Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

smith12

Re: Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани

Мнениеот smith12 » 26 ное 2010 21:27

меси и роналдо треперят.идва супер таланта тонев
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Dankow
Контакти:

Мнениеот Dankow » 26 ное 2010 21:37

Добре бе немога да разбера за какво трябва да осирате всяка тема :?:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 ное 2010 21:39

Има качества,бърз,техничен,ама малко да си подобри мерника,много греди удря(в кръга на шегата) ако продължи да се развива има потенциала да се реализира в силен клуб зад граница,пожелавам му го !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 ное 2010 21:40

galin56 написа:Наредиха Тонев до Фабрегас и Нани

Смятайте колко разбират журналистите!!
Из тия вестници е пълно с лафове. :lol: :lol: :lol:
Общото между тях е само че са футболисти, нищо друго.
Общо имат колкото и аз с Бил Гейтс !! И двамата работим в ИТ сферата. Ама аз като поддръжка във фирма за няма и 1000лв на месец а той си не знае милиярдите.

Явно много завиждат хората на тези определения,че Тонев седи до имена като на тези лидери в Ман юнайтед и Арсенал.Какво да кажем за младия Тонев той е само на 20 години,какво искате от него все още не е изграден като характер,очаквам да играе още един сезон при нас и да го продадем някъде,но не в някой отбор от израел,румъния или полша който се бори за оцеляване,а в някой водещ клуб от русия,румъния,израел,турция
Сашко мачкай ги брато,само така ще те признаят тези които ти завиждат

kikoff
Контакти:

Мнениеот kikoff » 26 ное 2010 21:44

Случаят май много напомня този с Бербата ,ако го купи някой добре,а ако не само шутове в прожекторите!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 ное 2010 21:51

Deluxx написа:

Общо имат колкото и аз с Бил Гейтс !! И двамата работим в ИТ сферата. Ама аз като поддръжка във фирма за няма и 1000лв на месец а той си не знае милиярдите.

Явно много завиждат хората на тези определения,че Тонев седи до имена като на тези лидери в Ман юнайтед и Арсенал.Какво да кажем за младия Тонев той е само на 20 години,какво искате от него все още не е изграден като характер,очаквам да играе още един сезон при нас и да го продадем някъде,но не в някой отбор от израел,румъния или полша който се бори за оцеляване,а в някой водещ клуб от русия,румъния,израел,турция
Сашко мачкай ги брато,само така ще те признаят тези които ти завиждат

Абе нито се заяждам, нито пък има за какво да му завиждам на Тонев. Не завиждам на никой който успее да си уреди приличен живот по честен начин. Ама това да сравняваш капитана на Арсенал и играч в френския национален отбор с резерва на ЦСКА, която общо взето се съпиня и се бори със топката е несериозно . Единия играе във висшата лига пред 60000 зрители на стадиона и 1 млрд пред телевизорите другия пред 300 човека които се знаят поименно и т.н и т.н.

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 26 ное 2010 21:56

+1 :) .

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 26 ное 2010 22:12

Супер талант е! Истината е, че трябва много труд, малко къмет и правилния треньор за да успееш ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 26 ное 2010 22:59

ЦСКА винаги е разполагала с класни играчи според мен Тонев е по добър от звездата на леФски Дембеле
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 26 ное 2010 23:08

cska-1948 написа:ЦСКА винаги е разполагала с класни играчи според мен Тонев е по добър от звездата на леФски Дембеле

ЦСКА винаги е разполагала, разполагала, разполага и сега! А от Дембеле е поне осем пъти по-добър, в това съм категоричен. Двоумя се само дали е два или три пъти по-добър от Нани.

Върни се в “ЦСКА”