Купа на България-1/8-финал: Етър-СЛАВИЯ 0:1 ЧЕСТИТО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Re: Етър - Славия

Мнениеот d-o-d-o » 24 ное 2010 12:55

Славия ще победи и в дербито с Локо и за купата в Търново ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 24 ное 2010 13:58

И двата отбора заслужават да продължат,все пак по-добре Етър,че в следващия кръг да се срещнем с тях,след като треснем ония на Герена !!! :) :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 24 ное 2010 14:23

luxorus написа:И двата отбора заслужават да продължат,все пак по-добре Етър,че в следващия кръг да се срещнем с тях,след като треснем ония на Герена !!! :) :) :) :)

Неприятниците от Ст. Заг. пак са прекалили с опиума.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 24 ное 2010 14:57

8-)

Чичо Венци този път май ще играе за купата ... ;)
В първенството отдавна всичко е ясно.
Етър имат традиции, ама чак пък да са толкова непобедими ... :?
Симпатичен отбор, но от класа различна от тази на СЛАВИЯ !
Прогноза : 1:2 ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 24 ное 2010 16:18

Надали мача за купата ще да е толкова важен за Великотърновци,отколкото влизането им догодина в А група ,за което им го пожелавам от все сърце,защото са симпатичен отбор.И все пак успех срещу отбора на Славия! 8-)
RED OR DEAD

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 24 ное 2010 16:51

Viktor4o_Rs написа:Най-здравата изтеглена двойка след Левски - Берое .Кофти жребий за нас , за пореден път сме гости за Купата . Етър са силен отбор , с амбиции за А група , ще има и много публика на "Ивайло" . Преди време ни отстраниха , когато бяхме с националите Чавдар Янков и Благой Георгиев , надявам се сега да си върнем ;) . Все пак адски тежък мач ни чака във Велико Търново :roll:

Бях на въпросния мач. На почивката беше 0:0 с осезаемо превъзходство на Славия и си говорехме с приятели за второто полувреме как ще се развие. Едни казваха, че ще падаме, други се молеха за дузпи, а аз викам ако можем да ги излъжем с някой далечен удар....... Така и стана :) С шут от поне 25 метра Етър поведе с 1:0 малко след началото на второто. Станах свидетел на едно от най-големите бавения в историята на футбола. Славия натискаше, а нашите се отбраняваха, чистеха и лежаха до края на мача. Даже публиката криеше топката и не я връщаше на игрището :D Имаше и някакво историческо продължение, но одържахме. От ръководството си пожелаха да им гостува Левски и така стана :)

Естествено, че съм за Етър, но си пожелавам този път да използваме повече футболни средства. Ясно е кой е по-добрият отбор, но все пак Етър е домакин и има някакви шансове за изненада.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 ное 2010 17:00

Не можах миналия път да отида, но този ще мога. Помня гола обаче . Тупалка от 30-ина метра. На следващия кръг обаче, разбира се бях. На мача с "Левски".

georgi751
Контакти:

Мнениеот georgi751 » 24 ное 2010 17:40

2:0 за Етър

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 ное 2010 17:46

Синият Болярин написа:
Viktor4o_Rs написа:Най-здравата изтеглена двойка след Левски - Берое .Кофти жребий за нас , за пореден път сме гости за Купата . Етър са силен отбор , с амбиции за А група , ще има и много публика на "Ивайло" . Преди време ни отстраниха , когато бяхме с националите Чавдар Янков и Благой Георгиев , надявам се сега да си върнем ;) . Все пак адски тежък мач ни чака във Велико Търново :roll:

Бях на въпросния мач. На почивката беше 0:0 с осезаемо превъзходство на Славия и си говорехме с приятели за второто полувреме как ще се развие. Едни казваха, че ще падаме, други се молеха за дузпи, а аз викам ако можем да ги излъжем с някой далечен удар....... Така и стана :) С шут от поне 25 метра Етър поведе с 1:0 малко след началото на второто. Станах свидетел на едно от най-големите бавения в историята на футбола. Славия натискаше, а нашите се отбраняваха, чистеха и лежаха до края на мача. Даже публиката криеше топката и не я връщаше на игрището :D Имаше и някакво историческо продължение, но одържахме. От ръководството си пожелаха да им гостува Левски и така стана :)

Естествено, че съм за Етър, но си пожелавам този път да използваме повече футболни средства. Ясно е кой е по-добрият отбор, но все пак Етър е домакин и има някакви шансове за изненада.

Всички тези неща - за бавенето , криенето на топката и т.н. са си абсолютно нормални , когато отбор от по-ниска дивизия играе и води на такъв от по-горна :) Беше голяма сензация , защото точно Благо и Чаво бяха направили супер мач в Хърватска за 2:2 , а няколко дни по-късно отпаднахме от Етър ,,, Прие се като голям резил , а по-късно дойдоха много по-големи - Криводол и Етрополе :( Този път обаче смятам , че ще е различно и ще бием , макар че ще е трудно :)
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 ное 2010 18:31

Това ще е малък празник за Търново, дано другият сезон да се срещнат и в шампионатен мач. Аз ще ходя на закриването на полусезона и на този мач.
А и съм фен на Кокала. Голям образ е. :mrgreen: Ал Бънди 2.

Върни се в “Славия”