realist написа:cska_90, не казвам, че трябва да загърбим отбора си и да не ни пука какво става. Но не съм съгласен и с такива мнения, че нямало значение бием ли или падаме, ние трябва да ги подкрепяме. Кого да подкрепям? Тези, които се гаврят с нас цяла година ли? Тези, които дрискат върху историята на клуба ли? Колко антирекорда трябва да изтърпим, колко унижение трябва да понесем? Стига вече! Нашата роля е друга. Виждате, че Борисов и Иванов не разбират нищичко от футбол и се влияят от публиката. Всички ревнаха: Радуканов - треньор и ето, канят се да го оставят. А с него ще делим 5-8 място, не повече. Безкрайно много уважавам този човек, защото успя да извади отбора от летаргията и ги накара да се понапънат. Но това не стига. Радуканов не е готов за постоянен треньор, няма опит, класа, познания да е такъв. Виждате, че се увлича в мача като запалянко, бави задължителни смени, греши, не умее да води мача. Такъв мач като с Академик се взима със затворени очи от опитен треньор. Някои не искали Йешич, добре, нека си върнем Стойчо. Нали не мислите, че с него отбора ще прави равни с Академик и Калиакра. Предстоят ни гостувания на Герена, Ловеч, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас. Тези мачове само с желание не могат да се вземат. След като не можем да изгоним Титан (в момента не съм сигурен и че трябва), нека ги накараме да вземат поне едно правилно решение, а не да се радваме на победи срещу Пирин и Миньор и да сме доволни на 5-6 място.
Абсолютно съм съгласен!!!Незнам дали ми следшш мненията-ама точно на мене няма смисъл да ми го обясняваш-защото аз бойкотирам мачовете още от лятото!!Само диомакинските де!!ВСсичко това което си написъл-го написах още лятото и всички ме напсуваха и продължават да го парвят!!Прав се оказах за всяко нещо- и затова и не съм стъпил н адомакински ма през сезона-нещо което трябваше да направят всички и ефекта щеше да е съвсем друг!!Ама те явно са доволни!!Моят бойкот ще продължи до махането на Титан-изкл.е само този мач-защото е по-сепциален-а е и време май да се пробва нещо друго!!Естествено,че тия путки не заслужават подкрепа-но присиъствието на стадиона в този случай не е само за подкрепа-а и за изразяване на позиция-на колко хора ще им стиска в чевъртък да я изразят ще видим!!