Фен тема за Коце Ангелов - Човека с лаптопа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: До Човекът с лаптопа

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2009 11:44

Phoenix_Plovdiv написа:Незнам, дали Лилчо е продажник или не, ама неговото време свърши. Видя се на полуфинала с Литекс миналата година. Трябва вече да се оттегли.

Неговото време при нас трябваше да е свършило 1998-а когато отиде в локото и разправяше наляво и надясно че сърцето му било черно-бяло!!!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 24 фев 2009 13:34

botev_1912 написа:
Phoenix_Plovdiv написа:Незнам, дали Лилчо е продажник или не, ама неговото време свърши. Видя се на полуфинала с Литекс миналата година. Трябва вече да се оттегли.

Неговото време при нас трябваше да е свършило 1998-а когато отиде в локото и разправяше наляво и надясно че сърцето му било черно-бяло!!!!!

Абсолютно точно!!!!
Много добре помня как шопара бълваше змии и гущери против БОТЕВ и твърдеше че винаги е бил черно-бял!
Продажното прасе няма място повече на Колежа ,но тъй като е Христолова подлога ,Селяка си го взе обратно без проблеми
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 24 фев 2009 13:50

Прасето не заслужава да играе на Колежа! Д.е.йба и свинята ,и нестига че е буфер и се продаде в най-важните мачове ами иска да го уважаваме като се прави на Ботевист!?
А колкото до Коцето, готин пич , готин треньор обаче тва няма никакво значение докато Селския е президент....
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Костадин Ангелов обмисля да подаде оставка

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 мар 2009 21:31

Коцето се е отчаял, готов с оставката
Размер на шрифта: A+ / нормален / A-
Изображение
PlovdivMedia - Коцето се е отчаял, готов с оставката
Старши треньорът Костадин Ангелов обмисля да подаде оставка при евентуална загуба при гостуването на „Черно море” в сряда, научи „Plovdivmedia” от свой сигурен източник. Специалистът, станал известен с прозвището си Човека с лаптопа, тотално се е отчаял от играта на своите възпитаници и затова е решил да си тръгне, за да не обира сам негативите от почти сигурното изпадане на отбора в „Б” група. Ангелов е разочарован и от отношението на феновете, които го освиркваха по време на дербито с „Левски”.
Крум ГРЕБЕНАРОВ
Според голяма част от запалянковците на „жълто-черните”, именно Коцето е виновник №2 за разрухата в клуба, като безспорен лидер в тази класация естествено е скандалният президент Димитър Христолов. „Нямам намерение да стоя и да ме псуват на всеки мач, все едно аз съм изпратил „Ботев” в „Б” група”, заявил Човека с лаптопа пред свои близки веднага след злополучното дерби с „Левски”. Програмата на „канарите” и без това е отчайващо тежка и Ангелов е пределно наясно, че трудно ще вземе победа в следващите 4 мача, уточни още нашият източник. Вариантите за негов заместник след очакваната му оставка са два – винаги готовият да помогне Тенчо Тенев или сегашният помощник Кирил Андонов.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Дето ми изтрихте темата..

Мнениеот емо73канар » 16 мар 2009 21:43

Който плюе и псува Лаптопа е тъп турбо селяк.Коце не си тръгваи,моляте остани.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 мар 2009 21:48

емо73канар написа:Който плюе и псува Лаптопа е тъп турбо селяк.Коце не си тръгваи,моляте остани.

Коцето е единственото нещо което ме радва в тая разбита команда на селянина.Чест му прави ,че показва истинско уважение към този велик клуб.КОЦЕ ИСКА МИ СЕ ДА БЕШЕ ДОШЪЛ ПРИ ДРУГИ ОБСТОЯТЕЛСТВА.

hrs2004
Контакти:

Мнениеот hrs2004 » 16 мар 2009 22:23

коцето е подлога на селио;много беше доволен от селекциата и от подготовката а те се спъват в топката и не могат да ходиатл;вън

alfonso

Мнениеот alfonso » 16 мар 2009 22:25

Братле те и моята тема изтриха за изненадите в 18 кръг! Мисля да пусна тема възхваляваща труда на модераторите,за да я оставят! Почва да става досадно!

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 16 мар 2009 22:59

То още от зимата беще ясно че селския ще върне Тенчо затова докара половин Родопа в ПЛОвдив
Изображение

Потребителски аватар
дядо_мраз
Контакти:

Мнениеот дядо_мраз » 17 мар 2009 08:04

ПОРЕДНАТА ТЪПА СПЕКУЛАЦИЯ С НАШИЯ ОТБОР ПОЯВИЛАСЕ В МЕДИИТЕ :twisted: :twisted: :twisted: !!!
АМАН ОТ НЕКОМПИТЕНТНИ И ОГРАНИЧЕНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА ТЪРСЕЩИ СЕНЗАЦИЯ!!!
АЗ СЪМ ЗА КОЦЕТО ТВЪРДО-ВСЕ ПАК РАБОТИ С КАКВОТО ИМА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЕ СПРАВЯ :!: :!: :!:
Последна промяна от Darina на 17 мар 2009 12:21, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви

Върни се в “Ботев”