ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот shumnaliq » 30 ное 2010 10:40

magichko написа:
CSKAEOTBORA написа:Искам да попитам, колко публика се очаква да има на стадиона? Ако някой има информация нека я сподели с нас.

към 25 000

Много летиш ( дано аз да греша) , според мен ще бъдем НЕповече от 20 000.( За Петък 26 бяха продадени около 6 000 билета )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 30 ное 2010 10:43

повечето си купуват последния момент..силно вярвам че ше има 25 поне...след малко ще ходя да си купя билети и ще питам ако могат да ми кажат де
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 30 ное 2010 11:15

magichko написа:повечето си купуват последния момент..силно вярвам че ше има 25 поне...след малко ще ходя да си купя билети и ще питам ако могат да ми кажат де

Около 20 000 ще се съберат

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 30 ное 2010 12:32

А последно Акуаро наказан ли е или ще играе?Одеве четох в 7дни че най-вероятно защитата ни щяла да е Минев,Виданов,Акуаро и Стоянов....пък тук някой беше писал че е наказан заради жълти картони.
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 30 ное 2010 12:45

Есиенчо написа:А последно Акуаро наказан ли е или ще играе?Одеве четох в 7дни че най-вероятно защитата ни щяла да е Минев,Виданов,Акуаро и Стоянов....пък тук някой беше писал че е наказан заради жълти картони.

наказан си е в 7дни си пускат всякво инфо
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 30 ное 2010 15:43

Днес си купих билет, и казаха, че е възможно да се съберет около 25-30 хиляди!!! Така, че действайте и ходете да си купите билет! Очаква се невероятна атмосфера!!! Към момента са продадени около 12 хиляди билета.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 30 ное 2010 15:58

Надявам се и този път да позная 2-1 колкото и смело да звучи, а стадиона май ще е 2/3 пълен. САМО ЦСКА
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 16:50

realist написа:cska_90, не казвам, че трябва да загърбим отбора си и да не ни пука какво става. Но не съм съгласен и с такива мнения, че нямало значение бием ли или падаме, ние трябва да ги подкрепяме. Кого да подкрепям? Тези, които се гаврят с нас цяла година ли? Тези, които дрискат върху историята на клуба ли? Колко антирекорда трябва да изтърпим, колко унижение трябва да понесем? Стига вече! Нашата роля е друга. Виждате, че Борисов и Иванов не разбират нищичко от футбол и се влияят от публиката. Всички ревнаха: Радуканов - треньор и ето, канят се да го оставят. А с него ще делим 5-8 място, не повече. Безкрайно много уважавам този човек, защото успя да извади отбора от летаргията и ги накара да се понапънат. Но това не стига. Радуканов не е готов за постоянен треньор, няма опит, класа, познания да е такъв. Виждате, че се увлича в мача като запалянко, бави задължителни смени, греши, не умее да води мача. Такъв мач като с Академик се взима със затворени очи от опитен треньор. Някои не искали Йешич, добре, нека си върнем Стойчо. Нали не мислите, че с него отбора ще прави равни с Академик и Калиакра. Предстоят ни гостувания на Герена, Ловеч, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас. Тези мачове само с желание не могат да се вземат. След като не можем да изгоним Титан (в момента не съм сигурен и че трябва), нека ги накараме да вземат поне едно правилно решение, а не да се радваме на победи срещу Пирин и Миньор и да сме доволни на 5-6 място.

Абсолютно съм съгласен!!!Незнам дали ми следшш мненията-ама точно на мене няма смисъл да ми го обясняваш-защото аз бойкотирам мачовете още от лятото!!Само диомакинските де!!ВСсичко това което си написъл-го написах още лятото и всички ме напсуваха и продължават да го парвят!!Прав се оказах за всяко нещо- и затова и не съм стъпил н адомакински ма през сезона-нещо което трябваше да направят всички и ефекта щеше да е съвсем друг!!Ама те явно са доволни!!Моят бойкот ще продължи до махането на Титан-изкл.е само този мач-защото е по-сепциален-а е и време май да се пробва нещо друго!!Естествено,че тия путки не заслужават подкрепа-но присиъствието на стадиона в този случай не е само за подкрепа-а и за изразяване на позиция-на колко хора ще им стиска в чевъртък да я изразят ще видим!!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 ное 2010 16:56

cska_90 написа:
realist написа:cska_90, не казвам, че трябва да загърбим отбора си и да не ни пука какво става. Но не съм съгласен и с такива мнения, че нямало значение бием ли или падаме, ние трябва да ги подкрепяме. Кого да подкрепям? Тези, които се гаврят с нас цяла година ли? Тези, които дрискат върху историята на клуба ли? Колко антирекорда трябва да изтърпим, колко унижение трябва да понесем? Стига вече! Нашата роля е друга. Виждате, че Борисов и Иванов не разбират нищичко от футбол и се влияят от публиката. Всички ревнаха: Радуканов - треньор и ето, канят се да го оставят. А с него ще делим 5-8 място, не повече. Безкрайно много уважавам този човек, защото успя да извади отбора от летаргията и ги накара да се понапънат. Но това не стига. Радуканов не е готов за постоянен треньор, няма опит, класа, познания да е такъв. Виждате, че се увлича в мача като запалянко, бави задължителни смени, греши, не умее да води мача. Такъв мач като с Академик се взима със затворени очи от опитен треньор. Някои не искали Йешич, добре, нека си върнем Стойчо. Нали не мислите, че с него отбора ще прави равни с Академик и Калиакра. Предстоят ни гостувания на Герена, Ловеч, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас. Тези мачове само с желание не могат да се вземат. След като не можем да изгоним Титан (в момента не съм сигурен и че трябва), нека ги накараме да вземат поне едно правилно решение, а не да се радваме на победи срещу Пирин и Миньор и да сме доволни на 5-6 място.

Абсолютно съм съгласен!!!Незнам дали ми следшш мненията-ама точно на мене няма смисъл да ми го обясняваш-защото аз бойкотирам мачовете още от лятото!!Само диомакинските де!!ВСсичко това което си написъл-го написах още лятото и всички ме напсуваха и продължават да го парвят!!Прав се оказах за всяко нещо- и затова и не съм стъпил н адомакински ма през сезона-нещо което трябваше да направят всички и ефекта щеше да е съвсем друг!!Ама те явно са доволни!!Моят бойкот ще продължи до махането на Титан-изкл.е само този мач-защото е по-сепциален-а е и време май да се пробва нещо друго!!Естествено,че тия путки не заслужават подкрепа-но присиъствието на стадиона в този случай не е само за подкрепа-а и за изразяване на позиция-на колко хора ще им стиска в чевъртък да я изразят ще видим!!

Всеки си е прав сам за себе си!
П.П. Кой от тримата(или четиримата) протестиращи в този форум иска се лови на бас с мене,че от тоя протест няма да излезе нищо хубаво?За две бирички!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 17:01

Грешиш-говоря за факти!!!Това ,че за вас 6-тото място е добро-значи че нещо не е в ред!!! ;) ;) Само заради това ТИтан трябва да бъдат изритани на момента!!Да не говоря за другите работи!!!Ако си доволен,че догодина може и Европа да хванем-добре-аз не съм!!
Изображение

Върни се в “Архив”