dimarta написа:Ясно - имате емблема, но клубът не е Ваш. Друг се ползва от нея, а Вие не получавате нищо в замяна. Лошото е, че след като не апортирате нищо, няма и да получите обратно. Поне изяснете въпроса след възможно разпускане на АД-то, къде ще играете. Защото най-вероятно стадионът ще Ви го вземат, няма да е общински поне за срока на концесията или след евентуалната му продажба. Ако ритате след това из селата според мен няма смисъл от такова споразумение.
Както и да е. Мисля, че сгрешихте, но това е Ваше решение. Първо 10% е много малко в замяна на ползване на емблемата Ви, а и не се знае дали и това ще остане. Вие още сега във В-група генерирате доходи, които и в А-група някои отбори не могат да направят плюс стойността на играчите. Най-малкото избързвате с решението си. За мен бързата кучка слепи ги ражда, не случайно Ви притискат с това точно сега.
Като ни вземат стадиона ще играем на Мъдева поляна,ако не знаеш каде се намира питай майка си.Виж се какви изрази употребяваш-"Вие не получавате нищо в замяна","получите обратно".Един съвет-недей да мислиш,това не е от най силните ти черти.МИШОК
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.