Всичко по дейността на акционерното дружество Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Re: Изявление на ръководството на Ботев Пловдив

Мнениеот kostura_1912 » 01 дек 2010 01:16

child in time написа:Браво Ботев , настина доказахте, че великите идеи съществуват въпреки всички и всичко! Успех и на пролет! Хайде време е да си вземем реванша в Най - голямото дерби на България!

пич кефиш ме максимално!гледаш реално на нещата,за което-ЕДНО ГОЛЯМО КАНАРСКО БЛАГОДАРСКО! ;)

lavinared
Контакти:

Мнениеот lavinared » 01 дек 2010 08:15

kostura_1912 написа:
child in time написа:Браво Ботев , настина доказахте, че великите идеи съществуват въпреки всички и всичко! Успех и на пролет! Хайде време е да си вземем реванша в Най - голямото дерби на България!

пич кефиш ме максимално!гледаш реално на нещата,за което-ЕДНО ГОЛЯМО КАНАРСКО БЛАГОДАРСКО! ;)

Свалям си шапката пред Вас ,защото не се уплашихте ,за разлика от един друг ''отбор '' .Наистина сте велики !!!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 01 дек 2010 08:36

То всичко е хубаво ,ама сега кво ще правим без мачове незнам ,аз вече почнах да полудявам.г-н Бакалов,кажете кога и каде е първата контрола,че ако трябва да чакам пролетният дял на първенството хептен ще изтрещя.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 01 дек 2010 08:44

емо73канар написа:То всичко е хубаво ,ама сега кво ще правим без мачове незнам ,аз вече почнах да полудявам.г-н Бакалов,кажете кога и каде е първата контрола,че ако трябва да чакам пролетният дял на първенството хептен ще изтрещя.

:) :) :) + 10000000
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 01 дек 2010 09:51

емо73канар написа:То всичко е хубаво ,ама сега кво ще правим без мачове незнам ,аз вече почнах да полудявам.г-н Бакалов,кажете кога и каде е първата контрола,че ако трябва да чакам пролетният дял на първенството хептен ще изтрещя.

Абсолютно:)
Плюс това горещо се надявам, контролите да са с тимове от А група, в краен случай от Б. Така хем ще се види какво е състоянието на отбора спрямо отборите от А група, хем феновете ще се кефят.

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 01 дек 2010 10:56

Да споделя и аз нещо като ботевист от старата школа.Кое е най - хубавото в момента при нас, защото никъде не го срещнах в коментариите досега.Пиша най - хубавото, при все, че надали е най - важното. Имам предвид факта, че на "Колежа " идват все повече деца със своите родители и дядовци. Пет -седем -десетгодишните. Идват и вече знаят песните и всичко за Ботев.Това са бъдещите ботевисти и ще ставаме все повече и повече, защото понятието "ботевист сменил отбора си" няма. Идват, гледат атмосферата,харесва им и неслучайно нашия стадион е най - безопасния в момента на земята.Тук нищо лошо не може да се случи, същата атмосфера се придава и на стадионите на които уж сме гости, а все се оказваме домакини :).Един отбор е силен И със феновете си,както и с безрезервната им подкрепа.Те не се купуват и продават на килограм, нито се създават за ден два, не зависят от титли и това в коя група си.Ще минат няколко години и тези деца с гордост ще носят фанелката с № 12 /не, че и сега не я носят/ на гърба си ,където и да се намират в България, дай боже след някоя година и в Европа. Приемственост се иска не само в игра, отбор ами и сред феновете. ИМЕННО В ТОВА Е НАШАТА СИЛА! Ако не беше ТЯ бъдете уверени,че БОТЕВ щеше да го сполети съдбата на доста тимове с страната имали присъствие и име и вече изчезнали на футболната карта.Е затова на някои отбори им казват велики а на останалите просто станали шампиони тая или онази година.Та ботевисти, това ми е мисълта, пазете малките ботевисти , създавайте ги и ги учете на БОТЕВИЗЪМ.

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 01 дек 2010 10:56

Какво ще кажете за една контрола с Литекс ? Есенните първенци на А и В група един срещу друг !

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 01 дек 2010 11:29

rolik написа:Да споделя и аз нещо като ботевист от старата школа.Кое е най - хубавото в момента при нас, защото никъде не го срещнах в коментариите досега.Пиша най - хубавото, при все, че надали е най - важното. Имам предвид факта, че на "Колежа " идват все повече деца със своите родители и дядовци. Пет -седем -десетгодишните. Идват и вече знаят песните и всичко за Ботев.Това са бъдещите ботевисти и ще ставаме все повече и повече, защото понятието "ботевист сменил отбора си" няма. Идват, гледат атмосферата,харесва им и неслучайно нашия стадион е най - безопасния в момента на земята.Тук нищо лошо не може да се случи, същата атмосфера се придава и на стадионите на които уж сме гости, а все се оказваме домакини :).Един отбор е силен И със феновете си,както и с безрезервната им подкрепа.Те не се купуват и продават на килограм, нито се създават за ден два, не зависят от титли и това в коя група си.Ще минат няколко години и тези деца с гордост ще носят фанелката с № 12 /не, че и сега не я носят/ на гърба си ,където и да се намират в България, дай боже след някоя година и в Европа. Приемственост се иска не само в игра, отбор ами и сред феновете. ИМЕННО В ТОВА Е НАШАТА СИЛА! Ако не беше ТЯ бъдете уверени,че БОТЕВ щеше да го сполети съдбата на доста тимове с страната имали присъствие и име и вече изчезнали на футболната карта.Е затова на някои отбори им казват велики а на останалите просто станали шампиони тая или онази година.Та ботевисти, това ми е мисълта, пазете малките ботевисти , създавайте ги и ги учете на БОТЕВИЗЪМ.

+1. Какво мислите да предложим на ръководството на Ботев номер 12 да бъде изваден от употреба, т.е. да няма играч на Ботев, който да го носи, а да бъде използван само от феновете. Би било прекрасно да видиш хиляди фенове с фланелки на Ботев с номер 12!

12-ката се връзва идеално с 1912 и 12-тия играч на Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 01 дек 2010 11:35

:) Че това и сега го виждаме с хилядите фанелки..Кой и какъв номер носи в БОТЕВ НЕ Е ВАЖНО. По важно е да носиш БОТЕВ В СЪРЦЕТО СИ независимо играч или фен си.

teruns
Контакти:

Мнениеот teruns » 01 дек 2010 11:49

Иде ми да ревна от умиление! Такова нещо не е имало и през 80те. Наистина е много важно да се създават ботевисти. Лично аз си спомням много грозни сцени, при които по - големи "фенове" сваляха шаловете на по - малките (на години). Дори познавам двама (в момента са тартори на агитката на локо), които си смениха клубната принадлежност точно заради това, а не са цигани. Дори на мен така преди 20 години ми взеха един шал и оше не мога да го прежаля. Колко клетви отнесе този педал само аз си знам. Накрая стана наркоман и в момента е развалина (аз всичко помня).

Върни се в “Ботев”