Полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

AMON AMARTH

Полуфинал

Мнениеот AMON AMARTH » 20 мар 2009 13:27

Сигурен съм в успеха.След това до края вече ще е лесно,независимо кой от английските смотаняци ще се падне.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Полуфинал

Мнениеот Sleepwalker » 20 мар 2009 13:34

Недей да си толкова сигурен!Барса набират скорост в последните мачове и явно играта отново им потръгна!Очертава се доста интересен сблъсък с голове-и на двата отбора защитата не е най-силното звено!

П.П. Ти на групата Амон Амарт ли си се кръстил или си взел името от "Властелина..."? :) Питам просто от любопитство. :)
Изображение

Потребителски аватар
Veni_H
Контакти:

Мнениеот Veni_H » 20 мар 2009 13:36

[/quote]Сигурен съм в успеха.След това до края вече ще е лесно,независимо кой от английските смотаняци ще се падне.[/quote]
... или по-скоро се надяваш Виктор Валдес да направи поредните си палячовщини! Не е невъзможно, но...!
Мачовете със Спортинг ги забрави! Все пак успех!
Има само истина една - тя е между твоите бедра!

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 20 мар 2009 13:37

Sleepwalker написа:Недей да си толкова сигурен!Барса набират скорост в последните мачове и явно играта отново им потръгна!Очертава се доста интересен сблъсък с голове-и на двата отбора защитата не е най-силното звено!

П.П. Ти на групата Амон Амарт ли си се кръстил или си взел името от "Властелина..."? :) Питам просто от любопитство. :)

Байерн ще отсрами немския футбол взимайки купата.
Една от любимите групи ,и най-любима книга.

Потребителски аватар
lastsentinel
Контакти:

Мнениеот lastsentinel » 20 мар 2009 13:38

Тия Байерн не могат да оглавят Бундес лигата пък сте тръгнали да биете Барса :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 20 мар 2009 13:39

Veni_H написа:
Сигурен съм в успеха.След това до края вече ще е лесно,независимо кой от английските смотаняци ще се падне.
... или по-скоро се надяваш Виктор Валдес да направи поредните си палячовщини! Не е невъзможно, но...!
Мачовете със Спортинг ги забрави! Все пак успех![/quote]
португалци,испанци едни и същи цигани са си.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 мар 2009 13:41

lastsentinel написа:Тия Байерн не могат да оглавят Бундес лигата пък сте тръгнали да биете Барса :D :D :D :D :D

Абе да ти кажа и Ливърпул не са печелили Премиършип от 100 години,но това не им попречи да спечелят ШЛ. ;)
Но въпреки това не мисля,че в момента Байерн има потенциал за нещо по-голямо от полуфинал(ако по някакъв начин преодолее Барса). :)
Изображение

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 20 мар 2009 13:44

Sleepwalker написа:
lastsentinel написа:Тия Байерн не могат да оглавят Бундес лигата пък сте тръгнали да биете Барса :D :D :D :D :D

Абе да ти кажа и Ливърпул не са печелили Премиършип от 100 години,но това не им попречи да спечелят ШЛ. ;)
Но въпреки това не мисля,че в момента Байерн има потенциал за нещо по-голямо от полуфинал(ако по някакъв начин преодолее Барса). :)

То понеже английските смешници имат.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 мар 2009 13:46

Нали знаеш, че рядко този, който заслужава титлата, я печели? :) Най-вероятно и сега така ще стане.
Изображение

Потребителски аватар
Veni_H
Контакти:

Мнениеот Veni_H » 20 мар 2009 13:48

португалци,испанци едни и същи цигани са си.

че са цигани - цигани са, спор няма! :lol: :lol: :lol: уважавам феновете на Байерн, ама ....няма да стане! аз отдавна не съм виждал баварците да показват прословутия немски дух, та... се съмнявам точно сега да се появи!
Има само истина една - тя е между твоите бедра!

Върни се в “Байерн”