Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ КОГА ЩЕ НАРЕДИШ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот delpi » 18 мар 2009 18:31

Deliba6 написа:
delpi написа:А къде да играе Йовов?
Не даваш никакво предложение....

Йовов да играе на поляната пред дома си, със сина си!!! Стига сте ги защитавали Батков, Велев и Йовов!... Отбора не играе, а мъчи топката и привържениците си!!! Това не е защото играчите са слаби, а защото некадърници водят отбора!

[offtopic]И ДА НЕ МИ ПИШЕ СЕГА НЯКОЙ ЛЕШПЕР, ЧЕ НЕ СЪМ ЛЕВСКАР, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ!!! ЩЕ МУ ТЪРНИ ХАЛКАТА ДЪЛГО ВРЕМЕ!...[/offtopic]

С тази "игра" не БАТЕ, "Жилина" и "Тампере", а такива от нивото на "Пюник" и "Подгорица" ще ни скъсат в турнирите!!!

И ти само критикуваш а не даваш нито предложение кой да е треньор и кой президент. Така е най-лесно да критикуваме. И според мен можем да играем далеч далеч по-добре, но това е положението. В момента не можем да си позволим качествен треньор от чужбина. От тези в България не виждам кой ще направи революция в Левски и ще заиграем на супер европейско ниво. Също така не виждам и кой би давал пари за Левски ако не е Батков. Това ми е мнението. Хич не искам да ги защитавам. Моето мнение е, че Батков трябваше да се махне от Левски още лятото когато на мача с Бате целия стадион започна да вика против него а той си изми ръцете с Вили Вуцов. Но... съгласете с мен... просто няма кой достойно да заеме неговото място.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2009 18:32

Васил Божков :roll: :roll:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 мар 2009 18:33

Deliba6 написа:Йовов да играе на поляната пред дома си, със сина си!!!

А това ти мнение ще го оставя без коментар. Надявам се до края на сезона да имаш повод да се извиниш за думите си :lol: защото според мен Ицо ще заиграе още по-добре съвсем скоро!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 мар 2009 18:34

rhaegar написа:Васил Божков :roll: :roll:

ОК. Хайде довеждай го.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2009 18:35

Ох де да можех

Изображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Левски-Черноморец

Мнениеот стичо » 18 мар 2009 18:35

Честито сини лъвове! Радвам се на победата :) Не плюйте по кокала, все пак отбора върви добре.Вярно че защитата допуска повече голове но пък нападателите съумяват да компенсират.Дано се запази тенденцията да вкарват по често и повече от 1 гол.Заради подходящия час не можах да гледам и този мач. :evil: Имам чувството че нарочно се опитват да скрият мачовете от феновете.Навсякъде по света футбол се играе заради зрителите.В България за какво се провеждат въобще? :shock: Цяла зима чакам да започне първенството и к'во стана? Предлагам мачовете да се играят в 4:30 "сабале" :lol: :lol: :lol: Тогава е почти сигурно че няма да има зрители. :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2009 18:37

Те и сега изглеждат наполовина заспали няма да се усети много.

Изображение

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 18 мар 2009 18:37

rhaegar написа:Васил Божков :roll: :roll:

хубаво би било. Ех мечти...
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 18 мар 2009 18:37

Възможно е, не помня, знам, че Йовов започна мача на неговата позиция, и игра страхотно, пасове, техника и т.н. Според мен времето на твърде офанзивните схеми в "лесни" мачове е отдавна отминало, просто защото вече няма такива двубои. Виж мача с Вихрен 5-6 офанзивни футболисти и няма кой да спре атака на противника ако трябва и с фал, не мерси. Сигурен тил и ефективни нападатели това е истината в съвременния футбол. По тези показатели днес не бяхме лоши, но може и по-добре, поне нямаше 20 пропуснати "100%-ови" гола още първото полувреме като последния.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 мар 2009 18:39

Според мен грешките в защита идват от това, че играем с различни централни защитници всеки мач. Причината са наказанията на Данчо Милиев и контузията на Бистрон. Дано скоро този проблем се изчисти и Велев да реши кои ще бъдат титулярните централни бранители.

Върни се в “Архив”