Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Дарко Тасевски

Мнениеот delpi » 18 мар 2009 19:31

Време беше да се разиграе. Това, което най-много ми харесва лично на мен в Дарко е скромността му. Много е скромен. Няма излишно самочуствие. Според мен това е доста важно и тепърва ще започне да играе по-добре!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 18 мар 2009 19:32

Определено е качествен футболист! Но леко бавно се адаптира към футбола в България! Но си е заслужавало чакането! Необходимо е повече качествени играчи в шампионата ни!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 18 мар 2009 19:33

много е добър!

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 18 мар 2009 19:38

при мъри му казвах бездарко тасевски. от като играе като офанзивен халф определено ми харесва
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 мар 2009 19:40

Двамата лидери на отбора на Левски - Георги Иванов и Георги Петков, ще пропуснат следващата среща на Левски. При днешната победа с 3:1 срещу Черноморец двамата си заработиха пети жълти картони и няма да могат да вземат участие в мача с Локомотив (Пловдив). Двубоят е в неделя (22 март) от 19.30 часа на стадион "Георги Аспарухов". След този мач "сините" навлизат в тежка серия, която включва гостуване на Черно море във Варна, домакинство на Локомотив (София) и мач с Литекс в Ловеч.

добре че срещу полегнала е тодорка(локо плдІ няма да играят защото после почват мачовете които може да решат титлата.Шанс за цецо димитров и гошо христов за изява.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 18 мар 2009 19:43

Разигра се !!!
Проблема на Левски обаче е друг и то много сериозен, а наш Кокъл или е сляп или не го вижда!!! Не може да играе без дефанзивен полузащитник!!! Благодарение на добрата ни атака успяваме да стигнем до 3т, но докога незнам.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 мар 2009 19:43

Рядко качествен футболист! С добро чувство за пласиране! То кой ли може да се нагоди към нашето първенство! :D ...... Честно си мисля, че сините фенове, трябва да му целуват д.ъто на това маке! :D Аз лично го смятам за много кадърен футболист! Може да направи разликата между два равностойни отбора!....

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 18 мар 2009 19:44

tevez написа:Двамата лидери на отбора на Левски - Георги Иванов и Георги Петков, ще пропуснат следващата среща на Левски. При днешната победа с 3:1 срещу Черноморец двамата си заработиха пети жълти картони и няма да могат да вземат участие в мача с Локомотив (Пловдив). Двубоят е в неделя (22 март) от 19.30 часа на стадион "Георги Аспарухов". След този мач "сините" навлизат в тежка серия, която включва гостуване на Черно море във Варна, домакинство на Локомотив (София) и мач с Литекс в Ловеч.

добре че срещу полегнала е тодорка(локо плдІ няма да играят защото после почват мачовете които може да решат титлата.Шанс за цецо димитров и гошо христов за изява.

По принцип не наказват ли за 9 жълти картона и 2 мача наказание както е Йордан Минев или аз не съм разбрал нещо :?
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 мар 2009 19:47

palante написа:
tevez написа:Двамата лидери на отбора на Левски - Георги Иванов и Георги Петков, ще пропуснат следващата среща на Левски. При днешната победа с 3:1 срещу Черноморец двамата си заработиха пети жълти картони и няма да могат да вземат участие в мача с Локомотив (Пловдив). Двубоят е в неделя (22 март) от 19.30 часа на стадион "Георги Аспарухов". След този мач "сините" навлизат в тежка серия, която включва гостуване на Черно море във Варна, домакинство на Локомотив (София) и мач с Литекс в Ловеч.

По принцип не наказват ли за 9 жълти картона и 2 мача наказание както е Йордан Минев или аз не съм разбрал нещо :?

това пише в спортал нз но мисля че точно те няма да сбъркат с такава новина.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 18 мар 2009 19:48

Заработи ти ли са 5ти, ПОВТАРЯМ 5ти жълт картон, а не 9ти !!!

Върни се в “Архив”