Deliba6 написа:delpi написа:А къде да играе Йовов?
Не даваш никакво предложение....
Йовов да играе на поляната пред дома си, със сина си!!! Стига сте ги защитавали Батков, Велев и Йовов!... Отбора не играе, а мъчи топката и привържениците си!!! Това не е защото играчите са слаби, а защото некадърници водят отбора!
[offtopic]И ДА НЕ МИ ПИШЕ СЕГА НЯКОЙ ЛЕШПЕР, ЧЕ НЕ СЪМ ЛЕВСКАР, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ!!! ЩЕ МУ ТЪРНИ ХАЛКАТА ДЪЛГО ВРЕМЕ!...[/offtopic]
С тази "игра" не БАТЕ, "Жилина" и "Тампере", а такива от нивото на "Пюник" и "Подгорица" ще ни скъсат в турнирите!!!
И ти само критикуваш а не даваш нито предложение кой да е треньор и кой президент. Така е най-лесно да критикуваме. И според мен можем да играем далеч далеч по-добре, но това е положението. В момента не можем да си позволим качествен треньор от чужбина. От тези в България не виждам кой ще направи революция в Левски и ще заиграем на супер европейско ниво. Също така не виждам и кой би давал пари за Левски ако не е Батков. Това ми е мнението. Хич не искам да ги защитавам. Моето мнение е, че Батков трябваше да се махне от Левски още лятото когато на мача с Бате целия стадион започна да вика против него а той си изми ръцете с Вили Вуцов. Но... съгласете с мен... просто няма кой достойно да заеме неговото място.