Да споделя и аз нещо като ботевист от старата школа.Кое е най - хубавото в момента при нас, защото никъде не го срещнах в коментариите досега.Пиша най - хубавото, при все, че надали е най - важното. Имам предвид факта, че на "Колежа " идват все повече деца със своите родители и дядовци. Пет -седем -десетгодишните. Идват и вече знаят песните и всичко за Ботев.Това са бъдещите ботевисти и ще ставаме все повече и повече, защото понятието "ботевист сменил отбора си" няма. Идват, гледат атмосферата,харесва им и неслучайно нашия стадион е най - безопасния в момента на земята.Тук нищо лошо не може да се случи, същата атмосфера се придава и на стадионите на които уж сме гости, а все се оказваме домакини

.Един отбор е силен И със феновете си,както и с безрезервната им подкрепа.Те не се купуват и продават на килограм, нито се създават за ден два, не зависят от титли и това в коя група си.Ще минат няколко години и тези деца с гордост ще носят фанелката с № 12 /не, че и сега не я носят/ на гърба си ,където и да се намират в България, дай боже след някоя година и в Европа. Приемственост се иска не само в игра, отбор ами и сред феновете. ИМЕННО В ТОВА Е НАШАТА СИЛА! Ако не беше ТЯ бъдете уверени,че БОТЕВ щеше да го сполети съдбата на доста тимове с страната имали присъствие и име и вече изчезнали на футболната карта.Е затова на някои отбори им казват велики а на останалите просто станали шампиони тая или онази година.Та ботевисти, това ми е мисълта, пазете малките ботевисти , създавайте ги и ги учете на БОТЕВИЗЪМ.