Полуфинал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Полуфинал
Сигурен съм в успеха.След това до края вече ще е лесно,независимо кой от английските смотаняци ще се падне.
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Полуфинал
Недей да си толкова сигурен!Барса набират скорост в последните мачове и явно играта отново им потръгна!Очертава се доста интересен сблъсък с голове-и на двата отбора защитата не е най-силното звено!
П.П. Ти на групата Амон Амарт ли си се кръстил или си взел името от "Властелина..."?
Питам просто от любопитство. 
П.П. Ти на групата Амон Амарт ли си се кръстил или си взел името от "Властелина..."?

[/quote]Сигурен съм в успеха.След това до края вече ще е лесно,независимо кой от английските смотаняци ще се падне.[/quote]
... или по-скоро се надяваш Виктор Валдес да направи поредните си палячовщини! Не е невъзможно, но...!
Мачовете със Спортинг ги забрави! Все пак успех!
... или по-скоро се надяваш Виктор Валдес да направи поредните си палячовщини! Не е невъзможно, но...!
Мачовете със Спортинг ги забрави! Все пак успех!
Има само истина една - тя е между твоите бедра!
-
Sleepwalker написа:Недей да си толкова сигурен!Барса набират скорост в последните мачове и явно играта отново им потръгна!Очертава се доста интересен сблъсък с голове-и на двата отбора защитата не е най-силното звено!
П.П. Ти на групата Амон Амарт ли си се кръстил или си взел името от "Властелина..."?Питам просто от любопитство.
Байерн ще отсрами немския футбол взимайки купата.
Една от любимите групи ,и най-любима книга.
- lastsentinel
- Контакти:
-
Сигурен съм в успеха.След това до края вече ще е лесно,независимо кой от английските смотаняци ще се падне.Veni_H написа:
Мачовете със Спортинг ги забрави! Все пак успех![/quote]
португалци,испанци едни и същи цигани са си.
- Sleepwalker
- Контакти:
lastsentinel написа:Тия Байерн не могат да оглавят Бундес лигата пък сте тръгнали да биете Барса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе да ти кажа и Ливърпул не са печелили Премиършип от 100 години,но това не им попречи да спечелят ШЛ.

Но въпреки това не мисля,че в момента Байерн има потенциал за нещо по-голямо от полуфинал(ако по някакъв начин преодолее Барса).

-
Sleepwalker написа:lastsentinel написа:Тия Байерн не могат да оглавят Бундес лигата пък сте тръгнали да биете Барса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе да ти кажа и Ливърпул не са печелили Премиършип от 100 години,но това не им попречи да спечелят ШЛ.
Но въпреки това не мисля,че в момента Байерн има потенциал за нещо по-голямо от полуфинал(ако по някакъв начин преодолее Барса).
То понеже английските смешници имат.
- Sleepwalker
- Контакти:
Нали знаеш, че рядко този, който заслужава титлата, я печели?
Най-вероятно и сега така ще стане.

португалци,испанци едни и същи цигани са си.
че са цигани - цигани са, спор няма!

Има само истина една - тя е между твоите бедра!