Ръководство на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Официално: Банкер №1 собственик на Ботев

Мнениеот Muscarin » 20 ное 2010 00:22

Шврнц Тпрунков написа:Чужда п*тка кокали няма, нали знаеш... Много е готино да си упражняваш реториката на чужд гръб, обаче ако опре до любимия ти отбор - "Вариант за В група няма!!!" е по-лесно :)

Пет победи - край на протестите, какво повече да говорим. Другите пък с три победи спряха...

Така е да, но ще ги видя сега със запорите! Както и да е, да не разводняваме темата,че ми е таково густу :)

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 ное 2010 00:25

Muscarin написа:
Шврнц Тпрунков написа:Чужда п*тка кокали няма, нали знаеш... Много е готино да си упражняваш реториката на чужд гръб, обаче ако опре до любимия ти отбор - "Вариант за В група няма!!!" е по-лесно :)

Пет победи - край на протестите, какво повече да говорим. Другите пък с три победи спряха...

Така е да, но ще ги видя сега със запорите! Както и да е, да не разводняваме темата,че ми е таково густу :)

ДГД!!! Днес е канарски ден, останалите - в киреча!!! Ай наздраве, ай наздраве, за любимия отбор!....
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Един отбор е на света, завинаги във нашите сърца...

Мнениеот sokkoban » 20 ное 2010 00:25

Шврнц Тпрунков написа:
Pepo 1912
Никога думите на великия българин Христо Ботев - "той не умира" - не са прилягали по-добре на клуба който има честта да носи неговото име... Обичам Ботев.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 20 ное 2010 00:28

Празнуваме победата сегааааааааааа...
В неделя целият град на стадиона.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 20 ное 2010 00:32

Наздраве! Аз вече се освиних доста сериозно,лека вечер на всички,надявам се от тук нататък само хубави моменти да споделяме!

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 20 ное 2010 00:33

Един ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР ИСКРЕНО ви завижда :-)
БРАВО НА ВСИЧКИ, Успех и се дръжте здраво за Цецо защото само той и единствено той може да ви заведе там където искате, а именно на върха. За разлика от другите отбори еднодневки - вие, ние и ония третите (ще им спестя името ама и без тях не може :-) сме единствените от които става нещо и то заради публиката.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 ное 2010 00:34

sokkoban написа:
Шврнц Тпрунков написа:
Pepo 1912
Никога думите на великия българин Христо Ботев - "той не умира" - не са прилягали по-добре на клуба който има честта да носи неговото име... Обичам Ботев.

Всъщност, малко съжалявам феновете на другите отбори... Защото да си част от канарите сега е нещо, което няма цена...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j9bjGtiDiCA[/youtube]
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 20 ное 2010 00:35

Наздраве майна :) Много ми се искаше да напиша нещо мъдро ама вече не съм в състояние :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 ное 2010 00:36

daimio написа:Наздраве майна :) Много ми се искаше да напиша нещо мъдро ама вече не съм в състояние :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И ти ли, Бруте :) Цял Пловдив се е напил, да го ева... Поне утре сутрин ще е спокойно с карането из града :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 20 ное 2010 00:38

dimarta написа:Ясно - имате емблема, но клубът не е Ваш. Друг се ползва от нея, а Вие не получавате нищо в замяна. Лошото е, че след като не апортирате нищо, няма и да получите обратно. Поне изяснете въпроса след възможно разпускане на АД-то, къде ще играете. Защото най-вероятно стадионът ще Ви го вземат, няма да е общински поне за срока на концесията или след евентуалната му продажба. Ако ритате след това из селата според мен няма смисъл от такова споразумение.

Както и да е. Мисля, че сгрешихте, но това е Ваше решение. Първо 10% е много малко в замяна на ползване на емблемата Ви, а и не се знае дали и това ще остане. Вие още сега във В-група генерирате доходи, които и в А-група някои отбори не могат да направят плюс стойността на играчите. Най-малкото избързвате с решението си. За мен бързата кучка слепи ги ражда, не случайно Ви притискат с това точно сега.

Като ни вземат стадиона ще играем на Мъдева поляна,ако не знаеш каде се намира питай майка си.Виж се какви изрази употребяваш-"Вие не получавате нищо в замяна","получите обратно".Един съвет-недей да мислиш,това не е от най силните ти черти.МИШОК
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Върни се в “Ботев”