ntodorov написа:Малдин, аз бях в активната агитка на Нефтохимик, поддех знамето, зелено-белите найлонови ленти. Видях ситуацията отзад и според мен нямаше дузпа. Ти ми се чини си бил в неактивния сектор. Сега не искам да ме оприличаваш с човек помнещ мачове от втората световна война. Иначе - да, агитката на Нафтата беше страхотна, но ми беше приятна срещата със стари муцуни. Различвавах ги със старите шалчета на отбора. Шоуто беше голямо. Без глас съм. Единствено се ядосах на едно-две момчета, които начупиха седалките и ги изхвърлиха на терена. Митето Трендафилов ми е наборче. Еваллла му правя. Голям е.
Поздравления и за фенове като теб. Знаеш, че имам малко по-различно виждане за нещата, но щом успяваш да се потопиш истински в атмосферата - добре дошъл си винаги! А се иска мъжество и сила от твоя страна, за да правиш тези крачки.
Ако не беше отвратителното време (за тези, които не са от Бургас - 2 дни не спря да вали), може би щеше да има и много повече хора, но така поне ги нямаше тези, които знаят само "уууууууу", "дуууууууу" и т.н. И се получи истински празник на феновете!