Купа на България-1/8-финал: Етър-СЛАВИЯ 0:1 ЧЕСТИТО!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Етър - Славия
Славия ще победи и в дербито с Локо и за купата в Търново 
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
И двата отбора заслужават да продължат,все пак по-добре Етър,че в следващия кръг да се срещнем с тях,след като треснем ония на Герена !!!

I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:И двата отбора заслужават да продължат,все пак по-добре Етър,че в следващия кръг да се срещнем с тях,след като треснем ония на Герена !!!![]()
![]()
![]()
Неприятниците от Ст. Заг. пак са прекалили с опиума.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Чичо Венци този път май ще играе за купата ...
В първенството отдавна всичко е ясно.
Етър имат традиции, ама чак пък да са толкова непобедими ...
Симпатичен отбор, но от класа различна от тази на СЛАВИЯ !
Прогноза : 1:2
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- cska_liverpool
- Контакти:
Надали мача за купата ще да е толкова важен за Великотърновци,отколкото влизането им догодина в А група ,за което им го пожелавам от все сърце,защото са симпатичен отбор.И все пак успех срещу отбора на Славия! 
RED OR DEAD
- Синият Болярин
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Най-здравата изтеглена двойка след Левски - Берое .Кофти жребий за нас , за пореден път сме гости за Купата . Етър са силен отбор , с амбиции за А група , ще има и много публика на "Ивайло" . Преди време ни отстраниха , когато бяхме с националите Чавдар Янков и Благой Георгиев , надявам се сега да си върнем. Все пак адски тежък мач ни чака във Велико Търново
Бях на въпросния мач. На почивката беше 0:0 с осезаемо превъзходство на Славия и си говорехме с приятели за второто полувреме как ще се развие. Едни казваха, че ще падаме, други се молеха за дузпи, а аз викам ако можем да ги излъжем с някой далечен удар....... Така и стана
Естествено, че съм за Етър, но си пожелавам този път да използваме повече футболни средства. Ясно е кой е по-добрият отбор, но все пак Етър е домакин и има някакви шансове за изненада.
- metodito
- Контакти:
Не можах миналия път да отида, но този ще мога. Помня гола обаче . Тупалка от 30-ина метра. На следващия кръг обаче, разбира се бях. На мача с "Левски".
2:0 за Етър
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Синият Болярин написа:Viktor4o_Rs написа:Най-здравата изтеглена двойка след Левски - Берое .Кофти жребий за нас , за пореден път сме гости за Купата . Етър са силен отбор , с амбиции за А група , ще има и много публика на "Ивайло" . Преди време ни отстраниха , когато бяхме с националите Чавдар Янков и Благой Георгиев , надявам се сега да си върнем. Все пак адски тежък мач ни чака във Велико Търново
Бях на въпросния мач. На почивката беше 0:0 с осезаемо превъзходство на Славия и си говорехме с приятели за второто полувреме как ще се развие. Едни казваха, че ще падаме, други се молеха за дузпи, а аз викам ако можем да ги излъжем с някой далечен удар....... Така и станаС шут от поне 25 метра Етър поведе с 1:0 малко след началото на второто. Станах свидетел на едно от най-големите бавения в историята на футбола. Славия натискаше, а нашите се отбраняваха, чистеха и лежаха до края на мача. Даже публиката криеше топката и не я връщаше на игрището :D Имаше и някакво историческо продължение, но одържахме. От ръководството си пожелаха да им гостува Левски и така стана
Естествено, че съм за Етър, но си пожелавам този път да използваме повече футболни средства. Ясно е кой е по-добрият отбор, но все пак Етър е домакин и има някакви шансове за изненада.
Всички тези неща - за бавенето , криенето на топката и т.н. са си абсолютно нормални , когато отбор от по-ниска дивизия играе и води на такъв от по-горна

- metodito
- Контакти:
Това ще е малък празник за Търново, дано другият сезон да се срещнат и в шампионатен мач. Аз ще ходя на закриването на полусезона и на този мач.
А и съм фен на Кокала. Голям образ е.
Ал Бънди 2.
А и съм фен на Кокала. Голям образ е.