Коцето се е отчаял, готов с оставката
Размер на шрифта: A+ / нормален / A-

PlovdivMedia - Коцето се е отчаял, готов с оставката
Старши треньорът Костадин Ангелов обмисля да подаде оставка при евентуална загуба при гостуването на „Черно море” в сряда, научи „Plovdivmedia” от свой сигурен източник. Специалистът, станал известен с прозвището си Човека с лаптопа, тотално се е отчаял от играта на своите възпитаници и затова е решил да си тръгне, за да не обира сам негативите от почти сигурното изпадане на отбора в „Б” група. Ангелов е разочарован и от отношението на феновете, които го освиркваха по време на дербито с „Левски”.
Крум ГРЕБЕНАРОВ
Според голяма част от запалянковците на „жълто-черните”, именно Коцето е виновник №2 за разрухата в клуба, като безспорен лидер в тази класация естествено е скандалният президент Димитър Христолов. „Нямам намерение да стоя и да ме псуват на всеки мач, все едно аз съм изпратил „Ботев” в „Б” група”, заявил Човека с лаптопа пред свои близки веднага след злополучното дерби с „Левски”. Програмата на „канарите” и без това е отчайващо тежка и Ангелов е пределно наясно, че трудно ще вземе победа в следващите 4 мача, уточни още нашият източник. Вариантите за негов заместник след очакваната му оставка са два – винаги готовият да помогне Тенчо Тенев или сегашният помощник Кирил Андонов.