Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани
Добре бе немога да разбера за какво трябва да осирате всяка тема 

- Santiago Munezz
- Контакти:
Има качества,бърз,техничен,ама малко да си подобри мерника,много греди удря(в кръга на шегата) ако продължи да се развива има потенциала да се реализира в силен клуб зад граница,пожелавам му го !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
galin56 написа:Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани
Смятайте колко разбират журналистите!!
Из тия вестници е пълно с лафове.![]()
![]()
![]()
Общото между тях е само че са футболисти, нищо друго.
Общо имат колкото и аз с Бил Гейтс !! И двамата работим в ИТ сферата. Ама аз като поддръжка във фирма за няма и 1000лв на месец а той си не знае милиярдите.
Явно много завиждат хората на тези определения,че Тонев седи до имена като на тези лидери в Ман юнайтед и Арсенал.Какво да кажем за младия Тонев той е само на 20 години,какво искате от него все още не е изграден като характер,очаквам да играе още един сезон при нас и да го продадем някъде,но не в някой отбор от израел,румъния или полша който се бори за оцеляване,а в някой водещ клуб от русия,румъния,израел,турция
Сашко мачкай ги брато,само така ще те признаят тези които ти завиждат
Случаят май много напомня този с Бербата ,ако го купи някой добре,а ако не само шутове в прожекторите!
Deluxx написа:galin56 написа:Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани
![]()
![]()
Общо имат колкото и аз с Бил Гейтс !! И двамата работим в ИТ сферата. Ама аз като поддръжка във фирма за няма и 1000лв на месец а той си не знае милиярдите.
Явно много завиждат хората на тези определения,че Тонев седи до имена като на тези лидери в Ман юнайтед и Арсенал.Какво да кажем за младия Тонев той е само на 20 години,какво искате от него все още не е изграден като характер,очаквам да играе още един сезон при нас и да го продадем някъде,но не в някой отбор от израел,румъния или полша който се бори за оцеляване,а в някой водещ клуб от русия,румъния,израел,турция
Сашко мачкай ги брато,само така ще те признаят тези които ти завиждат
Абе нито се заяждам, нито пък има за какво да му завиждам на Тонев. Не завиждам на никой който успее да си уреди приличен живот по честен начин. Ама това да сравняваш капитана на Арсенал и играч в френския национален отбор с резерва на ЦСКА, която общо взето се съпиня и се бори със топката е несериозно . Единия играе във висшата лига пред 60000 зрители на стадиона и 1 млрд пред телевизорите другия пред 300 човека които се знаят поименно и т.н и т.н.
galin56 написа:Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани
![]()
![]()
+1

- cska - maina
Супер талант е! Истината е, че трябва много труд, малко къмет и правилния треньор за да успееш 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
ЦСКА винаги е разполагала с класни играчи според мен Тонев е по добър от звездата на леФски Дембеле
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА
cska-1948 написа:ЦСКА винаги е разполагала с класни играчи според мен Тонев е по добър от звездата на леФски Дембеле
ЦСКА винаги е разполагала, разполагала, разполага и сега! А от Дембеле е поне осем пъти по-добър, в това съм категоричен. Двоумя се само дали е два или три пъти по-добър от Нани.