Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши Нефтохимик - Ботев?

Анкетата завърши на 28 ное 2010 10:12

Победа за Ботев
120
70%
Равен резултат
11
6%
Победа за Нефотхимик
25
15%
Важното е да стане страхотно парти на стадиона!
15
9%

Общо гласове: 171

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Re: Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Мнениеот chepondrev 1912 » 28 ное 2010 18:13

deepblue1963 написа:
nik_bg1 написа:Браво на футболистите и от двата отбора, както и на двете агитки! Уникални!
Да "Ботев" Пд. спечели 3т., но като цяло днес, футбола в Бургас спечели много повече!!!

Аман от клишета!Какво ,точно,спечели "футболът в Бургас"?

[offtopic]Ми спечели нещо, което ти и феновете от София отдавна сте загубили безвъзвратно. Удоволствието да отидат на мач, но не за да псуват и рушат.[/offtopic]
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Нефтохимик - Ботев - LIVE

Мнениеот ntodorov » 28 ное 2010 18:22

trakia написа:
samatoranaga написа:И двете агитки пеят заедно Българи юнаци.

Наще пеят Българи Юнаци и го редуват с Канари Юнаци не се бъркай прият
От Бургас само им ръкопляскат

Връщам се от мача. Стана страхотен мач. Имаше всичко от него. За съжаление ние паднахме, но надали някой се интересуваше от резултата. Иначе ние пеехме "Българи", а агитката на Ботев отвръщаше " Юнаци". Пяхме заедно и химна. Агитките се държаха прилично, а определено ние бяхме добре настроени срещу "канарите". След мача вашите играчи пляскаха на нашата агитка, същото сториха и нашите "Шейхове". Без да съм пристрастен - дузпата беше много пресилена. Вашия отбор не заслужава подпиране. Може и без съдиите. В последните минути натиснахме яко, а вашия вратар извади невероятни топки. Честита победа и успех в по-горното стъпало.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 ное 2010 18:23

pas написа:
trakia написа:
samatoranaga написа:И двете агитки пеят заедно Българи юнаци.

Наще пеят Българи Юнаци и го редуват с Канари Юнаци не се бъркай прият

Не си разбрал!

От Нефтохимик призоваха сектор "Б" (където бяха Ботев). Сектор "Б" отвърна. От Нефтохимик викаха "българи", от Ботев отговаряха "юнаци". После агитките заедно изпяха химна.

По средата на второто полувреме от Нефтохимик опънаха плакат: "Братя по съдба - 1962 - 1912. Не сме за "В"!

Накрая на мача ръкопляскаме и на футболистите на Ботев, а момчетата по терена се прегръщаха.

Уникална атмосфера.

Този мач и особено това,което беше по трибуните,показа едно-Нефтохимик не е за В група!!!Аз очаквах феърплей и добро отношение,но това,което видях надмина и най-смелите ми очаквания!На никой стадион не са ни посрещали така...благодаря!!!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 ное 2010 18:30

maldin1 написа:
trakia написа:Наще пеят Българи Юнаци и го редуват с Канари Юнаци не се бъркай прият

Вашите си пееха това.Иначе на 4-5 пъти се пееше "Българи" (от нашите) и "Юнаци" (от вашите).Мача беше на много добро ниво и на трибуните и на терена.Само съдията поразвали мача с тая дузпа,бях точно срещу 2-мата играчи и ясно видях,че нашият защитник игра първи с топката.Имаше и малко по-груба игра,но с оглед на дербито оправдана.Събев сигурно съжалява вече,като е видял атмосферата на стадиона,а не като на неговия отбор траурно-плачебна.САМО НАФТА !!!!
п.с. Някой от канарчетата на мача ако е снимал нашата хореография да я качи,защото няма как да видя как се е получило като цяло.

Малдин, аз бях в активната агитка на Нефтохимик, поддех знамето, зелено-белите найлонови ленти. Видях ситуацията отзад и според мен нямаше дузпа. Ти ми се чини си бил в неактивния сектор. Сега не искам да ме оприличаваш с човек помнещ мачове от втората световна война. Иначе - да, агитката на Нафтата беше страхотна, но ми беше приятна срещата със стари муцуни. Различвавах ги със старите шалчета на отбора. Шоуто беше голямо. Без глас съм. Единствено се ядосах на едно-две момчета, които начупиха седалките и ги изхвърлиха на терена. Митето Трендафилов ми е наборче. Еваллла му правя. Голям е.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 28 ное 2010 18:40

ntodorov написа:Малдин, аз бях в активната агитка на Нефтохимик, поддех знамето, зелено-белите найлонови ленти. Видях ситуацията отзад и според мен нямаше дузпа. Ти ми се чини си бил в неактивния сектор. Сега не искам да ме оприличаваш с човек помнещ мачове от втората световна война. Иначе - да, агитката на Нафтата беше страхотна, но ми беше приятна срещата със стари муцуни. Различвавах ги със старите шалчета на отбора. Шоуто беше голямо. Без глас съм. Единствено се ядосах на едно-две момчета, които начупиха седалките и ги изхвърлиха на терена. Митето Трендафилов ми е наборче. Еваллла му правя. Голям е.

Тук искаш да опровергаеш нещо от мнението ми,казваш ми,че не съм бил в центъра на агитката или просто искаш да посторим за нещо? Да не разваляме хубавият мач,атмосфера и емоции с дребни заяждания......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 ное 2010 18:53

slash1912 написа:Този мач и особено това,което беше по трибуните,показа едно-Нефтохимик не е за В група!!!Аз очаквах феърплей и добро отношение,но това,което видях надмина и най-смелите ми очаквания!На никой стадион не са ни посрещали така...благодаря!!!!!

Забравих да напиша - след като аплодирахме футболистите и на двата отбора (първо покрай нас минаха момчетата от Ботев и всички им пляскаха, после нашите футболисти), накрая на мача, точно когато напусках вече стадиона, двете публики взаимно се аплодираха. Мнозина около мен възкликнаха, че за първи път виждат такова нещо.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 ное 2010 18:55

maldin1 написа:
ntodorov написа:Малдин, аз бях в активната агитка на Нефтохимик, поддех знамето, зелено-белите найлонови ленти. Видях ситуацията отзад и според мен нямаше дузпа. Ти ми се чини си бил в неактивния сектор. Сега не искам да ме оприличаваш с човек помнещ мачове от втората световна война. Иначе - да, агитката на Нафтата беше страхотна, но ми беше приятна срещата със стари муцуни. Различвавах ги със старите шалчета на отбора. Шоуто беше голямо. Без глас съм. Единствено се ядосах на едно-две момчета, които начупиха седалките и ги изхвърлиха на терена. Митето Трендафилов ми е наборче. Еваллла му правя. Голям е.

Тук искаш да опровергаеш нещо от мнението ми,казваш ми,че не съм бил в центъра на агитката или просто искаш да посторим за нещо? Да не разваляме хубавият мач,атмосфера и емоции с дребни заяждания......

Малдин пак виждаш конспирация някъде. Няма никакво заяждане. Опонирайки моя призив всички да сме на стадиона останах с впечатлението, че не ме искаш там ;) Е, аз бях там. Иначе за да не разваляме темата с нашите дребни закачки - те поздравявам, че и ти си бил част от голямото шоу.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 ное 2010 18:57

Поздравления и за фенове като теб. Знаеш, че имам малко по-различно виждане за нещата, но щом успяваш да се потопиш истински в атмосферата - добре дошъл си винаги! А се иска мъжество и сила от твоя страна, за да правиш тези крачки.

Ако не беше отвратителното време (за тези, които не са от Бургас - 2 дни не спря да вали), може би щеше да има и много повече хора, но така поне ги нямаше тези, които знаят само "уууууууу", "дуууууууу" и т.н. И се получи истински празник на феновете!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Мнениеот 1913 » 28 ное 2010 19:01

Гледах мача днес, случайно попаднах на "Спортал", където имаше линк за прякото предаване. Дълбоко съм впечатлен от поведението на двета агитки и взаимното уважение, което демонстрираха, тябва да бъдат давани за пример по феърплей. Уточнявам, че нямам симпатии към нито едни от отборите и впечатленията ми са напълно искрени.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 ное 2010 19:04

pas написа:
slash1912 написа:Този мач и особено това,което беше по трибуните,показа едно-Нефтохимик не е за В група!!!Аз очаквах феърплей и добро отношение,но това,което видях надмина и най-смелите ми очаквания!На никой стадион не са ни посрещали така...благодаря!!!!!

Забравих да напиша - след като аплодирахме футболистите и на двата отбора (първо покрай нас минаха момчетата от Ботев и всички им пляскаха, после нашите футболисти), накрая на мача, точно когато напусках вече стадиона, двете публики взаимно се аплодираха. Мнозина около мен възкликнаха, че за първи път виждат такова нещо.

Да, Пас. Това беше нещото, което и аз никога не бях виждал по нашите стадиони в домакински мач. Евалла. Еваллла за целия спектакъл. Не ми се искаше мача да свършва. Наско Курдов ( не знам дали го видя) дори благодари с ръка на сърцето. Такива жестове не се правят заучено. Те идват отвътре.
ПС: Пас, нали знаеш моята истина. Имам силата и енергията за всичко бургаско. Шовинист съм...малко. Иначе с ръка на сърцето признавам - мачовете на Черноморец са кротки и скучновати поне за мен. Помня обаче английския сектор. Видях и хора от този сектор, хора, които не съм виждал с години. Видях и хора от първата агитка на Нафтата отпреди 14-15 години.

Върни се в “Ботев”