Абе, не знам за Емир Байрич..... ама що примерно не се привика Бекир Расим да играе в първия отбор? Ще го чакаме да стане на 22-23 години и тогава ще го викаме, за да може на 25 все още да е млада надежда?! Мисля, че отсега вече трябва да го викат с мъжете да тренира, да му се дава шанс като резерва, или при контузии на някои играчи... и да свиква от малък с мъжете на 19-20 години вече ще е на ниво момчето и отрано ще се е развил достатъчно. Същото и с другото момче Николай Илиев нападателя. А пък смятам, че в момента трябва да се даде шанс и на Илиян Капитанов, че ми писна вече с тоя Божилов.... и без това нищо не прави, предпочитам да гледам Капитанов, ако ще и той нищо да не прави. Ама поне е млад и ще се развива
За този от ЦСКА.... не знам каква им е школата, не съм бил там.... но то ще се види дали е толкова разлигавен. Може би сме го проучили, щом като ще го вземаме. Пък и на Тича си мисля, че ще се изгради един нов колектив зимата и играчите ще се стегнат, така че ако този от ЦСКА се лигави прекалено много... ще си замине още лятото по мое мнение. И все пак искам да гледам Ратников като титуляр, да не ми го доведат сега него и да се мъчат да го налагат. Иначе за резерва за първо време може би не е зле. Абе добре е, че вземаме млади и перспективни футболисти и гладни за футбол сякаш
Пък иначе тоя дефанзивния халф, не знам що всички си мислят, че ще се разделяме с Димитър Петков ....аз пък си мисля, че може да продадем много скоро Даниел Димов някъде зад граница и тогава ще имаме нужда от играчи дето да го заместят. Димитър Петков е добра алтернатива, а това момче може също да се пробва

Но ако наистина ще се гони Д. Петков, ясно каква е идеята....