Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Зимни трансфери на Тича

Мнениеот ogrizko » 30 ное 2010 12:53

Ето, че се започна вече с трансферите или поне слуховете за такива. Какво мислите за тази новина? :roll:
Лично аз съм малко раздвоен, като се има предвид и какви младежи имаме в школата, а не им се дава достатъчно шанс :roll:

Трима млади и перспективни футболисти започнаха тренировки с отбора на Черно море днес, съобщава официалният сайт на клуба.

Юношеският и младежки национал на Босна и Херцеговина Емир Байрич е на 20 г , играе на поста полузащитник и има 25 мача за юношите до 19 г на елитния тим от Бундеслигата Шалке 04.

На “Тича” акостира и юношата на ЦСКА Атанас Зехиров. Той е на 21 г, офанзивен халф , преминал през всички юношески национални гарнитури , шампион и носител на Суперкупата с армейците.

Тренировки с моряците започна и друг юношески национал от школата на Ботев 2002 Найден Терзиев. Той е на 23 години, дефанзивен халф, играл за последно в Англия.
(гонг)
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот ShooterMan » 30 ное 2010 13:02

За Емир Байрич - нашата школа е добра,но в накакъв случай не е на нивото на тази на Шалке 04.Халфче,на 20 г,ами дано да е добър като Звездан Мисимович,че точно такъв разигравач подавач би ни бил от полза.Ще го видим,мисля,че този е воден от новия треньор.
За Атанас Зехиров - не искаме цесекари в Черно Море.Този е от школата на ЦСКА,а тя е много по-слаба от нашата.Освен това произвеждат деградирали морално играчи-пияндета,лигавета,манекенки.Изобщо ззатова ги пердашим като кучета в юношеските мачове.
За Терзиев-23 г,деф.халф от Англия.Звучи добре.Там не си ли железен изобщо не биха те взели,биха те изгонили като Хичо Арсенала.Все пак имаме Димов и Петков,ако предположим,че Гравесена са го надорочили за гонене(защото е един от предупредените),то определено Димов остава без алтернатива.Ние при юношите нямаме качествен деф.халф,имаме офанзивни и нападатели.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 30 ное 2010 13:18

ShooterMan написа:За Емир Байрич - нашата школа е добра,но в накакъв случай не е на нивото на тази на Шалке 04.Халфче,на 20 г,ами дано да е добър като Звездан Мисимович,че точно такъв разигравач подавач би ни бил от полза.Ще го видим,мисля,че този е воден от новия треньор.
За Атанас Зехиров - не искаме цесекари в Черно Море.Този е от школата на ЦСКА,а тя е много по-слаба от нашата.Освен това произвеждат деградирали морално играчи-пияндета,лигавета,манекенки.Изобщо ззатова ги пердашим като кучета в юношеските мачове.
За Терзиев-23 г,деф.халф от Англия.Звучи добре.Там не си ли железен изобщо не биха те взели,биха те изгонили като Хичо Арсенала.Все пак имаме Димов и Петков,ако предположим,че Гравесена са го надорочили за гонене(защото е един от предупредените),то определено Димов остава без алтернатива.Ние при юношите нямаме качествен деф.халф,имаме офанзивни и нападатели.

Интересно от къде взехте Мирослав Манолов и Илко Пиргов? Те не са ли деградирали морално играчи-пияндета,лигавета,манекенки
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 30 ное 2010 13:20

Определено най-обещаващо звучи името на босненеца. Все пак идва от Шалке 04, където през последния сезон е бил титуляр, макар и в юношеската им селекция. Би трябвало да е отлично подготвен тактически. В различни немски сайтове пише, че е дефанзивен халф.
Зехиров е безспорен талант, но както повечето млади футболисти у нас се мисли за голямата работа, тъй че съм скептично настроен към него. А за Терзиев не мога да открия никаква информация. Това че е играл в Англия не е кой знае какво, най-вероятно е бил в най-ниските им дивизии. Може пък и да има качества, ще видим. Добре е, че поне и тримата са млади.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2010 13:22

Когато ЦСКА са станали шампиони и носители на Суперкупата,Зехиров е бил "носител" на конусите и на топките.Нищо друго.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 ное 2010 13:22

Абе, не знам за Емир Байрич..... ама що примерно не се привика Бекир Расим да играе в първия отбор? Ще го чакаме да стане на 22-23 години и тогава ще го викаме, за да може на 25 все още да е млада надежда?! Мисля, че отсега вече трябва да го викат с мъжете да тренира, да му се дава шанс като резерва, или при контузии на някои играчи... и да свиква от малък с мъжете на 19-20 години вече ще е на ниво момчето и отрано ще се е развил достатъчно. Същото и с другото момче Николай Илиев нападателя. А пък смятам, че в момента трябва да се даде шанс и на Илиян Капитанов, че ми писна вече с тоя Божилов.... и без това нищо не прави, предпочитам да гледам Капитанов, ако ще и той нищо да не прави. Ама поне е млад и ще се развива :roll:
За този от ЦСКА.... не знам каква им е школата, не съм бил там.... но то ще се види дали е толкова разлигавен. Може би сме го проучили, щом като ще го вземаме. Пък и на Тича си мисля, че ще се изгради един нов колектив зимата и играчите ще се стегнат, така че ако този от ЦСКА се лигави прекалено много... ще си замине още лятото по мое мнение. И все пак искам да гледам Ратников като титуляр, да не ми го доведат сега него и да се мъчат да го налагат. Иначе за резерва за първо време може би не е зле. Абе добре е, че вземаме млади и перспективни футболисти и гладни за футбол сякаш :roll:
Пък иначе тоя дефанзивния халф, не знам що всички си мислят, че ще се разделяме с Димитър Петков ....аз пък си мисля, че може да продадем много скоро Даниел Димов някъде зад граница и тогава ще имаме нужда от играчи дето да го заместят. Димитър Петков е добра алтернатива, а това момче може също да се пробва :) Но ако наистина ще се гони Д. Петков, ясно каква е идеята....
ИзображениеИзображениеИзображение

Selfishperson
Контакти:

Мнениеот Selfishperson » 30 ное 2010 13:31

Трансфери без треньор ?!?

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 30 ное 2010 13:54

За другите незнам ама Найдата Терзиев не е за отбор като Ч.Море. Познавам го момчето още като играеше в Ботев, има качества ,но не е за Агрупа. Той мъжки футбол въобще не е играл.Среден на ръст, слабичък, играе в центъра предимно ,халфче. Незнам може пък да е напреднал в Англия.

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 ное 2010 13:56

ShooterMan написа:За Емир Байрич - нашата школа е добра,но в накакъв случай не е на нивото на тази на Шалке 04.Халфче,на 20 г,ами дано да е добър като Звездан Мисимович,че точно такъв разигравач подавач би ни бил от полза.Ще го видим,мисля,че този е воден от новия треньор.

А дали не се готви продажба на Димов?! Дано остане, че за сега той ни държи в средата.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”