Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дарко Тасевски
Време беше да се разиграе. Това, което най-много ми харесва лично на мен в Дарко е скромността му. Много е скромен. Няма излишно самочуствие. Според мен това е доста важно и тепърва ще започне да играе по-добре!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Определено е качествен футболист! Но леко бавно се адаптира към футбола в България! Но си е заслужавало чакането! Необходимо е повече качествени играчи в шампионата ни!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
много е добър!
при мъри му казвах бездарко тасевски. от като играе като офанзивен халф определено ми харесва
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
Двамата лидери на отбора на Левски - Георги Иванов и Георги Петков, ще пропуснат следващата среща на Левски. При днешната победа с 3:1 срещу Черноморец двамата си заработиха пети жълти картони и няма да могат да вземат участие в мача с Локомотив (Пловдив). Двубоят е в неделя (22 март) от 19.30 часа на стадион "Георги Аспарухов". След този мач "сините" навлизат в тежка серия, която включва гостуване на Черно море във Варна, домакинство на Локомотив (София) и мач с Литекс в Ловеч.
добре че срещу полегнала е тодорка(локо плдІ няма да играят защото после почват мачовете които може да решат титлата.Шанс за цецо димитров и гошо христов за изява.
добре че срещу полегнала е тодорка(локо плдІ няма да играят защото после почват мачовете които може да решат титлата.Шанс за цецо димитров и гошо христов за изява.
Разигра се !!!
Проблема на Левски обаче е друг и то много сериозен, а наш Кокъл или е сляп или не го вижда!!! Не може да играе без дефанзивен полузащитник!!! Благодарение на добрата ни атака успяваме да стигнем до 3т, но докога незнам.
Проблема на Левски обаче е друг и то много сериозен, а наш Кокъл или е сляп или не го вижда!!! Не може да играе без дефанзивен полузащитник!!! Благодарение на добрата ни атака успяваме да стигнем до 3т, но докога незнам.
Рядко качествен футболист! С добро чувство за пласиране! То кой ли може да се нагоди към нашето първенство!
...... Честно си мисля, че сините фенове, трябва да му целуват д.ъто на това маке!
Аз лично го смятам за много кадърен футболист! Може да направи разликата между два равностойни отбора!....

tevez написа:Двамата лидери на отбора на Левски - Георги Иванов и Георги Петков, ще пропуснат следващата среща на Левски. При днешната победа с 3:1 срещу Черноморец двамата си заработиха пети жълти картони и няма да могат да вземат участие в мача с Локомотив (Пловдив). Двубоят е в неделя (22 март) от 19.30 часа на стадион "Георги Аспарухов". След този мач "сините" навлизат в тежка серия, която включва гостуване на Черно море във Варна, домакинство на Локомотив (София) и мач с Литекс в Ловеч.
По принцип не наказват ли за 9 жълти картона и 2 мача наказание както е Йордан Минев или аз не съм разбрал нещо

"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
palante написа:tevez написа:Двамата лидери на отбора на Левски - Георги Иванов и Георги Петков, ще пропуснат следващата среща на Левски. При днешната победа с 3:1 срещу Черноморец двамата си заработиха пети жълти картони и няма да могат да вземат участие в мача с Локомотив (Пловдив). Двубоят е в неделя (22 март) от 19.30 часа на стадион "Георги Аспарухов". След този мач "сините" навлизат в тежка серия, която включва гостуване на Черно море във Варна, домакинство на Локомотив (София) и мач с Литекс в Ловеч.
По принцип не наказват ли за 9 жълти картона и 2 мача наказание както е Йордан Минев или аз не съм разбрал нещо
това пише в спортал нз но мисля че точно те няма да сбъркат с такава новина.
Заработи ти ли са 5ти, ПОВТАРЯМ 5ти жълт картон, а не 9ти !!!