като Атлетико, Юве и Щутгарт...
Довиждане Левски, на никой в Европа няма да липсваш... Утре идва ред на ЦСКА... Или може би пък не!

P.S. Между другото очаквам купища псувни и простотии по темата... Но в жалката действителност простаците царуват... И всяко едно обективно мнение което не може да бъде оборено се псува и игнорира... Нормално! Нищо друго не може да се очаква.

+1

+2 Това е живата истина, а мечтите са хубаво нещо!

Гледам,много сте активни тук в нашия форум след мача ни снощи,много ви радва това,че загубихме,успокоихте се най-после
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 дек 2010 09:37

И ти си един разбирач,не говори за Левски,а погледни твоят отбор какви ги е надробил,не се прави на някакъв ментор,да ни учиш какво да правим!Какъв е тоя "познат резултат в Европа" ?Къде са вашите резултати,къде са ви участията в европейските турнири?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 02 дек 2010 09:39

Абе много сте зле някои... какво толкова е станало снощи ? Левски просто не се класира напред, някакъв ми дава примери с Лех, Арис и не знам си кой... е къде бяха тези отбори, когато ние стигнахме 1/4 финал за УЕФА ? Реал онази вечер бяха унижени, е какво да закриват отбора ли ? Аман от такива разбирачи, да знаете на Герена без вас със Спортинг и Берое ще ни е 300 пъти по-добре !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 дек 2010 09:42

Не разбирам защо левскарите се дразнят, че ние оплюваме дебелоочието на футболистите и ръководителите на Левски след снощното мачкане от страна на белгийците. Не могат ли като мъже да застанат пред микрофона и да кажат да, заслужена победа на Гент, играхме много слабо второто полувреме и нямахме почти никакви положения за гол. Да кажат истината, която цяла България видя. Защо трябва да се опитват да ни убеждават в техните глупости?! И после ние сме злобеели...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 дек 2010 09:42

b0b1 написа:[offtopic]Спрете със злорадстването.ЦСКА-рите си имаме наш си форум, нека си пишем за нашия си отбор там.Получава се един омагьосан кръг и злобата расте много.[/offtopic]

[offtopic]Прав си стига злорадствате тук гледам има някои субекти които не ги интересува че после имате мач тръгнали Левски да оценяват вие да ми разправяте,че сме се заблуждавали :lol: :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”